DAGEN INNAN NYÅRSAFTON

Mina senaste dagar har varit kanon bra! Jag har shoppat loss på rean som ni redan har sett! Jag har fått sova bredvid min pojkvän varje natt. Igår fick jag träffa Elvins flickvän, vi var alla samlade hemma hos Ruth där vi spelade Wii, dansade loss till massa sköna låtar. Jag & min pojkvän har spelat en massa spel. Jag & min pojkvän har tagit det lugnt hemma framför en massa bra filmer! Jag har även hunnit nörda Paradise Hotel Norge. Nu ska jag hoppa ner i ett bad sedan kommer Adam hit.

Ikväll går det massa med filmer på tv, hoppas vi fastnar framför någon. Hoppas ni har haft en trevlig vecka, i morgon är det lördag det betyder nyårsafton, ska bli galet roligt att fira nyår med min älskling och hans familj!

Puss&kram :*
Detta var igår kväll när jag tittade på PH Norge. Jag hade sån huvudvärk så jag var varken pigg eller fräsch!

BRONZE

Snyggt halsband, köpt på Ur&Penn, fick betala 79:- för det! Kommer matcha halsbandet med fjäderörhängerna nedan!

MORE FEATHERS

Snygga örhängen från Ur&Penn, betalade 39 :- för dem :)

IN LOVE

Denna snygga grej köpte jag på Ur&Penn för 79:-! Jag älskar att man kan ha det som halsband, armband och hårband!

BIG FEATHER

Detta halsband köpte jag på Gina tricot, fick betala 50 :- för det! Älskar den stora svarta fjädern :)

NECKLACE

Snyggt halsband från Ur&Penn, fick betala 79 :- för det :)

WHITE AND GREY

Framsidan
Baksidan
Snyggt linne från bikbok! Fick betala 99:- för det :) Älskar den öppna ryggen!

FEATHER EARRINGS

Fjäderörhängerna kommer ifrån Ur&Penn. Fick betala 39:- för dem! Hur snygga är dem inte????

KNITTED SWEATER FROM BIKBOK

Den här snygga stickade tröjan fyndade jag på bikbok! Jag fick betala 149 :- för den! Galet gosig är den :)

BLACK BAG FROM ACCENT

Den här snygga väskan fyndade jag på Accent. Den blev min för 199:-. Skoldatorn går ner i väskan så den kommer få bli min nya skolväska!

LIME GREEN

- Linnet kommer ifrån H&M. Fick betala 30:- för det!
- Örhängerna & halsbandet kommer ifrån Bikbok och jag fick betala 73 :- för båda. Tyckte linnet, örhängerna och halsbandet passade riktigt bra ihop :)

WHITE

Detta vita fina linne och fransklänningen nedan fyndade jag på bikbok för endast 99:-! Det var 2 för 99:-. Galet billigt! Linnet är lite genomskillnigt, det gillas!

FRINGE DRESS

Jag är kär! Från bikbok :)

SO QUTIE

Den här snygga grejen fyndade jag på bikbok ute i Marieberg. Det var den sista & enda kvar, jag fick betala 149:- :)

HAREM FROM MONKI

Dessa harem byxor fyndade jag på Monki. Älskar mönstret! Jag fick dem för 100:- :)

ARMANI CODE - FROM HIM

Detta fick jag av min älskling i julklapp! Armani Code, ååh jag som har velat ha den hur länge som helst! Äntligen är den min :) Tack älskling ♥

MARIA NILA - MASQUE

Dessa två maskerna/inpackningarna fyndade jag ute i Marieberg. Jag älskar Maria Nila märket, fick båda för 98:-! Blev så glad när jag hittade dem bland rean!

LE PETIT OLIVIER

Detta fick jag i Julklapp av familjen Lopez :) Dem luktar otroligt gott!

FROM BIKBOK

Den här jackan fyndade jag på rean! Den blev min för 149:-. Den är grymt snygg på :)

BLING BLING FROM MAVALA

Min nya favorit! Jag älskar detta nagellack. Kommer köra på det här ett tag :) Hur snyggt är det inte?

A FAIRY

Det här fina halsbandet fick jag i födelsedagspresent av Deborah, Elizabeth & Daiana :) Det är så himla fint att få en älva i present! Jag blev jätte glad när jag såg att det var en älva på halsbandet! Tack ännu en gång tjejer!

NEW IN

/ Monki

NEW IN - UNDERWEAR

/ H&M och Gina tricot

SNEAK PEAK

En liten sneak peak på vad jag fick i julklapp av min älskling och hans familj!

BLING BLING

För några dagar sedan målade jag mina naglar med ett jätte snyggt nagellack ifrån Mavala, den heter Violet Diamond 214. Älskar färgen :)

BLACK ROLEX

Sista klockan! En svart Rolex :) Den vita & den här är exakt lika förutom att den ena är vit och den andra är svart :) Är så sjukt nöjd med mina klockor!

I LOVE YOU

Lite bättre bild på alla smycken jag köpte! Denna bild är tagen i dagsljuset (ingen blixt)! Jag är verkligen kär i mina nya smycken!

LEATHER BAG

Den här snygga läder väskan köpte jag i Gambia! Den är ganska stor, kommer vara perfekt till ett par midje höga levis shorts på sommaren. Den är dock mycket snyggare i verkligheten.

THE CHRISTMAS DRESS

Klänningen som jag hade på mig igår kommer ifrån Veromoda & kostade 400:-. Den var helt klart värd pengarna :)

WHITE ROLEX

Den här snygga klockan köpte jag också i Gambia! Den är oäkta men den är så jävla snygg!

DRESS

På H&M hittade jag den här snygga klänningen! Jag kunde inte motstå att köpa den så den fick följa med mig hem! Jag fick betala 100 :- för den!

MIN JUL

Min jul i år har aldrig blivit så bra som i år! Det var endast jag, min mamma, min syster & min pappa som firade jul här hemma. Vi åt gröt till Kalle ankas julafton, sedan hoppade jag in i duschen & fixade mig. När jag var klar så var maten klar, vi satt och åt världens godaste mat, jag njöt verkligen av varenda lilla bit jag åt! När vi hade ätit klart så kokade mamma glögg, då öppnade vi alla julklappar. Jag blev jätte nöjd med mina julklappar!

Lite senare mot kvällen så gick jag, min syster & min mamma hem till Ruth, där var Deborah, Elizabeth, Diana, Deborahs pojkvän, Ruth, Elvin, Geovanny, Tiare, Maria (Adams mamma), Marias kompis, Elsa & Adam. Jag tror inte jag har glömt någon, men där var iaf hela familjen samlad. Jag var ganska så trött men jag hade väldigt trevligt ändå! Jag fick så fina julklappar samt födelsedags present av Deborah, Elizabeth & Diana. Han har en sån underbar familj, är helt chockad! Jag ska visa er alla julklappar & sånt senare! Vi kom hem vid tre tiden i natt & jag gick raka vägen upp till sängen & sov!
I år kommer jag fira nyår med Adams underbara familj! Jag kommer verkligen inte få det tråkigt :) Hans familj är så glada & positiva. Jag kan verkligen inte få en bättre pojkvän samt familj som dem!

KAN DET STÄMMA?

Underbara Susanna i min klass rekommenderade Ricinolja till mitt hår, vilket gör att håret växer mkt snabbare samt blir tjockare. Jag har redan extremt tjockt hår men mitt hår har verkligen stannat i växten! Håret kan växa upp till fem cm på bara en månad, kan det stämma? isf kommer håret vara nere vid fötterna till sommarn!
Kostar 42 :-/st  & det finns att köpa på Apoteket! Jag köpte två burkar på en gång eftersom det var slutsålt på nästan alla apotek! Det fanns endast dessa två burkar kvar, så jag köpte båda!

FROM VEROMODA

Igår när jag & mamma var i Marieberg så hittade jag den här fina jackan! Köpte en liten julklapp till mig själv :) Jag fick betala 230 :- för den.
Marinblå jacka / Veromoda

CHRISTMAS LOOK...

Såhär ser jag ut idag!

MERRY CHRISTMAS!

I år kör vi på en vit julgran! Den är så mycket mycket finare i verkligheten! Den är vacker med andra ord :)

GAMBIA 2011 - PART 3

Det fanns en bar i mitten av polen! Det var så himla fint.
Adams lillebror!
Här låg vi & solade :)
Första gången vi såg en fladdermöss i verkligheten!
På den här resturangen gick jag & min pojkvän till nästan varje dag. Det låg precis bredvid hotellet & det var mysigt där! Maten var helt OK!
Mer bilder kommer :)

JEWELRY

Det här är alla smycken samt klockor som jag köpte i Gambia! Är jätte nöjd med mina köp! Jag köpte även ett halsband till min pappa med massor med stenar på & så köpte jag en tavla till mamma & lite dekoration till hemmet! Det kommer komma bild på det också :) Vad tycker ni? är inte fjäder örhängerna galet snygga?

ALL STAR

Köpta i Gambia. Jag använde dem några gånger, dem är inte äkta men jag ser ingen skillnad på dem & ett par äkta :)

ANOTHER WATCH

Ännu en klocka ifrån Gambia! Den är inte äkta. Den är så himla stor & snygg. Är verkligen galen i killklockor!

DAN INNAN JUL...

Hej! Jag mår så bra just nu. Igår träffade jag min pojkvän, vi gick och åt på Max sedan gick vi vidare till Maxi för att handla lite smått & gott. Efter vi hade varit i Maxi så drog vi hem till mig och lämnade hem allt sedan gick vi vidare hem till honom, där väntade hela hans stora familj. Vi satt alla samlade i vardagsrummet & kollade på bilderna vi tog i Gambia, han har en sån underbar familj! Jag & Adam kom hem hit lite efter 12 tiden igår, vi kollade på film & mös hela natten. Vi somnade inte förens klockan 7 i morse.

Idag vaknade jag runt 11 tiden, jag var så trött så jag somnade om igen. Vaknade upp igen runt 12 tiden men var så trött så jag somnade om igen. När jag väl vaknade så fixade jag mig & åt choklad glass till frukost(!), runt fem tiden kom mamma & syrran hem ifrån Göteborg. Vi åkte raka vägen till Marieberg, där handlade vi alla julklappar samt åt god mat.

Det har varit en ganska rörig dag idag men dagen är dock inte slut än...vi måste sätta upp julgranen samt klä den, vi måste slå in alla julklappar & julstäda. Kvällen är lååång! Jag älskar julen, den är så mysig! Familjen samlas, man äter god mat, har det trevligt, myser framför Kalle Ankas Julafton & knäcker nötter!
När vi var i Gambia kändes det inte som att det var vinter & att det var mindre än tre veckor kvar till jul!

FROM HIM

Tur att han inte köpte äkta rosor, den här fina buketten kommer aldrig kunna ruttna! Kommer bli ett fint minne för både mig & honom ♥

I LOVE WATCHES

Jag har blivit tokig i klockor! Jag har verkligen fastnat på klockor! I Gambia köpte jag fem hela klockor. Denna är en utav dem. En oäkta D&G klocka, den är hur jävla snygg som helst!

NEW IN

Dessa två stickade tröjor fyndade jag på Cubus för ungefär en månad sedan. Jag fick betala 98 :- för båda, galet billigt! Jag älskar stora stickade tröjor, så himla varmt & mysigt till vintern!

BRUSHES

Dem här sminkborstarna köpte jag via Tax free. Jag fick betala 129 :- för 14 borstar. Ord pris. 395:-. Ett riktigt kap!

FOR MY KEYS

Den här fina nyckelringen köpte jag i Gambia!

21/12 -11

Kära onsdag! Idag träffade jag min underbara klass sista gången för detta år...men vi ses nästa år igen! Söta Susanna & jag kramades några gånger innan vi sa hejdå till varandra! Så skönt med jullov, jag har ju varit bortrest samt varit sjuk så för mig blev det ett lite längre jullov! Idag åkte mamma & syrran till Göteborg. Vid nio tiden kom min underbara pojkvän hit, vi har myst till några filmer som har gått på tv. Nu har vi precis varit ute med Isador på den sista rundan för idag. Jag är så trött, jag vill bara krypa ner under täcket och lägga mig! Nu ska vi krypa ner under täcket och sova!

Godnatt :*
I Gambia fixade en snubbe två armband till mig och min pojkvän. På det ena armbandet står det ''Adam'' och på det andra står det ''Jasmin''. Jag bär hans namn & han bär mitt! Erkänn vi är söta?!

GAMBIA 2011 - PART 2

När jag & Adam låg och solade så dök en apa upp ifrån ingenstans, hon hette Nina, hennes ägare hade sitt rum mittemot oss, så jävla gullig apa!
Apan var rädd för mig men inte för Adam så Adam lyckades klappa den. Stackars apa, trodde säkert jag var ett spöke så vit jag var!
Vilken hoppbild min pojkvän fick till! Vattnet var iskallt så det enda jag tänkte på var att jag inte vill få vatten på mig, vilket jag fick!
Den här grejen kom simmandes ifrån ingenstans, fy vad äckligt! Jag tycker inte om smådjur, det var många många gånger jag skrek till! Det satt en stor jävla fjäril på min rygg och jag såg inte vad det var så jag börjar skrika och hoppa, tur att det inte var något annat! Vi såg även en stor jävla giftig spindel mitt i en marknad, läskigt!
Det här är Maki, en släkting till Adam, en jätte lugn och trevlig kille!
Detta är en skit snäll snubbe som bodde på samma hotell som oss, han var där med sin familj & dem satt bakom oss i flyget! En jätte trevlig familj!
Tog några bilder när vi satt i en taxi på väg till en marknad i Serrekunda :)
Mer bilder kommer ;)

GAMBIA 2011 - PART 1

Vi tog över 200 bilder så fler bilder kommer :)
Detta var på vägen till en restaurang, vänster om mig står Adams kusin och höger om mig står Adams lillebror.
Dem är så himla lika förutom att den ena är ''lite'' mörkare än den andre :)
Detta är baksidan av hotellet, stranden låg bakom hotellet och där fanns även solstolar & en liten bar!
Den här fina utsikten såg man när man satt och åt mat eller frukost.
Dem här bilderna tog vi första och andra dagen, det kommer komma mycket mycket mer bilder!

BREAKING DAWN - PART 1

Söndagen den 27 november satt jag & min pojkvän i salong 6 inne på sf bio, äntligen fick jag se efterlängtade Breaking Dawn, jag tyckte filmen var bra men hade förväntat mig lite mer ifrån den!

I'M HOME

Hallå där! Nu är jag hemma igen. Igår landade jag & min pojkvän i kalla Sverige, känns så sjukt konstigt att vara hemma efter att ha varit borta i nästan tre hela veckor! Jag kommer lägga upp en massa bilder samt berätta hur vi har haft det! Jag har tyvärr blivit riktigt jävla sjuk så ni får försöka stå ut med att det inte kommer komma några bilder eller inlägg på några dagar! Jag blir så otroligt glad när jag ser att jag inte tappat många läsare alls sedan jag åkte, blir så glad när jag ser att ni inte glömmer min blogg! Kärlek till er alla!

RSS 2.0