WANT THIS TOO

Jag behöver/vill ha så himla mycket till hösten, vet inte vart jag ska få pengar ifrån till allt detta...
Detta blir sista inlägg för denna månad, vi hörs snart September :*

GRAY & BLACK

Want this...


JUST WRIGHT

Godkväll. Min pojkvän gick precis hem, vi har haft en jätte mysig kväll! När min pojkvän kom hit så tände vi upp ljus & bäddade skönt för oss sedan satte vi på en film som heter Just Wright, tyckte filmen var jätte bra! Jag ligger just nu i min säng & kollar på Save The Last Dance, har sett den några gånger förut, tycker den är helt OK!
Jag ska strax krypa ner under täcket för min skönhetssömn! Jag vet inte om jag ska till skolan i morgon. Jag vill så gärna bli frisk så jag tror jag stannar hemma för att vila mig, men jag får se hur jag mår i morgon när jag vaknar! Nu säger jag godnatt så hörs vi mer i morgon :*

IT'S ME EVERYONE WANTS TO BE

Jag ska alldeles strax gå ner för att käka. Klockan 18:30 ska Adam komma hit, mys!
I morgon ska jag till skolan, börjar klockan 12:00 & slutar 14:00, har endast 1 lektion som är Svenska B.

VECKOREVYN

Titta vad jag fick hem idag!
Var tvungen att fota denna kycklingsallad, såg så gott ut!
Veckorevyn tidningen visar så snygga kläder som man jämt faller för :*

RED LIPS

Jag just nu!

ONSDAG

Hej på er! Kan börja med att säga att jag stannade hemma ifrån skolan idag. Jag vaknade i morse av att jag typ bada i mitt egna svett? alltså jag hade nog jävligt hög feber för jag svettades som en gris ändå så frös jag ihjäl. Det första jag tänkte var ''Jag kommer inte klara av att gå till skolan''. Och nej det gjorde jag absolut inte, klarade knappt av att gå in till mamma och säga att hon ska ringa & sjukanmäla mig! Stackars lilla mig..

Jag vaknade nyss upp ifrån en härlig sömn, känner mig mycket bättre nu när jag har fått vila ut & tagit det lugnt! Jag har dock sån träningsvärk i magen (efter hostan) det går nog inte en minut utan att jag hostar, mina magrutor kommer nog komma tillbaka igen efter den här förkylningen! Idag ska jag bara ta det lugnt, min pojkvän kommer hit sen & ger mig lite kärlek vilket får mig att må så mycket mycket bättre!
Jag hoppas mina läsare mår 100 gånger bättre än mig :*

MY DREAM IS REALITY

Godkväll! Jag har haft en mycket trevlig kväll med mina nära & kära, kvällen är dock inte slut än eftersom min kusin & moster fortfarande är här, trevligt! Min pojkvän kom hit för några timmar sedan, han tog väl hand om mig, fick massage idag med eftersom jag hade så ont i ryggen & fötterna, nu känner jag mig som en helt ny människa, kan man få en bättre kille än så? NEJ!

Jag ligger just nu i min säng helt avslappnad, är jätte trött. Jag ska alldeles strax krypa ner under täcket för lite sömn. I morgon börjar jag 09:30, skööönt! I morgon blir det ännu en dag som jag får kämpa mig till skolan.


PINK

Detta fick jag med mig hem ifrån stan!
Rosa lång stickad tröja & en rosa matchande mobilhållare /H&M

TISDAG

Hejhej. Jag kom precis innanför dörren. Jag måste få klaga på mina fötter & min rygg lite..jag har så jävla ont i hela kroppen men mina fötter & min rygg är urfunktion, efter att fått stått upp i flera flera timmar så tog jag bussen hem med både glada & sura miner. Efter skolan skulle jag som sagt var hänga med Sandra i min klass till modelljakten som befann sig inne på vågen galleria. Hon kom aldrig vidare MEN Kimberly i vår klass kom vidare, vi får se om hon även går vidare till Stockholm, jag tror hela klassen håller tummarna för henne(även jag)!

Förkylningen blir bara värre & värre, har hostat sönder mina lungor typ...jag är så envis att jag tar mig till skolan även om jag själv vet att jag inte har krafter till det! Jag fick med mig en söt stickad kofta ifrån stan (visar er senare). Om en liten stund kommer min moster & kusin hit, trevligt..det var så länge sen vi sågs! I kväll kommer även min underbara man hit.  Jag tycker detta låter som en mysig & trevlig dag :*
Sjuker..

SLEEP TIGHT

Hej igen! I morgon har jag en ganska lång håltimme. Från klockan 10:25 till 12:40 har jag en hål timma som jag kommer ta vara på! Kommer möta upp mamma för en runda på stan, får se om jag hittar något snyggt som gärna får hänga med mig tillbaka till skolan & självklart hem till min garderob!
Efter skolan antar jag att jag ska hänga med min vän Sandra till modelljakten som kommer vara i vågen galleria från klockan 15:00 - 17:00, om jag har trott rätt? Sandra ställer upp och söker men hon tar det mer som en rolig grej men jag hoppas allt kommer gå bra!
Nu ska jag krypa ner under täcket, vi hörs mer i morgon :*

IT GIRL


GHD STYLER

Just det! Angående GHD styler:n...jag tycker att den verkar vara jävligt bra att styla håret med och så..men om jag ändå går runt med min ''lilla'' bulle som blivit ganska så stor nu så tycker jag inte jag borde köpa den eftersom det kommer nog bli en sak som bara kommer ligga och inte användas...precis som alla andra locktänger, plattänger m.m gör här hemma, så jag lägger hellre ut pengarna till någonting som jag verkligen behöver...höstkläder!

Och priset vi skulle få för GHD:n för 1249 :- & då medföljer en väska. I en frisörsalong kostar egentligen allt detta 2299 :- så vi får alltså mer än halva priset men som sagt...varför slösa pengar på något man vet inte kommer gå till användning?

Och mitt hår...jag har lockigt/vågigt hår naturligt och om jag vill få det rakt behöver jag endast en hårfön!
Så vad behöver jag en GHD till egentligen? För att få lockar? vågor? rakt hår? jag är nöjd med mina naturliga lockar vilket är snyggare än ett hår som är lockat eftersom man ser så tydligt att man har lockat håret.

SOUL SURFER

Hejhej. Runt 12 tiden idag så somnade jag & vaknade klockan 16:50. När jag hade vaknat till så plockade jag undan i mitt rum & tände upp lite ljus och så. Klockan 20 var min pojkvän här, jag förstod att han kom hit för att ta hand om mig & det gjorde han också. Jag fick en underbar massage av honom samtidigt som han pussa mig runt nacken & ner mot ryggen. Klockan halv 10 stängde vi av tv:n & tände upp en massa ljus för lite myspys framför en film som heter Soul Surfer, en verklighets baserad film, tyckte den var väldigt bra!

Min pojkvän gick precis hem, vi har redan bestämt att vi ska ses i morgon men mycket tidigare så vi har mer tid för varandra! I morgon börjar jag 09:30, skönt! Jag ska strax krypa ner under täcket för lite skönhetssömn.

MÅNDAG

Hejhej! Under natten har förkylningen brutit ut, jag mår inte så bra! Jag kämpade mig till skolan även om jag inte är på topp, jag hade ändå bara en lektion som varade i ungefär 1 timme. Jag kom nästan nyss hem har gjort nudlar och te åt mig. Jag sitter just nu på glasbalkongen & njuter av värmen! Jag har (sån tur) inte ont i halsen men min näsa & huvud är som värst! Kan inte andas genom min lilla näsa och mitt huvud känns som ett höghus.. Hur mår ni? jag hoppas ni mår bra!

Nu ska jag fortsätta njuta av värmen sedan smyger jag in & lägger mig och vilar en stund :*

28 AUGUSTI

En trött tjej är vad jag är just nu! Jag har kollat på 102 dalmantiner, tycker nog filmen är lika bra som jag tyckte när jag var liten..alltså jätte bra haha! Älskar barnfilmer som inte är tecknade. Astrid lindgrens filmer ligger på topp 10 på min lista, älskar Pippi Långstrump, Madicken på junibacken, Tjorven & mysak, Alla vi barn i bullerbyn och rasmus på luffen, hur bra är inte dessa filmer? oh jag bara älskart!

Nu tänkte jag släcka ner här sedan stänga av tv:n för min skönhetssömn. I morgon drar det riktiga schemat igång vilket är skönt för jag har ju sovmorgon nästan varje dag! I morgon börjar jag 09:20, skönt!
Jag såg även att vi ska paddla på fredag, PADDLA? JAG PADDLA? hur kommer detta sluta?

Jag kommer fortfarande ihåg när jag & Muna paddlade, vi hamnade långt åt helvete och inte bara det, vår båt eller vad jag ska kalla det fastnade så vi typ började böla..okej vi var små om jag får tillägga det!
Vi hörs i morgon :*

SLITEN&TRÖTT

Jag har precis städat mitt rum, nu luktar det fräscht igen! Det bara rinner & rinner ur min näsa, jag vill verkligen inte bli sjuk!! Jag ska nu slå på 102 dalmantinerna, det var så länge sedan jag såg den filmen...vad jag minns sen jag var liten så älskade jag den filmen!
Kvällen kommer att fortsätta med en massa andra bra filmer. Hörs imorgon :*

SÖNDAG

Hej igen! Idag vaknade jag med halsont & en snuvig näsa, jag har även träningsvärk i hela kroppen. Inte bra! Jag & Adam ligger just nu i min säng & tar det lugnt, idag ska jag ta det lugnt hela dagen, måste vila mig..vill inte bli sjuk! Nu när skolorna har börjat har jag inte haft så mycket tid för tv:n & alla mina program som jag tycker om...därför ska jag ta en dag framför Paradise hotel & lite filmer som jag har laddat ner!

Hur mår ni ? hur har eran helg varit ? Jag mår inte så jätte bra, men jag har haft en jätte trevlig helg!
Jag tackar alla som var med i LEK&BUS samt på grillningen, jag hade det väldigt trevligt :*
(Bilderna ifrån Lek&Bus landet finns på min Facebook för er som vill se)

LEK&BUS


EN TREVLIG HELG

Hejhej! Jag kan börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen. I fredags deckade jag & min pojkvän vid halv 2 tiden ungefär. Vi vaknade klockan halv 10. Vid halv 12 tiden ringde Debora mig för att fråga om vi ville hänga med till lek&bus landet, självklart ville vi det så vi började duscha & förbereda oss! När vi hade fixat klart oss så gick vi hem till Ruth där alla barnen + Debora var. Vid 2 tiden ungefär tog vi bussen till Lek&bus landet.

Vi hade det jätte skoj, vi kom hem vid 6 tiden. Jag & min syster blev så svettiga inne på lek&bus landet så vi var tvungna att ta oss en kall dusch när vi kom hem. När vi hade duschat av oss all svett så gick vi till Ruth igen där dom höll på att grilla, trevligt! Vi åt en massa gott & hade det allmänt trevligt!
På vägen hem till Ruth hade vi en otrolig fin solnedgång.
Isador fick hänga med hem till Ruth.
Debora står vid grillen & Geovanny försöker imponera kameran med sina ''muskler''.
Vackra systrarna Ruth & Debora.
Yummy!
Min hungriga syster.
Jag & Isador.
Vackra Ruth & min trötta lilla syster!


01:01

Godkväll! Jag ligger just nu i min säng & kollar på någon dokumentär om ormar, blä! Det är min pojkvän som älskar den där kanalen. Jag kom ut ifrån en härlig dusch för en stund sedan, hade inte tvättat håret på flera dagar så nu är håret rent & fint igen! I natt sover såklart min prins här, jag kommer få sova underbart gott i natt!

Jag testade en av de nya inpackningarna som jag köpte igår, mitt hår känns jätte mjukt & lite ''flottigt'' på topparna vilket är bra eftersom det är topparna som mest är skadade! Jag har även testat den nya oljan jag köpte ifrån märket Arégo, det var verkligen jätte bra, mitt hår är extremt mjukt & det känns väldigt reparerat! Nu ska jag & Adam krypa ner under täcket för att sova, jag är jätte trött...måla naglarna gör jag i morgon!
Godnatt :*

SHOPPING

Ett par svarta jeans & en stickad naturvit tröja /Cubus
Svart väska, mascara & hårnålar /Glitter, H&M & Bikbok
Linne & tröja (Fick örhängerna på köpet) /Bikbok!
Marinblå tröja, bruna mockaimitation handskar & brun väska /H&M

Stora blåa fjäderörhängen & ett långt halsband med en stor blå/svart/vit sten/Iam


DAGENS


FREDAG

Hejhej! Jag kom nyss hem ifrån en shopping dag på stan med min pojkvän, jag har hittat en massa fint (visar er strax)! Efter att ha gått runt på stan i flera timmar så har jag jätte ont i ryggen samt fötterna. Ikväll ska jag ha en liten behandlingskväll, ska ha inpackning i håret, peela min hud (ansiktsmask), måla mina naglar, ta en härlig dusch sen till sist men inte minst få massage av min älskling! Vilket fredagsmys!

Ikväll är jag & Adam helt ensamma här hemma, härligt med lite ensamtid med honom, det behöver vi!
(Snart kommer en dagens upp)

IN SCHOOL...

Hejhej! Jag sitter just nu i skolan & väntar på att få lunch. Jag är jätte hungrig. Vi har varit & tagit en massa bilder på olika grejer som stog på en lapp vi fick, det är en liten tävling och vinnaren kommer få priset efter lunch! Efter lunch ska vi kolla på film vi får välja vilken av Burlesque & Devil vi vill se, skolan bjuder på popcorn, trevligt!
Nu ska vi dra & käka :*

SLEEP TIGHT!

Hejhej! Nu tänkte jag krypa ner under täcket & sova. Adam gick precis hem, han kom hit igen när jag kom hem ifrån stan, vi hamnade på BK idag! Imorgon blir det lite shopping efter skolan med mannen min :*
Jag kanske inte har berättat detta men...jag & min pojkvän vill så gärna träffas hela tiden så vi åker med samma buss till & från skolan (Bara om vi slutar samtidigt så åker vi hem tillsammans), erkänn vi är söta ? :)

VOGUE BEAUTY

Nu kommer min pojkvän & gör mig sällskap tills jag åker upp på stan :*

NO ENERGY

Hej igen! Jag ångrade mig..jag åker upp efter min mamma & min syster! Dom ska gå runt & kolla i massa affärer & jag orkar verkligen inte det..min syster stressar så himla mycket. Jag stannar hemma tills dom är klara, sedan åker jag upp och äter lite god mat med dom :*
Idag hade jag på mig mitt långa grön/blåa fjäderörhänge!
Jag har fått så fina kommentarer angående örhänget, kvinnan ifrån företaget Scratch ville till&med ta en bild på mig bara för jag hade så fint örhänge!

DAGENS



FOR HAIR

Från Moduline köpte jag denna serie!

Köpte 5 produkter för ett pris också!

Detta är allt jag köpte, som ni ser så visar jag 3 av 5 produkter på bilden i mitten.
Dom andra 2 produkterna är den vita lilla burken åt höger längst ner och den andra produkten ligger lite längre bak (Maria Nila)!

TORSDAG

Hejhej! Jag kom nästan nyss hem ifrån skolan. Idag hade vi som sagt var en föreläsning i GHD, vi hade även en föreläsning i Scratch (ett nagelföretag). Idag fick vi inte sluta så mycket tidigare, vi slutade runt 14:40 tiden. Klockan 14:51 kom min buss & då åkte jag raka vägen till Moduline, jag köpte lite produkter (visar strax), sedan gick jag raka vägen hem! Jag kom hem för en liten stund sedan.

Jag ska strax åka upp på stan med min mamma & min syster (och Isador såklart!). Jag kommer dock inte handla något eftersom jag & min pojkvän ska på stan i morgon direkt efter skolan, kan dock kolla om jag hittar några varma goa tröjor som jag kan köpa i morgon :*
Idag använde jag min fina plånbok, har inte använt den på flera flera månader om inte ÅR!
Lite tidningar om naglar!

HÖRS I MORGON

Hejhej! Min pojkvän drog precis hem. Nu ska jag bädda sängen sedan krypa ner under ett varmt täcke för lite sömn! Jag är sjukt trött, jag & Adam råkade slockna i någon timme, vi slappnar av så himla mycket när vi är med varandra så när vi ses & är trötta, då slutar det med en skööön sömn!

I morgon ska vi ha en föreläsning i GHD, jag är så taggad, så lycklig & till sist men inte minst...nyfiken!
:*

IN SCHOOL...

Min pojkvän kom precis hit, vi ska ta det lugnt, vi båda två är jätte trötta men vi klarar oss inte utan varandra så det är klart vi måste ses en stund! Detta blir sista inlägget för idag, när Adam har gått hem kommer jag krypa ner undet täcket för att få min skönhetssömn!

Jag hoppas ni har haft en trevlig dag & att ni mår bra :*
En bild som jag tog i vår nya nagelsal, det är så mycket fräschare & lyxigare nu!

BUDDHA

Fint halsband till dom som är buddhister!

DAGENS

Body - Monki
Maxi Cardigan - H&M
Fransväska - H&M
Svarta leggings - Gina t
Skor - H&M

ONSDAG

Hejhej. Hur mår ni? Hoppas ni mår bra! Jag mår jätte bra :) Idag har vi inte gjort något roligt i skolan, bara fyllt i massa papper & pratat om likabehandlingsplanen! Vi fick sluta tidigare idag med, skönt! När jag stod vid busshållsplasten så messa Adam mig & sa att jag skulle vänta på honom så vi kan ta bussen hem tillsammans, självklart väntade jag på honom!

Jag klev innanför dörren för ungefär 1 timme sedan. Snart kommer min pojkvän hit & myser med mig lite! Det är helt sjukt hur trött man blir när man går i skolan...vi har inte ens börjat plugga! Jag tror jag är trött på-grund-av att jag vaknar så tidigt på morgonen, idag vaknade jag liksom halv5! Snart ska mamma ut & handla, hon ska köpa med sig min favorit kycklingsallad ifrån max, wiiiie :)

THIS IS LOVE

Hejsan alla damer & herrar! Igår klockan 18 kom Adam hit, vi åt middag & tog det lugnt. Efter maten gick vi upp till mitt rum, vi kröp ner under täcket. Jag var så himla trött. Jag fick lite massage av min pojkvän, självklart så somnade jag! Min pojkvän somnade också, vi vaknar vid 10 & då var han tvungen att gå hem för han får inte sova hos mig på vardagarna, så vi pussades hejdå sedan gick jag upp igen & decka!

Jag vaknade halv 5, kollade hur mycket klockan var, då såg jag även ett jätte fint sms som Adam hade skickat till mig igår kväll. Så himla fint skrivet! Han hade verkligen skrivit ord för ord hur mycket han älskar mig! Så sött ♥ Jag sitter just nu i köket pigg&glad. Idag äter jag nudlar till frukost, mums! Efter jag har ätit ska jag vila magen lite sedan börja fixa mig! I natt fick jag 8 timmars sömn, pigg tjej!

ISADOR

Ååååååh min söta prins!!! Jag älskar när Isador leker med sina leksaker, han har hela sin säng fullt med leksaker som ibland hamnar lite överallt i mitt rum! Jag har precis kollat på Paradise hotel, det blir bara mer & mer spännande! Jag har även övertala mamma till lite hårprodukter samt GHD plattången, åååh happy girl! Detta blir nog sista inlägget för idag, är så himla trött, kommer somna så fort min pojkvän har dragit hem!

Imorgon väntar ännu en skoldag, börjar redan klockan 08:10, idag började jag 09:00!
Nu ska jag gå upp för att ladda datorn min innan batterierna dör!


GHD PLATTÅNGEN

Hej igen(!). Ville även säga att på torsdag kommer det komma en gubbe? om jag minns rätt till vår skola & berätta om GHD plattången. Vi kommer få pröva på hur den funderar & vad det går att göra med den. Vissa kanske inte vet att man kan göra lockar/vågor med en plattång, man behöver absolut ingen locktång! Vi på plusgymnasiet kommer få köpa plattången till ett mycket bra pris, i affär/salong kostar plattången 1 995:-, ganska dyrt för en plattång, men vi kommer få den BILLIGT! Jag ska tjata lite på mamma eftersom jag behöver verkligen en plattång, hon har liksom snott min så jag tycker jag förtjänar en ny!

Är det någon av mina läsare som använder denna plattång? Vad tycker du/ni?
Den här plattången skulle gärna få flytta hem till mig!

MODULINE

Hej igen! Tänkte bara berätta lite kort om företaget Moduline.
Moduline är ett företag som säljer allt en frisör/stylist bör ha i sin salong, det är endast företag som får köpa produkter ifrån dom(!). Vi på plusgymnasiet har även tillgång till alla deras erbjudande/produkter. Jag & mina klasskompisar kommer ta en runda förbi företaget på tordag eller fredag, då kommer jag inhandla lite smått&gott! Dom har jätte bra produkter för ett jätte bra pris. Företaget ligger som sagt inte långt ifrån där jag bor, tro mig...företaget kommer få en stammis (jag). Jag tycker dom arbetar bra&har en fräsch lokal.

Kan även berätta att 4 st modeller kommer få bli stylade&klippta av professionella frisörer. Sedan kommer det bli som en liten ''modevisning'' för höstens frisyrer/uppsättningar osv.. Jag själv tänker inte ställa upp som modell eftersom dom kommer (måste) klippa modellerna efter höstens mode, aldrig att jag låter någon klippa av mitt hår (om det nu skulle bli så)! Hoppas ni fick en liten bild på hur företaget fungerar/arbetar!
Tog några bilder på deras hårprodukter & jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga kavlitén på bilderna, jag använde mig utav min 3,2 megapixel kamera som finns på min ruttna mobil!
Iaf som ni ser så har dom massor med hårprodukter, tro mig, jag tog inte bild på allt, dom har så mycket mer!

TISDAG

Hejhej! Första skoldagen idag. Helt okey, det var så roligt att få träffa alla i klassen! Idag har vi bara gått igenom våra scheman, skåp & inloggningar osv.. Nu i slutet av dagen gick vi till företaget Moduline, såg att dom har jätte bra hårprodukter för inte många kronor, surt bara att man inte hade med sig några pengar!

Jag fick inte så mycket sömn i natt, ingenting alls om jag ska vara ärlig. Jag är jätte trött. Idag skulle vi egentligen sluta klockan 15:00 men vi fick sluta redan 13:30. Moduline ligger inte många meter ifrån där jag bor så jag var hemma redan klockan 13.35! När jag kom hem tog jag ut min lilla hund på en promenad & nu sitter jag här på glasbalkongen & njuter av värmen! Idag ska jag bara ta det lugnt, min pojkvän kommer hit på middag&efter maten blir det myspys framför någon bra film!
Jag har verkligen fått världens bästa schema (jämfört mot vad jag hade i 1an). Plustimman är bara en extra timme om man skulle behöva plugga (ej obligatorisk!). Har liksom sovmorgon varje dag förutom fredag (!).
Mitt schema kan inte bli bättre än såhär, lyckllliiiig tjej!

MÅNDAG

Godkväll alla damer & herrar(!). Jag har haft fullt upp hela dagen idag förutom när jag tog mig en liten powernap på dagen som varade i 4 timmar, OBS! När jag hade vaknat till så hoppade jag in i en härlig dusch. Sedan kom min älskling hit, vi hann mysa lite innan han var tvungen att gå hem. Jag har förberett allt inför i morgon, har även fixat mina ögonbryn med både plock&färg, dom blev kanon snygga! Efter detta inlägg ska jag kolla på dagens Paradise hotel avsnitt, sedan ska jag krypa ner under täcket för lite skönhetssömn!

Imorgon ska vi i klassen på studiebesök hos företaget Moduline, trevligt trevligt!
I morgon ska även min pojkvän äta middag hos oss, sedan ska vi mysa&ha det trevligt tills han måste hem.
fredag ska jag&adam träffas efter skolan för en liten runda på stan, måste verkligen hitta mig någon varm tröja, det börjar bli så kallt ute!
Hörs imorgon :*

22 AUGUSTI

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott, jag har fått 3 timmars sömn i natt. Vaknade klockan kvart över 7, fixade i ordning frukost åt mig sedan satte jag mig i köket & lyssnade på musik på radion!

Jag sitter just nu i köket & tittar ut, det regnar...som vanligt. Hoppas det slutar regna snart så jag kan gå ut med Isador på en morgonrunda. Jag har precis målat mina tånaglar (Röda) och min naglar (svarta), det blev lika fint som alltid!

Idag ska jag duscha, bada Isador & förbereda inför imorgon! Ska plocka fram morgondagens outfit & hitta en väska i min garderob som jag kan använda till skolan tills jag har köpt den riktiga skolväskan!
Min söta prins igår kväll :*

SO CUTE


SÖNDAG

Hejhej! Idag har jag tagit det lugnt hela dagen, har som sagt kollat på 2 filmer, No Strings Attached&Burlesque. Tog min cykel till max efter jag hade kollat på film. När jag kom hem åt jag & uppdaterade lite. Sedan tog jag en powernap. Jag har precis vaknat upp ur min powernap som varade i ungefär 2 timmar!

Jag känner mig fortfarande trött. Sitter just nu & kollar på Fast And Furious, vet inte riktigt om jag har sätt denna, känns som att jag inte känner igen filmen...skumt!

Imorgon ska jag måla mina naglar, så på tisdag kommer jag till skolan med nymålade naglar :*
En låt från filmen Burlesque, Christina Aguilera har en fantastisk röst, jag ryser!

RED


COME TO ME

Jag föll så hårt, så fint, så otroligt mycket för detta halsband, måste köpas!

I LOVE THIS SALAD

Hejhej! Förut kollade jag på Burlesque, har sätt den filmen minst 5 gånger..det går verkligen inte att tröttna på den filmen, den är så himla bra! Jag har precis ätit Max:s Crispy Chicken sallad, den är så jävla gooooood! Ni måste pröva den, den är underbar, trust me! Jag är sjukt trött just nu, ska snart krypa ner under täcket för en powernap, det ska bli så skönt med lite sömn! Min pojkvän gick hem för en liten stund sedan :(

Nu börjar även verkligheten titta fram, i morgon börjar Adam skolan & på Tisdag är det min tur, men det ska bli så jäääääävla roligt att få träffa tjejerna i klassen, jag har saknat dom obeskrivligt mycket I morgon börjar även min söta pojkvän första året (han är absolut inte född 1995, han är född 1992!) i en vanlig linje, han ska börja på Wadköping skolan, en mycket bra skola vad jag har hört! Jag hoppas min man kommer trivas bra där! Nu ska Jag&Isador krypa ner under täcket för lite sömn, puss :*

Godaste kycklingsalladen ever!


MOVIE

Hejhej, jag har precis kollat på No Strings Attached, tyckte den var ganska så bra!
Nu blir det nästa film...Burlesque!

I LIKE THIS DRESS

Den här klänningen skulle vara fin att ha på sig på en vacker strand i t ex Mexico!

21 AUGUSTI

Hej på er! Jag vaknade klockan halv 11 idag, gud vad tidigt...HALV 11?! Men joo det stämmer.
Jag sitter just nu i min säng klädd&fixad, jag tog en promenad med Isador så fort jag hade vaknat&fixat mig.
Idag fyller min vän Samira 18 år, ett stort grattis till henne, hoppas hon får en underbar dag

För några dagar sedan började jag&Adam träna tillsammans, vi hjälper varandra eller ja..vi gör varandra positiva till träningen, det går framåt iaf. Idag har jag sån otrolig träningsvärk i låren&rumpan, aj aj aj!
Jag ska nog ta ett litet träningspass idag (själv) för jag känner att jag blir så lat&trött när jag inte tränat på ett tag! Imorgon börjar min käre pojkvän skolan, tråkigt tråkigt...vi kommer inte kunna ses så mycket nu när skolorna börjar, vi kommer mest ses på helgerna! Nu ska jag försöka väcka min pojkvän genom att slå på en film&höja volymen ganska högt!

Hörs sen :*

20 AUGUSTI


LÖRDAG

Hej på er igen! Igår kollade jag & Adam på Bad Teacher, Cameron Dias spelar huvudrollen, i filmen dök även Justin Timberlake upp som också hade några roller i filmen, tyckte filmen var bra!

Jag & min pojkvän vaknade för en stund sedan, vi har käkat & ska nu slå på tv:n för The fast And The Furious: Tokyo Dift går på TV3, älskar Fast and Forious filmerna ♥

VOX FESTIVALEN

Hejhej! Idag uppträdde (dansade) min syster & hennes kompisar på Vox festivalen i Varberga.
Det hade gått bra för dom, efter dom hade dansat så hoppade hon & Tiare i en hoppborg, hoppas dom hade det trevligt! Jag & Adam skulle egentligen också dragit dit men vi hade inte fått tillräckligt med sömn, så vi stannade hemma för att sova!
Eftersom jag inte hängde med dit så skickade jag min kamera med mamma.
Fotograf är absolut inte hennes grej, när tjejerna uppträdde så såg man endast deras huvud längst ner på bilden haha, så jag skippar lägga ut dom bilderna!

BEAUTY


AWFUL WEATHER


DREAM MATTE

Denna fick jag med mig hem ifrån maxi, denna är min favorit av alla foundation!

BLÖT&FRUSEN

Hejhej! Vi kom nästan nyss hem! Alltså jag är så jävla sur på vädret!!!! Jag hade gått halva vägen till maxi & då var hela mina byxor,skor & jacka genom blött. Vi satte oss på Max för att käka, sedan gick vi vidare till maxi, på vägen hem ifrån maxi regnade det ännu mer & det började blåsa som fan! När jag kom hem kunde man hälla ur vattnet ur mina skor, vrida ur vattnet i mina byxor.

Jag är så himla frusen just nu, hoppas jag inte blir sjuk! Min pojkvän kom hit för nån minut sedan, sitter just nu med hans varma tröja över mig & vi försöker lära min syster att rulla på höfterna, det går framåt! Nu ska vi värma varandra sedan ska vi mysa & kolla på några filmer!
Tog en bild under paraplyet!

GREAT!

Såhär ser våra fönster i glasbalkongen ut...
Hej på er! Jag ska nu fixa mig. Jag, min mamma & min syster ska ta en promenad till Maxi..i detta väder!
Fyy, hur kommer detta sluta...kommer nog komma hem som en ner dränkt katt!
I maxi ska jag köpa en mascara & ett foundation till mig, det är lite små panik med det just nu.

FREDAG

Hallå där! Hur mår min fina läsare? Hoppas ni mår underbart. Jag mår bra förutom att jag har lite ont i mitt huvud (Vaknade med huvudvärk, är nog de värsta som finns) Vädret är inte direkt det finaste just nu, bara en massa regn & gråa moln, jag vaknade nyss & trodde klockan var mycket mycket mer än bara 5 eftersom det är redan så mörkt ute! Idag skulle egentligen vi åka upp på stan, men såklart så hindrade vädret oss.

Ikväll ska jag bara ligga här i sängen & njuta av den sista tiden jag är ledig ifrån skolan. Blir fredagsmys sista helgen man är ledig, hoppas det kommer finnas bra filmer på tv ikväll!
Hörs sen, puss :*

WIND


RED, BLACK&WHITE

Några dagar sedan då jag hade på mig Adams röda, sköna & varma tröja!

TORSDAG

Hejhej! Jag somnade om runt 4 tiden & vaknade runt 8. Jag & min pojkvän har precis ätit 2 stora baugetter, de var så gott, jag var jätte hungrig! Jag älskar att äta när jag är sådär extremt hungrig, det blir att man sitter helt tyst vid köksbordet & äter, eller aaa man njuter lite extra av maten!

Min mamma jobbar & min syster sover hos vår pappa så det betyder att jag & adam har ännu en kväll för oss själva! Det är så mysigt när det bara är jag & han! Snart ska vi slå på Big Mommas: Like Father, Like Son, vi kommer lätt få oss ett gott skratt under filmen!
Hörs imorgon :*

I LIKE

199 :- / H&M!

18 AUGUSTI...

Tjena på er! Jag vill bara kika in här lite snabbt för att säga att jag har inte sovit något i natt, (Yes...det stämmer om ni tänker att jag håller på att vända tillbaka på dygnet, tyckte det var på tiden eftersom skolan börjar på tisdag & jag behöver få vänja mig utav att vakna ''lite'' tidigare än klockan 18-19 på kvällen).

Min pojkvän ligger just nu bredvid mig och sover så sött & skönt! Fler inlägg idag får ni tyvärr inte! Nu ska jag slå på Paradise Hotel sedan slå på några filmer som måste hålla mig vaken till si sådär 8-9 ikväll för då blir det läggdags för lilla jasmin!

Imorgon blir det en dag på stan med familjen + Adam. Får se om jag hittar något som jag behöver... behöver varma, tjocka, gosiga tröjor till hösten!

Ooooh my god...so damn beautiful Tiger!!!!!!!!

INSPIRATION


SO DAMN GOOD

Den här filmen håller just nu på TV1000 DRAMA. Min pojkvän sitter helt inne i filmen, passar på att uppdatera lite snabbt sådär! Filmen är så jävla bra, rekommenderar er den!
Filmen är baserad efter en sann historia!

OUR LOVE NEVER ENDS

Nothing is more beautiful than the love we have ♥

TODAY

Godkväll! Jag sitter just nu på glasbalkongen, har käkat & kollat på Paradise hotel. Min pojkvän gick hem för en stund sedan, han kommer strax tillbaka! Ikväll/inatt kommer det bara vara jag & Adam här hos mig, skönt med lite ensam tid med min älskade pojkvän :) Klockan 21 börjar en film på TV11 som jag & han ska titta på.

Filmen heter Tretton, såg den för flera år sedan, kommer inte i håg filmen, men jag ger filmen en chans för det finns inte så mycket mer på tv!









Idag fick jag ännu en tidning ifrån Veckorevyn, trevligt trevligt! Det finns så mycket snyggt i varenda tidning jag får...inte bra om jag börjar falla för något plagg!

HEADACHE..

Hejhej. Jag & Adam kollade på How Do You Know för en stund sedan, tyckte den var dålig, från skala 1-5 ligger den endast på en tvåa! Jag sitter just nu i sängen & väntar på att min pojkvän ska ha duschat klart. Jag har sån otrolig jobbig huvudvärk, tog 2 alvedoner nyss ungefär, hoppas det släpper snart!

Nu ska jag & Adam krypa ner under täcket. Vi hörs senare under dagen! Godnatt :*

HOW DO YOU KNOW

Godkväll på er! Jag har precis vaknat upp ur en powernap, snart är min pojkvän här. När han har kommit hit, ska vi krypa ner under ett täcke, lägga oss så nära varandra som möjligt, sedan slår vi på How Do You Know, en romantik/komedi film!

Nu ska jag bädda sängen skönt för oss, när jag är klar har jag nog min älskade man vid mig :*

FLOWER


BLACK & WHITE

Myspyset i går när vi kollade på Scream 4!

YESTERDAY


DIRTY DANCER


TISDAG

Hejhej! Igår tittade jag & Adam på Scream 4, tyckte den var OK! Jag vaknade för en stund sedan, har kollat på Paradise hotel och bara legat & myst i sängen med min pojkvän :) Han gick hem för en stund sedan men kommer tillbaka senare! Idag ska jag bara ligga i sängen & njuta av ledigheten, vi börjar skolan om exakt 1 vecka! Det känns som att vi fick sommarlov för typ 3 veckor sedan, tiden går så fort!

Nu ska jag krypa ner under täcket igen för att vila. Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Min start på veckan har vart kanon :*


GOODNIGHT :*

Hörs imorgon :*

SCREAM 4

Jag & Adam sitter just nu på glasbalkongen & titta vad jag har på mina små fötter! Det är så kallt ute...var tvungen att sätta på mig mina favorit tofflor för att värma mina fötter.
Nu ska jag & min älskling krypa ner under ett varmt täcke för nu ska vi kolla på Scream 4, är jätte nyfiken på den filmen...hoppas den är riktigt läskig!

WAFFLES

Jag & min pojkvän har precis ätit våfflor med grädde & sylt!

LOVELY VEST


LOVE THIS FEELING

Hej igen! Jag sitter just nu & lyssnar på musik. Strax kommer min baby hit. Det går en jätte bra film på TV1000 som heter Sin Nombre, den är verklighets baserad. Nu ska jag bädda rent i sängen sedan får man besök :*

JEALOUS BITCH

Jag idag :)

BEAUTIFUL


MÅNDAG

Hejhej :) Hur mår ni? hoppas ni mår bra. Jag mår hur bra som helst! Igår kollade jag & Adam på två filmer. Först kollade vi på en skräck film på TV1000 som hette Blood Creek, Dominic Purcell hade huvudrollen i filmen. Tyckte den var ganska bra! Klockan 06:00 i morse började Stomp The Yard 2: Homecoming TV1000, den kollade vi också på. Tyckte den var OK!

Idag vaknade jag & Adam vid 3 tiden, mycket tidigare än vanliga fall! Det är så mysigt att vakna upp bredvid honom, han är jämt så varm & go på morgonen! Jag har kollat på Paradise Hotel och nu ska jag ta & fixa till mig lite sedan gå ner för att frukost (pizza).

WANT



MY JEWELRY

Fjäderörhängen...
Armband...
Mer fjäderörhängen :*

WANT THIS BAG


SÖNDAG

Hej på er! Imorse satt jag & krånglade med min header, vad tycker ni ? :) jag är riktigt nöjd!
Jag somnade runt 12 i morse, kunde inte sova i natt heller! Låg & snurrade runt i sängen bredvid min pojkvän som snarkade till max! Jag har precis tvättat bort gammalt smink från igår, nu ska jag gå ner & laga mat åt mig, min mage kurrar som bara den!

Klockan 23:25 börjar Drag Me To Hell, den måste ses! Hörs senare :*


CAN'T GET ENOUGH

Jag kan inte få nog av fransar! Kommer nog inhandla massa tröjor med fransar till hösten.
Skorna nedan ska jag ha 100 %!
Tröjorna jag har lagt ut får vi se om jag klickar hem :*

HOPE


FAST FIVE

Hejhej! Jag & Adam har precis kollat på Fast & Furious: Fast Five. Tyckte den var riktigt bra! Jag ligger just nu bredvid min älskling som verkar vara trött. Jag ska nog också lägga mig för att sova! Den här helgen hade inte tv:n något bra att bjuda på, bara en massa gamla filmer. Imorgon är det söndag...en tråkig dag, men jag ska träffa Adam så tråkigt får jag inte! Jag ska försöka vända tillbaka på dygnet men det gör jag nog 2 dagar innan skolan börjar!

Nu ska jag lägga mig & sova! Hoppas ni har haft en trevlig helg. Hörs imorgon :*
Som ni ser så har jag bytt header igen. Nu är jag äntligen nöjd! Tycker det blir fult med mycket färger i bloggen därför gjorde jag min header så naturlig som möjlig men ändå snygg & fräsch!
Jag älskar bokstavligen den nya headern, denna kommer jag absolut inte byta ut till någon annan!

LOVE LOVE LOVE


T-SHIRT

Så himla fin t-shirt!

BE MINE

Dessa skor ska bli mina! Hur snygga är dom inte? :*

RIGHT NOW...

Nu drar jag & Isador på en promenad, samtidigt möter vi upp Adam :)

DON'T HOLD YOUR BREATH


MÄTT & BELÅTEN

Nu ska jag plocka undan i mitt rum sedan fixa mig, runt 22 kommer min prins hit & tillbringar kvällen&natten med mig. Min pappa kommer snart & hämtar min syster, jag & Adam kommer ha hela huset för oss själva i natt!

SUNSET


LASH ARCHITECT

Detta är min mascara, kommer ifrån märket Loréal paris & heter Lash Architect.
Jag har endast använt den i ungefär 3 veckor, är nöjd fullt ut!

Om ni inte visste detta...så ska ni inte använda en mascara i mer än 1 månad, jag slänger alltid min mascara när jag har använt den i 1 månad, det är för att det samlas så mycket bakterier & smuts i borsten varje gång vi öppnar mascaran, jag byter hellre ut min mascara lite oftare än att ta den risken att jag kan få ögoninflammation! Och det handlar inte bara om ögonen även ögonfransarna, dom blir tunna & man tappar ögonfransar!
Jag har använt min macara i 3 veckor, jag är super nöjd med den! Jag behöver inte ta mycket mascara på ögonfransarna för att det ska se snyggt & bra ut!
Jag behöver endast 3 min framför spegeln sedan är mina ögonfransar långa, tjocka & böjda!
Priset jag fick betala för den här mascara var 119:- men då var det erbjudande på den, nu kanske den kostar runt 129:-/139:-. Tro mig den är värd så mycket mer än dessa pengar!

LÖRDAG

Hej på er! Jag vaknade upp ur en dålig sömn för en stund sedan..somnade runt 12 imorse, kunde verkligen inte sova! Så jobbigt när man ligger i flera timmar i sängen & snurrar runt. Hoppas jag kommer få bättre sömn i natt!
Jag ligger just nu i min härliga säng & tar det lugnt, ska strax klä på mig sedan gå ner för att äta mammas korvstroganoff, Yummie!

Ikväll ska jag & min pojkvän ses, wiie har saknat honom lite smått sådär, förstår inte hur det kommer gå när skolorna börjar, vi kommer endast kunna ses på helgerna då. Vi som är så vana vid att ses varje dag!


COCONUT TREE


P & H

Jag har suttit vid internet hela kvällen & kollat runt lite på kläder. Jag har hittat en massa fint till hösten som ja vill beställa hem!
Får se om jag kan övertala mamma till lite av det jag har sätt (har sätt minst 20 snygga tröjor/t-shits som jag vill ha, haha typsikt mig).
Förut tog jag en så skön dusch, det behövdes verkligen! Nu ska jag & mamma ta en promenad med Isador.
När vi är tillbaka ifrån promenaden ska jag försöka sova!
Hörs i morgon :*
Paradise hotel i morse...

REALLY PRETTY


AFRICAN WARRIORS

En mycket vacker tavla som nu hänger i vårt vardagsrum.
Hej! Jag har precis ätit, tänkte ta en härlig dusch nu sedan bara ta det lugnt framför tv:n.
Idag går det inga bra filmer på tv, klockan 02:00 börjar The StepfatherTV1000, en mycket bra film!
Nu ska jag hoppa in i duschen :*

12 AUGUSTI


TE AMO

Jag & min pojkvän igår...

MY HAIR YESTERDAY

En inbakad fläta!

FREDAG

Hejhej på er! Jag vaknade nyss...jag skulle egentligen vakna klockan 3-4 idag eftersom jag måste ställa om på dygnet innan skolan börjar. Det är endast 11 dagar kvar tills jag sitter i skolbänken igen med alla mina underbara klasskompisar runt omkring mig, jag längtar faktiskt lite smått sådär! Jag saknar Sandra, Susanna, Linnea, Emma, Sara & ja alla i min klass! Jag går ju i en sån fin klass med bara fina & snälla flickor så sakna dom? det är en självklarhet jag gör!

Igår så var jag ''lite'' klumpig av mig. Jag råkade hälla ut ganska så mycket tvål på mina mysbyxor som jag hade med mig till Adam. Så imorse när jag gick hem, gick jag hem i stora mysbyxor & en hoodtröja (min pojkväns kläder) som var ungefär 5 storlekar för stor, jag såg ut som en luffare med andra ord!

Jag sitter just nu på glasbalkongen & uppdaterar lite. Nu ska jag ska slå på dagens Paradise Hotel avsnitt! Bilderna som vi tog igår kommer komma upp när som helst!
Waaah, vilka snygga skor jag såg när jag gick in på blogg.se, jag själv skulle nog inte kunna sätta på mig såna, men jag tyckte skon var jävligt fin!

BEAUTIFUL FLOWER

Haha.. den här vackra blomman hittade jag hemma hos min pojkvän...såklart var jag tvungen att ta en bild!
Nu ska jag sova, god natt (god morgon) :*

THE MOON YESTERDAY

Igår hade vi full måne, den lös så starkt & fint på mig & min pojkvän när vi tog en skön promenad hem till honom!
(Förlåt för dom här små/snabba inläggen, men tycker det ser finare ut i bloggen när man endast lägger ut en bild för varje inlägg)

THE STONES

På vägen hem gick jag & min pojkvän på lite grus/stenar vilket jag bara var tvungen att ta kort på..förstår inte vad jag får för idéer ibland! Tyckte att det skulle se vackert ut på bild & titta, visst ser det fint ut?

DELICIOUS

Detta lagade jag & Adam ihop inatt... Friterade pommes med friterad kycklingfilé, ketchup & vitlöksdressing!
Till detta hade vi ett stort kallt glas med coca cola, kunde inte blivit godare :*

WONDERFUL NIGHT

Hejhej! Aaa ni ser rätt..klockan är 09:00 på morgonen! Jag & min pojkvän har haft en jätte mysig kväll&natt. Klockan 3 i natt lagade jag & Adam lite mat, vi friterade pommes & kycklingfilé, det blev suuuuper gott, jag&han ger faktiskt alltid (än så länge) bra resultat framför spisen! Efter vi hade lagat klart maten hyrde vi filmen The Roommate, jag personligen tyckte den var ganska så konstig, eller man fick liksom inte se de ''hemska'' i filmen utan hoppade från en scen till en helt annan, tyckte vissa scener inte var helt klara, filmen hade inte så mycket skräck, eller nästan ingenting faktiskt!

Eftersom Isador även ''sov'' över hos min älskling så gick det inte så bra. Han var ganska orolig & rädd. Han har bara varit hemma hos min pojkvän 3-4 gånger. Eftersom jag tyckte det var bättre att vi gick hem & sov så följde min pojkvän mig hem, vi pussade varandra hejdå sedan gick jag innanför dörren & nu ligger jag här i min säng.
Saknar honom redan...han kunde inte sova med mig i ''natt'' eftersom hans mamma kommer hem ifrån Uddevalla idag & hon har inga hem-nycklar.

Nu ska jag krypa ner under täcket för att sova! När jag vaknar slår jag en pling till min baby ♥

Jag & min pojkvän för ungefär 2 timmar sedan ♥ Åh vad jag älskar honom...helt sjukt! ♥

HOS MIN ÄLSKLING

Hejhej! Jag & min pojkvän kom nästan nyss innanför dörren. Vi är hemma hos honom, Isador är också här med oss...mysigt! Jag sitter just nu och kollar på en spansk kanal, ja jag fattar inte så mycket inte så lite heller utan ingenting, förstår bara att dom tävlar om något?. Jag & min pojkvän har tagit lite bilder men jag behöver min USB kabel, så därför får ni vänta tills i morgon!

Nu tänkte jag byta om till mina mys kläder som är mycket bekvämare än det jag har på mig just nu, sedan ska vi (Adam, Isador & jag) krypa ner under ett varmt täcke & kolla på The Roommate, är ganska så nyfiken på den filmen! Säger godnatt nu så hörs vi mer imorgon :*

FOR AUTUMN

149 :- / st... ETT MÅSTE TILL HÖSTEN!

GINATRICOT.SE

199 :- / st

FOR DINNER...

Mammas köttfärssås med formade makaroner = Delicious!

WONDERFUL

Såhär mysigt hade jag & min pojkvän igår.
Vi tände upp ljus, bäddade sängen bekvämt med massor med kuddar & hade en massa gott att äta på till The grudge 3! Vi hade väldigt mysigt :*

TORSDAG

Hejhej. Jag vaknade för ungefär 2 timmar sedan. Idag skulle egentligen jag & min pojkvän till vårdcentralen angående hans utslag, men vi vaknade aldrig eftersom vi somnade sent i morse!
Jag har kollat på Paradise hotel & tagit det lugnt på glasbalkongen medans min pojkvän har sovit så skönt!
Ikväll ska jag & Adam hem till honom, ska ta med mig min laptop för vi ska hyra film via internet & mysa hemma hos honom!

Vi har inte bestämt vilken film vi ska se än, men jag vill gärna se The Roommate som är en ny skräckfilm.
Idag regnar det inte, men vädret är fortfarande grått & molnigt!

CUBUS


I'M SO HAPPY


PANCAKE

Pannkaka med grädde, sylt & Nutella = YUMMY!

FIRED UP!


THE WEATHER

Eftersom jag har sovit bort heeeela dagen borde jag ha missat något, men konstigt nog har jag inte det!
Det har bara vart äckligt & tråkigt väder hela dagen & kvällen.
Just nu håller min mamma på att göra pannkakor åt oss, mums! Det kommer sitta perfekt till natten då The Grudge 3 börjar klockan 02:00 på TV1000.
Min pojkvän hade köpt en massa chips & dricka till kvällen när jag låg och sov, så sött!
Detta kommer nog bli en mycket mysig & trevlig kväll med massa med kärlek & massa med goda grejer som man kan äta på!
Såhär såg vädret ut klockan 10 ungefär, var tvungen att ta en bild upp mot himlen & kolla resultatet (bilden längst ner)... HEMSKT!

ONSDAG

Hejhej. För någon dag sedan kollade jag & min pojkvän på Beethoven 2, älskar den filmen, kollade på den minst 20 gånger när jag var liten (om inte mer). Inatt kollade jag & Adam på Fired up!, tyckte den var helt Okej, cheerleader filmerna tycker jag är bra, lite ungdomliga sådär!

Imorse hade jag jätte ont i min mage, vaknade klockan kvart i 12 av en värk som jag aldrig haft, hade verkligen jätte ont! Jag hävade i mig massa med värktabletter, värken blev mycket bättre efter en stund då jag somnade om igen. Jag vaknade klockan kvart i 10 på kvällen...helt sjukt så trött jag måste ha vart!
Min pojkvän har vart här hela tiden, han har tagit så bra hand om mig, nu känner jag mig mycket bättre i magen!
När jag hade vaknat till så gick hela familjen ner för att äta (inklusive min pojkvän..som är en i familjen).
Idag gjorde mamma min favorit mat, potatisgratäng med strimlad biff!
Just nu sitter jag på glasbalkongen & uppdaterar lite medans Adam sitter och spelar spel med min lilla syster & han är verkligen helt inne i spelet, så sött :*

SUNRISE

Jag & min pojkvän tog en morgon runda med Isador när han var nyvaken & nyduschad. Soluppgången var så fin & min pojkvän hade jag hand i hand, så romansikt!

ISADOR

Igår badade jag & Adam min lilla hund. Han fick simma runt lite i badkaret. Han tycker inte om vatten,
vilket jag tycker är tråkigt för det är så roligt att bada honom!
Isador älskar dock solen & snön!

CANCÚN

Just nu vill jag vara här, där det är fint väder, trevligt folk, god mat, vackra stränder & billiga marknader!

WOMANLY


A FLOWER


TISDAG

Hejhej. Adam gick precis hem för att hämta en salva som han behöver, han har fått utslag över hela ansiktet & överkroppen, jag ringde till vårdcentralen i morse men han fick ingen tidigare tid än torsdag förmiddag, dåligt tycker jag! När min pojkvän har kommit tillbaks ska vi laga mat & käka.

Jag ligger just nu i min säng & tar det lugnt, har enormt ont i min mage, ska strax ta mig ner till undervåningen för att ta en värktablett, hoppas värken kommer försvinna!
Hur har eran dag varit? jag har sovit bort hela dagen, vaknade runt 5 tiden ungefär, kollade på paradise hotel sedan la jag mig bredvid Adam som redan låg och sov för att vila. Nu ska jag gå ner & ta en värktablett sedan ska jag nog börja med maten, börjar bli hungrig :*

WHEN IN ROME

Hallå där! Klockan 23:00 börjar en film på TV1000 DRAMA som heter When In Rome, såg den för ett tag sedan, en mycket rolig & bra film! Min pojkvän gick hem en stund men kommer tillbaka vilken sekund som helst. Jag är mätt & belåten men har lite ont i min mage, ska be min älskling massera lite lätt!

Jag är jätte trött just nu, men det brukar jag alltid vara den här tiden sen mot kvällen så blir jag hur pigg som helst!
Nu ska jag byta om & fräscha till mig, känner mig halvt död!

MY BREAKFAST


MÅNDAG

Hejhej! Jag & min pojkvän hade ärenden på stan idag vid 9 tiden, vi var vakna hela natten tills klockan blev 8 då vi började fixa oss. Vid 10 kom vi hem & då somnade vi. För ungefär 2 timmar sedan vaknade jag, är fortfarande jätte trött. Igår kollade vi på The eye, tyckte den var bra!

Just nu sitter jag, Adam & Isador på glasbalkongen och äter frukost, är hungrig på mat så jag ska nog gå ner för att laga i ordning något!

7 AUGUSTI

Hejhej! Jag & min pojkvän kom precis hem, vi gick hem till honom en stund, jag fick träffa hans systers döttrar, Diana & Elisabeth, mycket trevligt! Fick även träffa Ruth & Tiare :)
Hemma hos min pojkvän så lekte barnen med Isador och jag & Ruth kollade på Jakten På Lycka, en mycket bra film!

Just nu sitter jag på glasbalkongen & tar det lugnt, snart ska jag & Adam som är min pojkvän hoppa in i duschen sedan mysa framför tv:n.
Klockan 23:25 ska jag & min pojkvän kolla på The Eye som går på TV11, Jessica Alba spelar huvudrollen!

PIZZA...


SÖNDAG

Hejhej, jag & min pojkvän vaknade för ungefär 1 timme sedan.
Nu är han & min mamma i vivalla centrum, vi har beställt pizza som dom är och hämtar.
Jag är jätte hungrig, hoppas dom kommer hem snart!

Ikväll går en mycket bra film på tv, den heter Jakten på Lycka, den ska jag & min pojkvän se!
Till filmen kommer vi nog ha en massa gott!
Hur har eran helg varit? hoppas ni har haft en trevlig helg!
Vädret har inte varit på topp direkt, bara en massa regn & grått väder, vi hade iaf tur som fick sol i några dagar!
Nu kom min pojkvän & min mamma hem, det betyder att pizzan också är här :*

SO CUTE

Isadoooooooooor! Min sötnoooos :*

RIGHT NOW...

Nu ska jag & min pojkvän hoppa in i en härlig dusch sedan blir det mys framför tv:n!

6 AUGUSTI


CHINA FOOD


LÖRDAG

Hejhej! Idag vaknade jag & var jätte hungrig, gjorde korv med bröd till frukost! Jag sitter just nu & väntar på min pojkvän. När han har kommit hit ska jag & han ta upp käk till mitt rum för att mysa framför tv:n! Idag går det massa med bra filmer på tv, mysigt!

Hoppas ni har haft en trevlig dag! Nu ska jag käka mammas kycklinggryta, muuuums!

RIGHT NOW..


YUMMY

Kladdkaka med grädde, smelt mörkchoklad & marsan sås!


NECKLACE


TO DINNER...

<div><br /
Detta åt jag & min pojkvän till middag idag, kladdkaka & sådant tar vi ikväll :*
Hade vitlöksås till detta...YUMMIE!

FREDAG

Hejhej. Jag vaknade nyss upp bredvid min underbara pojkvän. Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag & min pojkvän ska snart gå till Willys för att köpa mat som vi ska laga ikväll, vi ska försöka bli klar med maten till klockan 20 för då börjar Den galna professorn på 3an, den måste vi se! Igår blev det ingen ta hand om mig dag. Satt framför en massa filmer ist.

Nu ska jag tvätta ansiktet sedan gå ner för att äta frukost.

DONE

Sådär! Nu var jag klar med mitt pysslande. Linnet var långt & vanligt ifrån början. Gjorde linnet kortare
& så klippte jag till fransar!

INGEN TEXT...

När jag skulle kolla på Paradise hotel avsnittet så fanns det ingen svensk text? Tro mig det gick inte bra, förstod ingenting! Idag ska jag ta en liten ta hand om mig dag, ska hoppa in i duschen för att raka mig & göra inpackning i mitt hår. Efter jag har duschat ska jag måla mina naglar & tånaglar.

Hoppas min pojkvän kommer förstå att jag vill ta hand om mig själv lite, men det tror jag han gör för ibland när han kommer hit brukar jag öppna dörren med en ansiktsmask i ansiktet...så jag tror inte han blir så chockad :)

Nu ska jag klippa & dona med en tröja...resultat får ni senare :*

GE MIG...

DETTA...

4 AUGUSTI

Dessa solglasögon fick jag ifrån min pojkväns mamma igår.
Jätte fina, tack ♥

THE CITY...

Hejhej. Jag & min pojkvän kom precis hem ifrån stan. Vi gick runt lite överallt, hittade lite smått på rean. Konstigt nog så hittade jag kläder på New Yorker, när butiken precis hade kommit till Örebro tyckte jag dom hade ''import'' kläder, men idag så hittade jag faktiskt snygga kläder! Väskan som jag åkte upp på stan för var heeelt slut, så typiskt! Ska ringa ut till Marieberg & kolla om dom har den där.

Klockan 7 stängde alla affärer & då gick vi till Burger King för att käka. Idag åt jag Crispy Chicken Meal precis som jag alltid gör. Vi satt ett tag på Burger King, sedan gick vi vidare till Järntorget där vi mötte på min pojkväns kompisar, dom hade vart i Marieberg & uppträtt (dans).

Nu ska jag slå på dagens Paradise Hotel avsnitt :*
Framsidan...

Baksidan.. söta rosetter.



Detta fick jag med mig hem ifrån stan :)

TORSDAG

Hejhej! Jag vaknade för några minuter sedan, tänkte kika in här snabbt för att säga att jag kommer spendera min dag på stan med min pojkvän. Ska kika in på Cubus för att se om deras fransväska finns här i Örebro, hoppas! Jag sov väldigt skönt i natt!

Nu ska jag tvätta ansiktet & sådär sedan tar jag & min pojkvän bussen upp mot stan!
Hörs sen :*

VOGUE

Hejhej!
Vi har precis kollat klart på En Blomma I Afrikas Öken, den var också jätte bra, men väldigt hemsk!
Jag rekommenderar även den här filmen till er som inte är så känsliga, det har absolut inte med blod att göra, själva historien & berättelsen är så hemsk så man bölar floder...
Jaja, nu har vi sätt filmerna, båda två var jätte bra, ångrar verkligen inte att vi hyrde dessa filmer.

I En Blomma I Afrikas Öken, hade Liya Kebede huvudrollen & hon gjorde ett suveränt jobb!
Hon är en väldigt känd modell som plåtas för Vogue, en mycket vacker & naturlig kvinna!

Så vacker!

KITES

Oh herregud säger jag bara! Vi har precis suttit & kollat på Kites, jag har aldrig sätt så fin & bra film i hela mitt liv! Jag sitter & bölar av filmen, så himla fin kärlek, det värsta är att jag lever mig själv in i rollen & tänker...tänk så fick man inte vara med den man älskar? tänk så var man tvungen att göra allt, precis allt för att kunna vara med med den man älskar?

Alltså mina läsare ni måste se den filmen! Ni kommer inte ångra er!!!!!Den här filmen hade allt en film ska ha! Det kändes så verkligt alltihop! Nee fyy det finns inte ord för den här filmen!
Ni måste se den...annars missar ni något riktigt bra!
Nu ska vi titta på En Blomma I Afrikas Öken, en verklighets baserad film! :*

HAPPY ME


00:00

Dessa bilder tog jag för någon dag sedan när jag, min mamma & Isador var i maxi! :)
Det var galet varmt ute.
Nu blir det myspys :*

SHOES

Dessa godingar hittade jag på topshop!

TODAY

Idag hittade jag denna tidning i brevlådan!
Fransväskan...oooh ge mig!! Finns att köpa på Cubus för endast..179:-, gaaah jag måste på stan imorgon!

3 AUGUSTI

En bild jag tog i g-vik.
Dessa filmer hyrde vi, den tredje är en barn film som min syster ville hyra!

I KNOW...

Hej allihopa! Jag vet, uppdateringen har varit väldigt dålig, men det ska bli en ändring på det!

Igår så hamnade jag & Adam på Elvis, vi beställde en varsin kebab talrik, hade aldrig ätit deras kebab talrik, brukar oftast äta kyckling talrik. Iaf vi satt där ett tag, klockan hann bli 10 & då slutade min mamma jobbet, vi mötte upp min mamma sedan tog vi en promenad till min pappa för att hämta min syster. Vid 11 tiden tog jag, min mamma, min syster & Adam en promenad hem ifrån stan, gud vad trött jag blev, trodde jag skulle dö när jag bara var i baronbackarna!

Idag vaknade jag & min pojkvän klockan halv 3 & då satte jag snabbt på mig kläder & packade väskan för en dag på g-vik. Vi kom fram vid g-vik vid 4-5 tiden, det var jag, min mamma, min syster, min pojkvän & min pojkväns kompis som var där tillsammans, sedan kom också min pojkväns systers son, vi har haft det väldigt trevligt & varmt men ändå inte så mycket sol. På vägen hem ifrån g-vik så hamnade vi hos min pappa, vi blev bjudna på middag (lamm kött & ris), vi åt gott & hade det trevlig hos honom. Innan vi tog bussen hem så gick vi in på filmkedjan för att hyra film, vi fick med oss 3 filmer idag igen.
Ikväll ska vi  bara ta det lugnt framför filmerna vi har hyrt!
Hoppas ni har haft en trevlig dag, min har vart underbar, önskade bara vi hade fått lite mer sol på oss!
En väldigt snygg väska ifrån Lindex!

TISDAG

Hejhej. Jag har inte så mycket tid för bloggen just nu. Men ville bara kika in här snabbt & säga att jag & min pojkvän ska strax dra upp på stan för att käka. Måste fixa i ordning mig för jag vaknade nyss ungefär, vaknade redan kvart över 12 idag men somnade om efter jag hade ätit 3 mackor (Jag är sån som blir trött efter jag har ätit, vill oftast sova eftermiddag).

Bloggar mer senare :*

LOVE THIS EVENING

Hello! Jag råkade somna till en liten stund men vaknade efter 1 timme ungefär. Just nu sitter vi på glasbalkongen med en massa ljus tända & jag är ihop rullad i ett täcket. Jag är ganska så trött. Snart ska jag & min pojkvän krypa ner i sängen för att sova. Imorgon vill jag vakna i tid, vill inte sova bort hela dagen, det känns som att man har förlorat hela dagen när man har sovit bort hela dagen.

Kikade in på Bikbok en snabbis & titta vad jag hittade!
Älskar volangerna på tröjan & den grå/svarta jeans shortsen :)

STRAIGHT

Såhär ser mitt hår ut när det är plattat, men jag brukar inte platta mitt hår!

MÅNDAG

Hejhej. Jag sitter just nu & fikar med mamma. Strax börjar filmen (Smekmånaden) på kanal 4. Då ska jag & min pojkvän krypa ner under täcket för myspys. Det har varit så otroligt varmt väder idag, MEN man ska inte klaga! Solen har varit riktigt varm & skön!

När jag & min mamma promenerade till maxi så höll vi på att dö av uttorkning..typ. Vi blev så himla törstiga! Nu ska jag fortsätta njuta av min goda Donuts :*

DONUTS & SPRITE

YUMMIE!

BARBEQUE

Detta åt vi till middag idag.
Grillad kyckling med kroketter,Brocoli & curry sås!
Godaste som finns :)

1 AUGUSTI

Hejhej! Igår började mamma färga håret på mig runt 11 tiden på kvällen, det blev klart runt 2-3 på natten. Jag var jätte trött & orkade inte blogga! Jag blev inte riktigt nöjd med mitt hår, så jag ska beställa tid hos frisören, ska göra massor med slingor! Det blev iallafall en skillnad från innan jag färgade håret, har fått bort det mesta av det röda, så det är jag enormt glad över :)

Idag skulle jag egentligen på stan, men det behövs inte längre för jag har beställt löshår! Jag ska nu klä på mig för snart ska jag & min mamma ta en promenad till maxi.
Såhär ser min nya hårfärg ut. Tog bilden ute i solen utan någon blixt (blixten brukar göra så håret ser mycket ljusare ut än vanliga fall).
Vad tycker ni ?
Jag gillar färgen men slingor fattas!

RSS 2.0