DAGENS - CONVERSE


TORSDAG - VECKO REVYN

Hej hej! Igår kväll satte jag mig för att plugga, det varade faktiskt i timmar, kände mig väldigt duktig när jag var klar med allt. Jag gick och la mig runt 4 tiden i natt. Jag fick ingen trevlig natt. Jag hade så jävla ont i min mage, jag kan inte ens förklara hur ont jag hade. Jag började till och med gråta..och tro mig, jag tål smärta! Jag somnade till slut men jag kände smärtan även om jag sov, vaknade flera gånger av smärtan.

Idag vaknade jag av smärtan i magen. Sov inge bra i natt. Idag åkte mamma till Göteborg. Hon kommer hem på Lördag, det ska bli så himla skönt att vara ensam hemma. I morgon sover syrran hos pappa så jag & Adam kommer vara hemma helt själva, mysigt! Idag har jag bara varit och handlat. Runt halv 8 kom Adam hit och gjorde mig sällskap framför Idol, Molly är bäst! Hennes röst ger mig rysningar!

Hur mår ni annars då da? Jag hoppas allt är bra med er och att ni inte tycker jag är allt för seg med mitt bloggande. Försöker skriva så lite som möjligt här i bloggen, vill att ni ska få se mer bilder än ord här i bloggen eftersom en bild säger MER än tusen ord!

Igår fick jag hem veckans Vecko Revyn tidning, trevligt!

FLYING BIRDS

Jätte fin bild som jag lyckades ta på vägen till Maxi!

ONE, TWO AND THREE

Hej hej! Idag vaknade jag runt ett tiden, började fixa mig på en gång. När jag stod och fixa mig fick jag några äckliga smärtor i magen som gjorde mig väldigt yr och skakig, höll verkligen på att svimma. Det gick över efter att ha tagit väldigt starka värk tabletter. Efter jag hade fixat mig kom min pojkvän hit.

Vid tre tiden åkte jag, Adam & min mamma till Marieberg för att köpa present till min syster som fyller år på söndag! Jag fick även med mig tre par nya skor, det behövdes verkligen!

Vad tycker ni? Jag är bokstavligen förälskad i alla tre!

SVAR PÅ KOMMENTAR:

Fråga: hur får du ditt hår att falla så fint ? :P använder du något speciellt i håret för att dina lockar ska bli så fina ? :)

Svar: Efter jag hade duschat sprayade jag i volym spray som är ifrån Kérastase sen fönade jag det. Klart!

15:51


02:20

Hej hej! Idag kom min moster & kusin hit för att fika & prata en massa tjejsnack med mig & min mamma, vi hade det väldigt trevligt! Mot kvällen kom Adam hit, vi tog det lugnt framför tv:n. Vi kollade på Rush Hour 3, en mycket rolig film! Jag mår inte så bra..är jätte hängig, ont i magen & ryggen, migrän varje dag, febrig & är jätte trött i hela kroppen! På dagen idag låg jag i min säng & kollade på några avsnitt av The Hills - säsong 3, nu ska jag & mamma slå oss ner framför tv:n för att kolla på några till avsnitt av The Hills, sedan blir det läggdags för mig!

Jag hoppas ni alla mår bra & att ni tar hand om era nära & kära. Jag själv har alltid tagit hand om mina nära & kära. Min pojkvän är nog den bästa vännen jag någonsin haft i hela mitt liv, han förstår mig på alla sätt & vis.


/ Jag börjar bli sugen på att göra en ny tatuering. Jag vet redan vart den ska sitta & hur den ska se ut, nu gäller det bara att jag ringer & bokar en tid. Spännande!

MER NYTT

Skön stickad tröja med färgen beige som även har lite guld glittrigt i sig / Ginatricot 199:-

NYTT

/ Ginatricot 129 :-

DAGENS - FEATHERS


A FEATHER IN THE GRASS


FROM MONKI

Dessa skor hittade jag i garderoben idag, köpte dem förra året på Monki, kommer nog användas en hel del nu på hösten :) Dom är jätte sköna och hur grymma & snygga som helst :)

OH SILVER

Hej hej. Jag badade Isador för en stund, nu luktar han gott igen! Jag har även hunnit måla mina naglar. Jag börjar fastna på silvriga toppar, tycker det är så snyggt! Är trött på den vanliga franska manikyren, tycker det blir snyggare med silver ist för vit topp, passar jätte bra om man använder silvriga smycken (vilket jag gör).

Precis som alltid så blir höger handen mycket bättre än vänster..förstår inte eftersom jag är högerhänt, det borde vara tvärtom. Det är samma sak när jag spelar gitarr vilket jag brukade göra i skolan, fick använda en gitarr som är för vänsterhänta. Jag tror jag både är höger & vänsterhänt eftersom min morsa är vänsterhänt & jag kan göra allt med vänster handen som jag kan göra med höger, men jag trivs mer att skriva med högerhanden!

Vad tycker ni om mina silvriga toppar? Jag äääääälskar dem!

SILVER SWEATER

/ GinaTricot

KÉRASTASE

Perfekt för torrt & livlöst hår!

MIN ÄLSKADE NITVÄSKA

Perfekt nu när hösten är här :)

NEW IN

Mörkgrå melerad tröja / Bikbok

BIKBOK

Visste ni att Bikbok ska börja sälja skor? Om några veckor kommer Bikbok börja sälja en massa kopior på olika märkes skor, jag vet redan vilka, men ni får tyvärr veta när dom väl släpps ute i butikerna :) Jag kan dock meddela att det kommer vara partyskor som kommer säljas!


RELAXING DAY

Hejhej! Adam & Oso gick precis hem. Vi har haft jätte mysigt hela helgen. Idag ska jag bara ta det lugnt, funderar på om jag ska plugga lite senare ikväll innan jag somnar. Idag ska jag annars bara ta det lugnt, ska hoppa in i en varm dusch & lägga inpackning i håret. Ska försöka måla naglarna också. Ikväll är jag & min syster ensamma hemma, det ska bli så skönt med lite tid för mig själv! Snart ska Isador bada för imorgon kommer min moster och kusin hit, han måste lukta gott då!


MILITARY JACKET


04:40

Hallå där! Jag vet...dålig uppdatering! Jag har haft så mycket annat för mig dem senaste dagarna... Under veckan har jag träffat pojkvännen varje dag samt pluggat. Igår (fredag) satt jag i 1,5 timme i vårdcentralen för att få svar på varför jag mår som ja mår, fick reda på det till slut men gick inte därifrån så glad..det var visst värre än jag trodde. Nu ska jag få äta två mediciner (antibiotika båda två) i 8 dagar. Jag började med tabletterna idag och börjar redan känna mig lite bättre, känns underbart!

Idag var jag, min pojkvän & min syster hos Ruth för att fira hennes födelsedag (hon fyller egentligen i morgon). Vi fick äta en massa mat samt tårta, allt smakade jätte gott! Jag & min pojkvän startade även en danstävling till barnen som var där, vi fick vara jury. Barnen hade nog jätte kul, även jag & min pojkvän hade det väldigt trevligt! Nu ligger min pojkvän bredvid mig helt slut, snarkar & ser så oskyldig ut. Isador & Oso (som är min pojkväns familjs hund) sover i sina sängar här nedan, (Oso sover alltså över hos oss i natt, Isador har alltså sin kompis här över natten). Kvällen har varit på topp även om hälsan min inte är på topp just nu!

Jag hoppas ni mår bra & att ni har haft en mycket trevlig helg :*


THE MOST BEAUTIFUL BIRD


SILVER - I LOVE YOU

Igår målade jag mina naglar. Igår valde jag att måla silver toppar, älskar det! Passar galet bra till min nya klocka!

REXONA IS MY FAVORITE DEO


HEIRESS BY PARIS HILTON

Idag hämtade jag ut ett paket ifrån maxi. Vad som innehöll i paketet var det här:

- En PH (paris hilton) smink väska
- En PH Heiress (50 ML) EAU PARFYM
- En PH Heiress Body Lotion (90 ML)
- En PH Heiress Shower gel (90 ML)

Allt detta kostade mig endast 249 :- inklusive frakt som gick på 29 :- .
Ja fick alltså allt för 279 :-, galet billigt! Jag beställde detta igår & fick hem det dagen efter, galet bra leverans!
Jag är super nöjd! Nu ska jag lägga ner all smink i min nya fina sminkväska :*

ENJOYED THE BATH

Kom precis upp ifrån ett härlig bad. Låg i badet i två timmar & bara njöt! Jag hade hår inpackning i håret medans jag låg i det varma vattnet bland alla bubblor & ljus. Nu känner jag mig som en helt ny människa. Imorgon ska jag slå en pling till vårdcentralen!

Godnatt :*


SALT WATER SPRAY

En perfekt salt vatten spray för er som vill ha lite utomlands känsla i håret :)


SO YUMMY

Detta är min favorit! Den är nyttig & hur god som helst! Till nötallergiker..det innehåller rostade jordnötter :)

DAGENS - WHITE PONCHO


CROSS AND FEATHERS


ELLE & PLAZA MAGAZINES


MAYBELLINE - RED LIPSTICK


BEAUTIFUL TREE


DAGENS - GRAY AND BLACK


93 12 03 - ****

Detta är jag..när jag var liten :)
Jag & min kusin Maria. Där hade jag på mig min dop klänning :)
Jag är hon med dem lila kläderna :)
Jag är 1 månad för tidigt född. Jag lärde mig gå när jag var endast 9,5 månad! Jag är uppväxt i Göteborg
men född här i Örebro på BB. Min idol var Britney Spears när jag var liten, jag klädde jämt ut mig & sjöng
till hennes låtar, jag ville verkligen se ut & vara som henne :) Jag har samlat på väskor enda sen jag var 10 år gammal kanske, jag visste redan som barn att väskor är något jag verkligen älskar! Hoppas ni fick en liten bild på hur jag var som liten.

NOW IT'S TIME FOR ME TO SLEEP

Godkväll! Min pojkvän gick precis hem efter en mysig kväll med mig framför filmen The Final Destination 4, älskar dem där filmerna! Nu ska jag krypa ner under täcket efter att ha skrattat & flummat sönder under den sista timmen, ibland kan man få sina skrattattacker, jag fick min för ungefär 1 timme sedan & den slutade aldrig, haha visste dock inte vad jag skratta åt men men så går det för mig när jag är övertrött!

I morgon väntar en lång skoldag, får se vad som står på schemat...hantverk heela dagen samt en håltimme, livet kan inte bli bättre! Nu säger jag godnatt så hörs vi mer imorgon :*



HOME SPA

Jag har precis varit & handlat. Kom bland annat hem med dessa två. Den lilla är en peeling till ansiktet & den stora är en peeling till kroppen, ska bli kul att testa något nytt!

THE HILLS MARATON

Hejhej! Idag blev det ingen skola för min del. Vaknade i morse med en snuvig näsa samt migrän! Igår när jag, min syster & Adam gick till maxi så blåste det jätte mycket samtidigt som det regnade, det blev lite för kyligt för mig! Nu ska jag slå på The Hills, jag ska kolla på hela första säsongen innan jag börjar fixa mig för att ta mig & handla. Jag orkar inte laga mat idag heller så jag & min syster kommer nog hamna på max idag igen (!). Jag hoppas ni mår bra & att ni kommer få en trevlig start på veckan :*


EDGE NATURAL HAIR CARE

EDGE Natural Hair Care Shine Treatment Serum ger en tyngdlös och glansig finish med silkeslen känsla till frisyren.

De vårdande ämnena balanserar hårets fuktnivå och förebygger kluvna och frissiga hårtoppar.

Användning:

  • Applicera i handdusktorrt hår för skydd mot värmeverktyg som fön och plattång.
  • Applicera i handdukstorrt hår efter varje tvätt för att stärka och skydda ditt hår.
  • Applicera i torrt hår för att ge en glansig finish och släta ut frissighet.

 

Har en underbar doft från mandarin eterisk olja.

Innehåller 100% naturliga ingredienser

Detta är svaret på hur jag får mitt hår så blankt!

STYLE BY - PLAZA

Dessa två tidningar fick hänga med mig hem ifrån maxi igår!

I LOVE YOU

Hej hej! Snart ska jag & min pojkvän dra & handla samt käka på max, är jätte hungrig. Vi blev precis klara med städningen. Jag & min syster drar hem till min pojkvän i morgon ist eftersom klockan är ganska så mycket, min syster måste komma i säng tidigt ikväll eftersom det är skola i morgon. När vi har kommit hem ifrån maxi ska jag & min pojkvän mysa framför någon film. Ifrån maxi ska vi köpa med oss något gott till filmen. Igår köpte vi donuts samt chips & en massa annat gott till filmerna vi kollade på igår.


LOVE IS NOT JUST LOVE. IT'S SO MUCH MORE THAN THAT

Jag & min underbara pojkvän igår :*

SÖNDAG

Hej hej! Igår hade jag & min pojkvän en jätte mysig kväll! Vi kollade på 2 filmer, jätte bra var dem båda! Vi somnade runt 2 tiden & vaknade vid 10 tiden i morse. Han gick precis hem men kommer tillbaka om en stund. Idag ska jag städa samt handla, tur att pojkvännen min kommer & hjälper mig ♥
Idag är det Chiles nationaldag, det betyder alltså att jag & min syster ska hem till min pojkvän för att umgås med han & hans fina familj, trevligt!

From my closet!


DAGENS - DETAILES


TODAY

Hejhej! Igår kom Adam hit & mös med mig hela kvällen & natten. Vi vaknade runt 11 tiden i morse. Idag åkte min mamma till Göteborg, kommer sakna henne jätte mycket! Jag har precis rensat min garderob...alla sommarkläder är nu vikta & alla höst/vinter kläder hänger nu fint & prydligt på rad i garderoben :) Jag är på väldigt bra humör idag, jag känner att allt börjar bli som det ska!

Nu ska jag börja fixa mig sedan ska jag, Adam & min syster ta en promenad till max & maxi för att käka & handla hem smått gott inför kvällen! Jag & min pojkvän drar på bio nästa helg ist för vi vet inte riktigt vilken film vi vill se!

Mina jeans, byxor & leggings viker jag alltid snyggt tillsammans!


I WANT, I CAN AND I WILL

Jag är lycklig, jag är kär, jag har världens bästa pojkvän, jag vet att det jag vill kommer bli sann, jag älskar skolan, jag älskar mina kompisar i klassen, jag drömmer, jag kommer få mina drömmar uppfyllda, jag kan inte fatta..att detta är sant! Mitt liv är perfekt just nu!


GINATRICOT.SE

149 :-

2010-09/16 - 2011-09/16

Då var det ett år sedan jag började blogga! Det känns jätte bra, trivs med bloggen, ni är underbara & jag kan inte vara mer nöjd än såhär!

MY HAIR

Idag fixade Susanna mitt hår på hantverken! Stackars henne..hon höll på i timmar...men fick aldrig till det!
Jag har otroligt tjockt & mjukt hår, vilket blir väldigt svårt att få ordning på. Hon får nog till det nästa gång!

FREDAG

Hejhej! Jag kom nästan nyss hem ifrån skolan. Jag mår inte så bra, är fortfarande lite förkyld & sådär. Idag ska jag & min pojkvän ses. Vi funderar på bio..men vi vet inte vad det går för filmer på bio just nu..så det tar vi i morgon isf! Jag är jätte trött..fick 2 timmars sömn i natt samt att jag blev väckt några gånger! Nu ska jag byta om till mjukiskläderna sedan krypa ner under täcket & sova en stund :*


TODAY

Hej hej! Idag har jag haft en mycket trevlig dag. Jag är jätte trött, ska strax krypa ner under täcket för att sova, jag ska egentligen läsa ut boken som vi läser på svenskan men jag känner att jag behöver sömn! I morgon har vi svenska, hinner läsa ut den då :) I morgon ska jag även börja skriva analys, döda mig! På tal om i morgon...det är fredag, ska bli så jävla skönt med helg! Jag känner mig jätte sliten, dem senaste dagarna har jag varit väldigt trött på morgonen.

Jag längtar verkligen till min födelsedag som är i början av December, jag & min pojkvän har massa planer, går inte in på vad, det får ni veta lite längre fram! Nu ska jag stänga av tv:n sedan få min sömn som jag har gått & grävt efter hela dagen! Jag kommer sova gott i natt! Hoppas ni har haft en trevlig dag :*





Jag idag!


RIGHT NOW

Nu tar jag & Isador en powerwalk :*

THIS MORNING

Hejhej! Fick 3 timmars sömn i natt, jag fick verkligen kämpa upp mig i morse! Mötet gick jätte bra. Jag kom hem redan klockan halv 9, tog direkt ut Isador på en morgonpromenad sedan gick vi hem & mös. Jag har precis ätit lunch, ska strax gå ut till bussen för att avklara den enda lektionen vi har idag, sedan åker jag hem igen & vilar. Idag har jag som sagt var en kund som ska komma hit klockan 18, kul! Nu har jag iaf något att se fram emot :) Jag & min pojkvän ska även ses idag, har ännu en grej som jag kan se fram emot! Nu ska jag ta på mig glasögonen mina sedan gå ut till bussen, hörs sen :*

En strålande & varm sol har vi haft här på morgonen. Isador tvekade inte för att lägga sig i solen & bara njuta.

23:23

Hejhej! Jag har badat & tagit det lugnt framför tv:n. Nu sitter jag och äter brownies & dricker coca cola (nyttigt). Ska strax krypa ner under täcket för att sova. I morgon har jag & min mentor möte, klockan 08:00 ska jag vara i skolan (börjar egentligen 12:00). Efter mötet åker jag hem för att fixa i ordning lite lunch åt mig sedan åker jag tillbaka till skolan igen. Jag har bara en lektion på Torsdagar, svenska B. Vi läser en bok som är jätte gammal, tror den är ifrån 1800 talet, konstigt nog så fattar jag, tycker faktiskt det är ganska roligt!

Hoppas ni har haft en trevlig dag. God natt :*

THIS EVENING

God kväll. Min pojkvän gick precis hem, han har varit här hela dagen nästan! Vi har kollat på en film som heter Too late too say goodbye, tyckte den var bra! Den är baserad efter en sann mordutredning, spännande! Jag har precis slagit på kanal 6, där går Du, jag och Dupree, en mycket bra & rolig film.

Istället för att ligga framför tv:n och inte göra ett skit så ska jag hoppa ner i ett skönt bad & bara slappna av. Jag ska nog tända upp en massa ljus samt ha med mig telefonen in dit, för min älskling ska också bada..men på hemma fronten :) Idag fixade jag även mina ögonbryn, både plock & färg, tycker dem bara blir snyggare & snyggare! Nu ska jag klä av mig sedan hoppa ner i badet. Vi hörs mer innan det blir läggdags för mig :*

Så vacker!

MY AUTUMN JACKET

Köpt i H&M förra året. Aldrig använd. Kommer definitivt användas mycket i höst!

VECKO REVYN


MAKE-UP

Detta är vad jag använder dagligen när jag sminkar mig. Det skiljs från dag till dag vad jag använder för foundation/rouge. Beror helt enkelt på vad jag ska ha på mig för kläder!

MY WATCH


ONSDAG

Hejhej! Idag blev det ingen skola för min del. Vaknade klockan 7 i morse med huvudvärk & en konstig illamående. Sa till mamma att jag inte mådde bra sedan somnade jag om igen. Vaknade för ungefär 1,5 timme sedan. Huvudvärken känns bättre & illamåendet försvann. Nu ska jag sätta på mig kläder för att ta en promenad med Isador. Hörs sen :*

BUENAS NOCHES

God kväll. Jag ligger just nu i min säng. Är på mycket bättre humör :) Min pojkvän kom som sagt hit när jag satt och rök av ilska framför datorn. Efter en massa myspys med Adam, så är jag på topp igen, är även den lyckligaste tjejen över hela universum! Min huvudvärk gick över när jag hade fått kyssa min prins. Jag njuter väldigt mycket av hans kyssar, jag blir jämt så avslappnad i hela huvudet! Jag ska strax krypa ner under täcket för att sova.

Som jag sa igår så skulle jag visa vad jag använder för smink vardagligen, det gör jag i morgon ist. Jag har en kund på torsdag som vill få sina ögonbryn plockade samt få sitt hår färgat, ska bli sjukt roligt! Kommer även känna mig lite rikare när hon går i väg med ett leende på läpparna!



LOVE THE COLOR

Grymt snygg nu till hösten! Kommer ifrån New Yorker & kostade 89:-, galet billigt :)

FOR BRUSHES

Ett tips för er som använder make-up penslar. Vi som är stylister är väldigt noggranna med hygienen. Därför tänkte jag ge er ett tips på hur man håller sina make-up penslar rena & fina! Den stora flaskan är ett spray ''shampoo'' för penslarna ni använder, det tar endast några sekunder att spraya på penslarna, det betyder alltså att när ni har bråttom på morgonen så hinner ni faktiskt göra rent era penslar innan ni går i väg till jobbet, skolan, möten eller vart ni nu ska. Den lilla burken är för att tvätta penslarna, alltså det är som ett shampoo för penslarna, jag har testat den lilla burken & den funkar perfekt! Behöver absolut inte använda mycket för att få bort all smink ifrån penslarna! Detta är något ni borde köpa in (om ni inte har det redan). Mina kommer ifrån E.L.F, kostade endast 35 :- / st.

TISDAG

Hej. Idag är det verkligen inte min favorit dag. Som jag sa i morse så hade jag en riktigt dålig morgon men hoppades på att resten av dagen skulle bli bättre...men inte fan har det blivit bättre, hela jävla dagen har varit upp & ner vänd! Jag är på väldigt dåligt humör, därför blir det inga fler inlägg idag. Min pojkvän kom precis hit, vi ska kolla på film & bara mysa hela kvällen  


JAAZMINS.BLOGG.SE

2010-09-16 startade jag den här bloggen. Det betyder alltså att om exakt tre dagar så är det ett år sedan, trevligt!

10:00

Hejhej! Den här morgonen började inte bra. Först försover jag mig. När jag väl har vaknat till så känner jag att jag har migrän & halsont, vill inte bli sjuk igen! När jag kliver på bussen så funkar inte mitt busskort men det var egentligen buss chauffören som slog in fel på sin apparat men kortet funkade till slut. När jag väl kommer fram till skolan så hittar jag inte min klass så jag var tvungen att ta upp datorn för att kolla på schoolsoft vart vi ska vara. Nu sitter jag här i klassrummet med min underbara klass & har genomgång!
Hoppas verkligen resten av dagen blir bättre!


I BELIEVE IN US

Godkväll! Min pojkvän gick precis hem. Vi har kollat på filmen Splice & käkat potatis chips :) Innan han gick hem bestämde vi oss för att vi ska ses i morgon med. På fredag åker min mamma till Göteborg, det blir alltså ännu en helg de bara kommer vara jag & min pojkvän, mysigt! Nu mot kvällen började jag känna av tröttheten som jag väntat på hela dagen. Jag ska alldeles strax krypa ner under täcket för lite skönhetssömn...ska först tvätta bort sminket & byta om! Jag har haft en jätte mysig kväll. Imorgon börjar jag 09:30, det är så skönt med sovmorgon...helt sjukt!

Trött tjej!

SPLICE DREN

Så himla vacker!

THE WATCH

Den här klockan fick jag även med mig hem ifrån stan. Hur snygg? Det jag föll för med den här klockan var
att den ser manlig ut! Precis vad jag var ute efter..en killklocka :)
298 :- / Ur&penn.

TIMOR STAINLESS

Ifrån stan fick jag med mig denna pincett!
Kostade mig endast 48 :- / Kicks.
Det var väldigt billigt. Jag testade den nyss, den var väldigt bra att noppa ögonbrynen med..om man nu kan det, vissa behöver gå till en frisör/stylist för att få snygga ögonbryn!

THE CITY

Hejhej! Idag började jag 09:20, hade endast två lektioner, hade först teckenspråk sedan hälsopedagogik. Slutade klockan 13:05, åkte raka vägen hem. När jag kom hem tog jag en promenad med Isador sedan tog jag bussen ner till stan för att möta upp min pojkvän som precis hade slutat. Vi gick runt lite, ja fick med mig två viktiga saker ifrån stan, visar er strax!

Om en liten stund kommer Adam hit. Vi ska mysa & kolla på film! Igår natt kollade jag & mamma på Flight 93, jag grät tre gånger under filmen men jag hade gåshud under hela filmen! Jag gick & la mig runt 3 tiden, det betyder alltså att jag inte fått tillräckligt med sömn i natt, men jag känner mig rätt så pigg ändå :)
Hur har eran start på veckan blivit ? min har blivit väldigt trevlig!


THE EYES


TOMORROW

Hejhej! Jag ligger just nu i min säng & tar det väldigt lungt. Jag & min pojkvän har precis bestämt att vi ska på stan i morgon efter skolan. Jag är ute efter något speciellt..vad? det får ni se i morgon :* Om några dagar kommer Sandra hem, hon har varit i Turkiet i en vecka, härligt! Jag saknar henne väldigt mycket. Jag hoppas hon har haft en underbar semester :)

Klockan 00:10 i natt ska jag sätta mig framför tv:n för att kolla på Flight 93, i filmen får man se vad som hände för exakt 10 år sedan..jag brukar jämt släppa några tårar under filmen, tårarna går till alla som fick lida av det som hände! Jag hoppas även ni är medvetna om vad jag pratar om..för det är en väldigt hemsk händelse!

Gud så vacker!

JFR.SE


CALIFORNIA KING BED


THE SWEATER


HAIR LIKE DIAMONDS

Vill mina kära läsare ha ett tips på hur man får ett hår som glänser som diamanter?
Dessa produkter är vad ni behöver då! Finns i de flesta frisörsalonger.

FROM MONKI


TODAY

Hej igen! Idag ska jag bara ta det lugnt, ska försöka uppdatera lite extra mycket eftersom jag vart så tyst under helgen :) Hur har eran helg varit? jag hoppas ni fick en lika mysig helg som mig :) I lördags prövade jag att göra en liten frisyr i mitt hår, lyckades faktiskt! Som jag precis sagt så har jag toppat mitt hår en hel del men jag får fortfarande upp min bulle på huvudet samtidigt som jag kan göra några små frisyrer!

Såhär såg jag ut igår. I håret mitt hade jag en lågbulle, fixade i ordning den riktigt fint & bra på bara några minuter.

TE AMO MI AMOR

Goddagens mina kära läsare! Jag vet, dålig uppdatering ännu en helg..jag har haft så mycket annat för mig. I fredags gick jag ut på en powerwalk med Isador sedan gick jag hem & gjorde inpackning i håret, hoppade sedan in i duschen för att raka mig. När jag var klar i duschen kom Adam hit. I fredags kväll toppade min mamma mitt hår, hon kapade av en bra bit, nu ser mitt hår riktigt fint ut!

Igår vaknade jag & Adam vid två tiden, vi gick ner för att käka lite frukost. Senare mot kvällen lagade vi mat, vi tände upp lite ljus & släckte ner överallt. En mycket mysig kvällsmiddag fick vi! Maten som vi åt..den lyckades vi verkligen med, det var väldigt gott! Efter vi hade käkat ställde vi oss för att baka chokladbollar. När vi hade bakat klart och var mätta & belåtna slog vi på en film som är ny inköpt, Love hurts, en verklighets baserad film, mycket bra! Efter den filmen slog vi på Frozen Kiss ännu en verklighets baserad film, den var oxå bra! Vi somnade klockan halv 7 i morse & jag vaknade vid 2 tiden av att Adam pussade mig lite överallt i ansiktet, så sjukt mysigt att vakna upp sådär!



FREDAG

Hejhej! Idag hade vi en lång skoldag. Jag började som sagt 08:00, vi hade hantverk på morgonen, jag fixade i ordning Linneas hår, först gjorde jag en låg hård bulle med en flätad lugg bak till bullen. Läraren tyckte det blev bra men ändå inte perfekt så jag gjorde om allt & då gjorde jag en snäcka ist för en bulle samt en flätad lugg bak till snäckan, DÅ blev läraren nöjd, andra gången gjorde jag det väldigt snabbt + det blev perfekt! Fick väldigt bra komplimanger av läraren.

Jag kom hem för en stund sedan. Jag skippade idrotten idag eftersom jag fortfarande är sjuk.
Idag ska jag & min pojkvän ha film-maraton, vi ska mysa & kolla på film hela kvällen&natten. Såhär i slutet av veckan är nästan alla trötta & slitna, för att vara en fredag är jag väldigt pigg! Som ni märkt så tar jag en ta-hand-om-mig-dag varje fredag, jag ska f örsöka hinna med det idag med, annars tar jag det imorgon.
En ta-hand-om-mig-dag består av inpackning i håret, ansiktsmask, måla naglarna, raka benen m.m., plocka & färga ögonbrynen. Men idag kommer jag göra det lite annorlunda, kommer endast göra inpackning i håret samt raka mig på behövande ställen!


FREDAG MORGON

Jag lyckades aldrig somna om igen. Jag börjar klockan 08:10 & min pojkvän börjar klockan 08:00, det betyder alltså att vi kommer åka tillsammans till skolan idag. Idag har vi en lång skoldag, slutar klockan 15:00. Nu på morgonen har vi hantverk med Emelie, en jätte söt & snäll lärare! På denna hantverksletionen (som jag missade förra fredag) håller vi på med hår, hååååår...jag älskar att hålla på med hår, vi håller just nu på med flätade frisyrer, spännande!
Nu ska jag börja fixa mig inför skolan :*

THIS IS ME

Hejhej! Jag ska berätta några grejer om mig som jag aldrig berättat tidigare!

1. Varje gång jag träffar en ny person som jag inte känner är jag väldigt tyst av mig. Varför? jo det är såhär att jag vill jämt läsa av personen/personerna innan jag öppnar mig för den/dem. Så fort jag märker att personen verkar vara falsk eller ute efter uppmärksamhet eller är skum på något sett, så drar jag direkt undan mig ifrån den/dem.
2. Jag har absolut inget emot homosexuella tjejer/killar, jag blir bara glad över att dem vet vad dem vill.
3. Om jag var miljonär skulle jag skänka så mycket pengar som möjligt till dem fattiga barnen i Afrika.
4. Varje gång en tjej/kille ger mig en (bra) komplimang blir jag glad.
5. Varje gång en tjej/kille ger mig en (dålig) komplimang blir jag glad, varför? jo för att en tjej som är avundsjuk på en annan tjej brukar oftast säga dåliga saker om den tjejen den är avundsjuk på eftersom...den är ju som sagt var avundsjuk. En kille som tycker jag är ful, tycker bara inte jag är hans smak.
6. Det finns bara vackra naturliga skönheter, enligt mig. En tjej som är opererad har inget vackert/snyggt/sött/sexigt kvar i sig.
7. En bra tjej för mig är en tjej som har en framtid, har/haft bra betyg i skolan. En bra tjej festar inte varje helg. En bra tjej har inte legat med 5 killar. En bra tjej vet vad hon vill. En bra tjej har fasta förhållanden. En bra tjej är trevlig. En bra tjej klär sig med respekt. En bra tjej för mig är en fin tjej!
8. Jag har väldigt svårt för att bli sårad, ledsen & riktigt arg!
9. Jag har väldigt lätt för att bli lycklig & glad.
10. Man brukar säga ''följ ditt hjärta'' men jag brukar säga ''följ aldrig ditt hjärta, det brukar ofta få en att bli sårad i slutändan''. Följa mina tankar, det brukar oftast göra mig lycklig.
11. Jag ser ut som jag gör & jag är som jag är, jag skiter bokstavligen i vad folk tycker om mig.
http://www.bingoboy.se/

03:00

Hejhej! Klockan 20 igår kväll kröp jag ner under täcket & jag somnade så fort jag hade lagt mig. Jag vaknade nästan nyss av att jag var jätte törstig. Jag ligger just nu & kollar på Shooter på TV11, har sett den där filmen förr, den är väldigt spännande! Nu ska jag gå ner för att hämta upp något att äta sedan ska jag kolla på tv en liten stund, sen ska jag försöka somna om igen!
Vilket vackert hår!

THE EARRING

Det här örhänget hittade jag på JFR.SE, jag blev kär!
199:- / st kostar det.

I LIKE


H&M MAGAZINE

Jag sitter just nu & kikar i den här tidningen som vi fick hem igår! Är jätte hungrig, hoppas mamma kommer hem snart. Jag är väldigt trött idag plus att jag har en tidig & lång skoldag i morgon. Jag kommer krypa ner under täcket väldigt tidigt ikväll. Därför hörs mer i morgon. Jag önskar er alla en fortsatt trevlig dag&kväll :*

ESCADA TAJ SUNSET

Den här parfymen ska också bli min! Den är underbar helt utan tvekan!

THE MOVIES

Första säsongen av The OC & Shanghai Kiss!

Säsong ett & tre av The hills!

Too Late To Say Goodbye (baserad på en verklig mordutredning & roman av deckarförfattaren Ann Rule)
Frozen Kiss (baserad på en verklig händelse som skapade rubriker i hela USA)

Love Hurts (Baserad efter en sann historia) & Splice!

Jag tycker filmerna verkar vara väldigt bra, jag älskar filmer som är baserad efter en sann historia!


TORSDAG

Hejhej! Idag började jag klockan 12 & hade endast en lektion. Hade svenska B i två timmar, vi spelade ett spel som heter Alias, ett jätte roligt spel! I morse när ja vaknade var jag så himla trött, tror fan jag fortfarande sov när jag var på väg in på toaletten, kände mig verkligen som en zombie! Jag kom hem för ett tag sedan, är jätte hungrig. Min mamma ska snart ta en promenad upp till centrum för att köpa pizza åt oss, yuuummm!

SWEET DREAMS

Nu ska jag krypa ner under täcket för att sova. Jag trodde jag skulle lägga mig mycket tidigare än förväntat, menmen jag är jätte trött & ska nu få min sömn som jag längtat efter hela dagen idag!
Godnatt :*

MY DREAM WEDDING

Igår när jag & Adam kollade på Bride Wars började jag fundera på hur jag vill att mitt bröllop ska vara.
Det allra viktigast är min klänning, jag vill ha långt släp, en stor klänning, bröllopsslöja, uppsatt hår, naturlig make-up, vita långa handskar i en pärlemor färg, höga klackar (eller så höga jag kan så jag inte blir längre än min prins) & vita pärlörhängen samt pärlhalsband & min bröllopsring...den ska ha en vit pärla, hur vackert låter inte det? Det låter som rena rama dröm bröllopet. Det är mitt dröm bröllop & mannen som kommer stå & vänta på mig nere vid altaret hoppas jag är Adam Lopez, ingen annan!

Något som jag har velat enda sen jag vart liten är att gifta mig i en vit kyrka, det är ett måste!
Jag älskar vita kyrkor, så himla vackra! Jag vill ha ett stort bröllop, mycket folk, mycket mat, en 6 våningstårta, efter fest (efter bröllopet). Som ni kanske märker vill jag ha ett prinsess bröllop! Jag längtar så himla mycket tills jag gifter mig, skaffar vackra barn samt jobbar & lever mitt liv med min familj!
Är ni lika petiga som mig när det gäller ens bröllop? eller är ni mer åt det lilla bröllopet? Jag har min dröm & jag ska kämpa tills den gått i uppfyllelse.

IT SMELLS WEDDING HERE

Hallå där! Jag & Adam kom hem för en liten stund sen, haha det tog mig 1 timme & 20 min för att välja ut filmer. Vi hyrde aldrig filmer vi köpte dem ist. På filmkedjan kan man hyra tre filmer i en vecka för 99:-, men man kan även köpa fyra lika bra filmer för endast 100:-. Vi började direkt rota bland köpfilmerna, vi kom hem med tre serier & fem filmer samt två hyrfilmer till min syster! Klockan började ticka i väg så jag & min pojkvän ska kolla på film i morgon ist :)

Vi blev klara klockan 21:30 inne i filmkedjan då hade precis vår buss åkt så vi gick ner till järntorget & där kom bussen ännu senare än vad den gjorde uppe i våghustorget. Eftersom det var ungefär 1 timme kvar tills bussen kom så tog jag & Adam en lugn promenad runt stan, vi gick & kollade nere vid järntorget mittemot videobiljarden där det finns en rund stor yta med lampor som ändrar färg samtidigt som det sprutar ut vatten, jätte romantiskt! Tiden gick väldigt fort så då började vi promenera till Resecentrum där vi tog bussen hem. Medans vi satt & vänta på bussen så åt vi långa choklad pinnar, adam hade ena sidan av choklad pinnen & jag hade andra sidan sedan åt vi tills vi pussade varandra, vi hade så himla mysigt!
Såhär såg lamporna ut där det kom vatten ifrån, erkänn mysigt?
Filmerna vi fick med oss hem visar jag i morgon :*

THIS EVENING

Hejhej! Jag sitter just nu mätt & belåten i köket. Snart kommer min pojkvän hit, vi ska åka upp på stan för att hyra lite filmer, sedan åker vi raka vägen hem till DVD:N. Detta låter som en mysig kväll med min underbara prins! I morse när jag vaknade var jag så himla trött så jag kommer nog krypa ner under täcket ganska så tidigt ikväll. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som mig.

Idag har det varit jätte dåligt väder, vaknade runt halv 8 i morse av att det hagla som bara den. Jag hoppas vädret blir bättre i morgon.


ARMANI CODE


Den här parfymen är ju gudomlig, den luktar så himla gott! Jag har bestämt att det är den här parfymen som jag kommer äga härnäst :)

BLUE EYESHADOW

Idag sminkade Linnea mig, jag blev jätte nöjd även om det kanske är lite för mkt till vardag, tack Linnea 
Såhär ser mina ögon ut just nu, lite dålig bild men ni ser ju hur snyggt det ser ut!

MY ANSWERS

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? – ja
Använder du Wax? - nej
Använder du ögonskugga? – nej
Använder du kajal? – nej
Använder du hårspray? – nej
Använder du volymspray? – nej
Andänder du mousse? – nej
Använder du deodorant? – ja, varje dag!
Använder du skinspray? – nej
Använder du parfym? – ja, varje dag!
Använder du läppglans/läppstift? – nej, aldrig nästan.
Använder du brunkräm/foundation? – ja
Använder du rouge? – ibland
Noppar du ögonbrynen? – ja
Uppsatt hår eller hängande? – Uppsatt (min kära bulle).
Plattar/lockar du håret varje dag? – nej aldrig
Duschar du varje dag? – nej, var annandag.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – haha nej

 

 

 

KÄRLEK

Är du kär just nu? ja
Har du kysst någon idag? – nej
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? – ja
Har du ett förhållande? – ja
När går gränsen vid otrohet? – puss på munnen

Har du varit otrogen isf varför? nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? – nej, skulle aldrig göra det.
Är du romantisk? – ibland
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – nej, det skulle jag aldrig kunna göra!
Är du svårflörtad? – ja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? – han hette Hajro, min granne.
Hur länge höll det? – 3 år ungefär.
Har du lekt med någons känslor? – nej
Hur länge var ditt kortaste förhållande? – 7-8 månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - jag vill ha ett förhållande med killen jag har ett förhållande med just nu.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – nej
Är du en bra pojk/flickvän? – självklart 

 

 

 

BLANDAT / 10 FRÅGER OM DIG SJÄLV

Smeknamn? - jazz & jamin (på spanska)
När fyller du år? – 3 december
Några piercingar? – öronen och tungan
Vad har du på dig just nu? – En 3/4 avlång tröja som är vit/blå, svarta harem byxor, en strumpa, svart bh & svarta string.
Vilken årstid är bäst? – Tycker alla årstider är bäst eftersom alla har både positiva & negativa saker

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – när jag vaknar upp bredvid min pojkvän & att känner mig utvilad, det är den perfekta morgonen för mig 

Vad tycker du mest om hos dig själv? - Allt, jag tycker jag är en fin & go tjej.
Vad är du bra på? – jag är bra på att måla/skissa samt dansa & förstå mig på människor
Vem älskar du mest på denna jorden? - Jag älskar min familj/släkt & självklart min pojkvän
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - jag sover helst med min pojkvän i en STOR säng


PERFUME

Jag insåg för någon vecka sedan att min parfym håller på att ta slut..jag vet inte riktigt vilken parfym jag ska köpa härnäst, men jag känner till två parfymer som jag väldigt gärna vill ha, men jag vet dock inte vilken av dem!
Den här parfymen använder jag just nu, älskar den men jag vill gärna pröva på något nytt!

WEDNESDAY

Hallå där! Jag kom precis hem ifrån skolan. Jag försov mig i morse, vaknade klockan 09:00 helt seg & trött. Jag kom inte många minuter försent :) När jag kom till skolan hade vi hantverk, som jag sa i förra inlägg skulle vi göra make-uper som sminkas på en modell som ska gå catwalk (eller bara stå på scen). Jag sitter just nu & bläddrar i Kicks katalogen som vi fick hem idag.

MAKE-UP

Hejhej! Jag sitter just nu & har hantverk. Vi håller just nu på med make-up som ska sminkas på en modell som ska ut på scen, gå catwalk. Detta är roligt! Idag slutar jag klockan 15:00, har teckenspråk som sista lektion haha! Nu ska jag återgå till sminket. Vi hörs när jag kommit hem ifrån skolan :*

FEATHERS IN MY HAIR

Hej igen. Tänkte visa er mitt hårsmycke som jag gjorde idag. Knöt det runt min söta bulle jag alltid går runt med, jag trivs väldigt mycket med min bulle på huvudet + det tar endast högst 5 min att fixa i ordning på morgonen då man oftast har bråttom! Blir lite extra snyggt med mitt nya smycke som jag gjorde i håret :)
Vad tycker ni? :)

NAILS

Godkväll! Min pojkvän gick precis hem. Vi kollade på filmen Bride Wars, haha gud vad jag skrattade under filmen :) Hur har eran kväll varit? hoppas ni har haft det lika mysigt som mig! Jag var fett trött men efter mitt flipp i inlägget nedan (kolla kommentarerna) så blev jag jävligt pigg! Just det...

Idag i skolan hade vi naglar som sista lektionen, vi fick lära oss att göra gelé på naglar. Det var så jäkla roligt, skulle kunna hållt på i 10 timmar med det där! Jag & Emma gjorde på varandra & vi var så positiva och glada över hur roligt det var, vi tog inte ens någon rast & vi hade lektion från 12:40-15:25 men vi blev klara 15:30 så vi jobbade t.o.m över tiden. Det där var min grej verkligen, så roligt när man hittar något man trivs med & något som man tycker är jävligt roligt! Jag ska snart lägga mig & sova, men först ska jag snacka lite med min prins!
Såhär skulle man duka upp för gelé naglar :)

TUESDAY

Hallå där igen! Jag sitter just nu i köket & tar det lugnt. Jag ska strax gå upp till mitt rum för att vila. Om ungefär en timme kommer Adam hit & tillbringar kvällen med mig, vi kommer antagligen kolla på film eftersom kanalerna på vår box fungerar fortfarande inte eftersom modemet är fortfarande sönder, surt! I morgon blir det skolan som gäller, börjar klockan 09:30, så skööönt med sov morgon!

Om någon vecka ska jag & min kusin börja träna tillsammans, jag är så taggad för alla maskiner & för att börja röra på mig igen! Jag är mest taggad över att få träna min rygg, har ont i min rygg dagligen, det måste ändras. Om ni inte visste detta så har jag lite problem med min rygg pga mina bröst.

I LOVE THIS BAG

Som jag sa igår så köpte jag två tröjor & en sak till...tänkte visa er den andra grejen nu!

Den här underbara väskan köpte jag ute i Marieberg..kommer ni ihåg att jag hittade den här
väskan i Vecko revyn för några veckor sedan? Jag åkte direkt ner på stan för att kolla
om den fanns på Cubus, ringde ut till Marieberg men dem hade inte fått 
in den ännu...men igår när jag var i Marieberg så gick jag helt negativ in på cubus & frågade efter den här väskan, vad kommer tjejen tillbaka med? jo med den absolut snyggaste väskan jag nånsin ägt!
Jag är kär..otroligt kär, kommer ta väl hand om den här väskan för de är sjuk så snygg den är!

Vad tycker ni?
179:- ifrån Cubus, för mig är den värd så mycket mycket mer!

TODAY

Hejhej! Jag kom inte hem för så länge sedan. Så fort jag kom innanför dörren så sprang jag till maten som stod på spisen, var så himla hungrig! Jag har precis käkat nu sitter jag & uppdaterar lite. Idag har jag bestämt mig för att bara ligga i sängen & vila, inte göra nått! Adam kommer hit sen & gör mig sällskap :*
Idag hade jag strumpbyxor på mig, jag vet inte hur många år sedan det var jag hade det!
Väskan jag hade idag till skolan var den andra presenten mamma hade köpt till mig, tack mami ♥ Väskan passar perfekt till skolan, datorn går precis ner & den har en sån otroligt fin färg!

CLOSER LOOK

Lite närmre bilder på mina smycken!
Mina ringar!
Mina armband!
Och till sist men inte minst..mina halsband!

L300

Igår köpte jag min favorit till huden. L300 för normal hud, jag har inte använt den i en vecka ungefär & min hud började kännas naken, använde den i morse..nu känner jag mig hel igen!

SWEET DREAMS!

Godkväll. Förut tog jag en powerwalk upp till centrum sekunden innan willys skulle stänga, jag hann in innan dem hade börja stänga. När jag kom hem hittade jag min pojkvän i mitt rum, mysigt! Vi har myst & spelat lite spel på hans mobil (haha jag kämpade verkligen!). Min pojkvän gick precis hem ungefär men nu har jag sällskap av honom i luren som vibrerar här bredvid mig!

Snart ska jag & min mamma slå på en film & mysa, efter filmen ska jag krypa jag ner under täcket för att ladda mina batterier inför morgondagen. I morgon ska jag till skolan, börjar klockan 09:30, skönt!

Godnatt & sov så gott :*



DEPEND

Igår målade jag mina naglar i en ljusrosa matchande färg till min söta rosa stickade tröja som jag hade på mig på kalaset igår. Jag hade ganska så bråttom men jag hann testa dessa tre underbara produkter, vill ni ha hårda & fuktiga naglar? då är dem här perfekt! Dem funkade underbart bra på mina naglar, inte en enda nagel har gått av, känns mjuk eller det känns förhuvudtaget inte som att någon ska gå av!

MY FEET

Igår skuttade jag runt barfota på kalaset, vaknade med 3 myggbett på ena foten. Jaja, jag förtjänar väll detta efter att ha slarvat med skorna i en hel kväll!
(Ett av myggbetten sitter under foten (!), kan det bli värre?!

TWO LOVERS FOR AUTUMN

Dessa två godingar fyndade jag på bikbok idag.
149:- / st, galet billigt!

TODAY

Hej igen! Nu tänkte jag berätta vad jag har haft för mig idag... Eftersom jag fortfarande är sjuk & mår inge bra så blev det ingen skola för mig, istället tvinga mamma med mig enda ut till Marieberg & det borde hon inte gjort... När jag hade vaknat & fixat mig så tog vi bussen ner till stan för sedan byta buss. Jo såhär är det att jag & bussar det går inte ihop. Idag gjorde jag så att jag & min mamma hamna på fel buss (inte första gången). Vi tog bussen mot Mosås vilket jag trodde vi skulle men...när bussen börjar åka & jag börjar tänka ''Vart är vi någonstans?'' så kommer vi på när vi är i sista busshållsplatsen att vi sitter på fel buss, trevligt va?. Vi var såklart tvungna att fråga busschaffören om hur vi kommer ut till Marieberg köpcentrum, hon förklarade endast att vi skulle hoppa av vid paketvägen sedan gå ungefär 1 km. Vi tänkte ''ja men då gör vi väll det''. När vi väl kliver av bussen så ser vi ingen gång väg där man kan gå, vi ser ENDAST en bilväg/motorväg, haha så vi var tvungna att gå på kanten av bilvägen, jag höll på att garva tills jag typ kissa på mig!
Som ni ser så kom vi fram till slut. Jag köpte med mig 2 tröjor (visar er sen) & en till grej som jag visar er ännu senare, nyfikna? mm ja vet att ni är!

A GIFT

Igår kom min mamma hem med 2 presenter till mig ifrån Göteborg.
Detta är ena:
Jag fick 3 st smyckeshållare. En till mina ringar, en till mina armband & en till mina halsband, jag dog så snygga dom är!

MY WEEKEND

Hejhej! Jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Jag har varken haft tid eller ork till bloggen samt att modemet till internet gick sönder i fredags eftermiddag (det har också påverkat min dåliga uppdatering). I fredags så träffade jag min pojkvän, vi gick till max för att köpa med oss mat. När vi hade käkat slog vi på en film ''The new guy'' hette den, min pojkvän tyckte den var jätte bra men jag råkade somna under filmen men vaknade dock upp i slutet av filmen haha!

I lördags vaknade jag tidigt..11:30 ungefär, började med att ta ut Isador på en promenad sedan gick jag raka vägen hem för att diska, plocka undan, sopa golven osv.. Senare mot kvällen så kollade jag & min pojkvän på Titanic II, den var inge bra alls, tyckte filmen var för kort & allt hände så snabbt. I söndag (igår) fyllde Geovanny 16 år, grattis ännu en gång din stora plutt ♥ Jag & min syster (och Isador) blev bjudna på hans ''kalas'' eller vad jag ska kalla det, så vi gick dit vid halv 7 tiden. Vi blev bjudna på tårta, mat & en massa annat gott. Vi hade det väldigt trevligt!

Bjuder på några bilder som jag tog igår:

Tårtan...den var underbart god!!
Här har ni åt vänster födelsedags barnet sedan har ni mig & till slut Maria min pojkväns mamma!

Här har ni en sjuk & trött tjej.

Isador & Oso som är min pojkväns familjs hund fick leka lite med varandra, erkänn dom är lika? Ser ut som far & son Debora som ägde Oso ifrån början tror att Isador är Osos son för det är väldigt ovanligt att 2 Chihuahuor liknar varandra såhär mycket!



THE SKY YESTERDAY


STACKARS ISADOR

Jag har inte fått sova något eftersom jag kände något skumt vid sidan av Isadors hals, tro ni inte att det är en fästing. Alltså jag måste få säga detta...fy helvetets jävla äckliga lilla hor fästing!!!! Gud så äckligt!!! Jag & min mamma har hållt på i timmar för att få ut den. Efter 2 timmars kämpade så fick jag nog, tog tag i den där jävla äckliga lilla fästingen & drog ut den, jag hade sån tur som fick med huvudet också. Det var så äckligt, jag vågade knappt dra ut den men jag tyckte så synd om Isador så jag var tvungen...

Jag ligger just nu i min säng helt chockad. Det är första gången jag drog ut en fästing. Det kliar överallt på mig, vet inte riktigt om jag kommer kunna sova...men som ni nu vet så fick jag ingen trevlig morgon!

Isador får inte gå runt med en fästing på sig för mig, det kan både vara farligt för mig & honom. Han ska må bra och vara ren & fin! Nu var det över (för denna gång). Mamma ska köpa alsolsprit som jag ska lägga där fästingen har suttit. Hoppas ni har haft en mycket trevligare morgon än mig!

Puss :*

H&M.COM

299 :- / st

THIS DAY

God morgon! Jag har som sagt var suttit vid internet nu på morgonen. Idag blir det ingen skola för min del, klassen ska paddla & jag känner att jag inte har krafter till det. Idag ska jag bara ta det lugnt. Ikväll åker min mamma i väg till Göteborg på en datakurs över helgen & min syster kommer sova hos pappa hela helgen. Det betyder alltså att Adam kommer komma hit och bo här över helgen, vad mysigt ♥. Jag ligger just nu i min säng & försöker värma mig, har pojkvännen som sällskap i mobilen!

Ikväll ska jag ta en ta-hand-om-mig-kväll.
Den kvällen består av inpackning i håret & ansiktsmask samt fixa naglarna & till slut ett härligt bad med tända ljus! Jag hoppas jag får sällskap ner i badkaret av pojkvännen min, men det kommer jag få eftersom min pojkvän älskar att bada! Nu ska jag & Isador krypa ner under täcket för att försöka sova. Ha en trevlig kväll :*

Jag älskar den här bilden, jag har ingen aning om varför..men jag känner mig så glad & positiv varje gång jag ser den...

07:00

Hejhej! Jag har inte sovit så skönt i natt, har vridit och vänt på mig ett antal gånger. Jag vaknade för ungefär 3 timmar sedan. Jag har suttit & kikat runt på internet på mobiltelefoner. Det börjar bli dags för mig att köpa en ny mobil. Jag har hittat en mobil som jag föll lite svagt för...men jag vet inte om det är den jag vill ha!

Som jag alltid har haft & som jag ännu en gång vill ha är en liten mobil. Tycker det blir så fult med en stor mobil på en tjej, det är som att vandra runt med en fjärrkontroll.

Det är den här vita mobilen som jag föll lite svagt för..jag har faktiskt bestämt mig för att köpa en vit mobil den här gången. Jag har haft svarta mobiler & jag har haft rosa mobiler men vad jag minns har jag aldrig haft en vit mobil! Vad tycker ni? Jag tycker den ser ganska bra & fräsch ut.

THURSDAY

Nu ska jag krypa ner under täcket & sova :*
Jag hoppas ni har haft en trevlig dag, godnatt :*

IN OUR LIVING ROOM


BLUE

Detta fick jag med mig hem ifrån stan!

1 SEPTEMBER

Hejhej! Idag blev det ingen skola för min del. Jag vaknade vid 2 tiden av att jag hade jätte ont i huvudet, otur som jag har så hade vi ingen värktablett hemma. Mamma hade tid hos frisören klockan 16:30 så jag & min syster hängde med henne upp på stan. På vägen till stan började det regna & åska! Min mamma fixade sina ögonbryn medans jag gick & köpte värktabletter. Efter frisören så gick vi runt lite, jag hittade lite smått&gott! (Visar er strax vad jag fick med mig ifrån stan)

När jag kom hem så stod min pojkvän & väntade på mig. Vi kom nästan nyss innanför dörren! Jag & Adam kommer mysa hela kvällen tills det blir dags för honom att gå hem, då kommer jag krypa ner under täcket för att sova!

Denna bild tog jag på vägen hem ifrån stan!

RSS 2.0