My week:

Dåligt uppdatering den här veckan, jag vet! Jag har haft en bra vecka, dock väldigt stressig. Igår hämtade jag ut en jacka som jag beställde för någon dag sedan, jag är mer än nöjd! Idag jobbade jag från 10-15, när jag kom hem så bytte jag om sedan tog jag & mamma en promenad till Ruthi där alla var samlade, väldigt trevligt! När vi kom dit så stod Deborah vid grillen, yum så gott det var!

Jag har haft en väldigt trevlig dag, jag är verkligen helt slut. Jag kommer krypa ner under täcket och sova när som helst...
en liten sneak peak på jackan

Sneak Peak:

Dem senaste dagarna har jag spenderat på stan, jag har shoppat lite smått&gott (som vanligt)! Ni får en liten sneak peak på mina nya grejer! Jag kan avslöja att jag har fyndat en massa snygga smycken inne på Glitter då det var 75% på utvalda smycken.

Modevecka:

Som alla nästan redan vet så var det Modevecka på krämaren & Vågen. Jag stog ''modell'' för Blu Di Blu, det jag gjorde för en vecka sedan var att pröva ut kläder inför dessa modedagar. Jag har stått ''modell'' tisdag, onsdag & torsdag mellan 12-14. Dagarna har verkligen gått riktigt fort. Såhär var jag sminkad första dagen (tisdag). Vad tycker ni?
jag tycker det blev fint MEN jag är inte van vid så mkt smink så det kändes lite konstigt

Ritz:

Idag var det en modevisinig på Ritz, den var riktigt grym!! Mina batterier i min kamera tog slut precis i början av modevisningen så jag hann bara ta några bilder. På Ritz så kunde man även bli stylad av oss stylister eller få sina naglar fixade för ett par kronor. Jag & Linnea var så duktiga att vi stog i två hela timmar och tog emot kunder, det var riktigt roligt! Här bjuder jag på några bilder från modevisningen:

Magnum - Dark Chocolate

På vägen hem ifrån maxi så åt jag på den här glassen. Den var riktigt god!
här ser ni mitt nya nagellack som jag målade mig med igår kväll.

New in

Jag har helt & hållet glömt att visa er min läkerbit som jag klickade hem för några veckor sedan. Jag höll på att ramla av stolen när jag såg att materialet var av jeans och fransarna av mocka-imitation. Den här västen är en 10a.
finns att köpa på Gina tricot & för 349:- blir den din

New in

Jag har länge gått och suckat efter det här halsbandet. I fredags när jag och min pojkvän var på stan så köpte jag det! Nu är jag riktigt glad!
finns att köpa på Iam & kostar 80:-

Style-By-Tyra

Något jag trodde jag aldrig skulle göra var att beställa ifrån StyleByTyra igen...Jo jag gjorde en liten beställning på deras hemsida förra veckan, idag fick jag hem mina varor och denna gång är jag 100% nöjd. Jag beställde tre grejer, den gula clutchen & dessa fina halsband. Varorna var perfeka, jag har faktiskt ingenting att klaga på den här gången!
halsbanden finns att köpa på StyleByTyra & kostar 39:- / st, sjukt billigt!

New in - Yellow clutch

finns att köpa på StyleByTyra & kostade 90:-

New in

Två nya ifrån Cubus. Älskar färgerna!! Vad tycks??
Fick båda för 198:-, ord pris 129:- /st

26/3

Min måndag började med att jag vaknade och var ovanligt pigg. När jag skulle kolla vad klockan var så fick jag syn på ett jätte gulligt sms ifrån min pojkvän. I skolan hade jag två lektioner, sista lektionen bestod av yoga, så himla avslappnade! När jag kom hem ifrån skolan så väntade ett paket på mig, åh så glad och ivrig jag blev! Ska strax visa er vad som innehöll i paketet.
såhär ser jag ut idag..fy så trött jag ser ut under ögonen!

Dagens lunch

Idag lunchade jag, mamma och syrran på Timjan. Det var riktigt gott!!

New tee

Ny t-shirt ifrån H&M-killavdelningen. Jag älskar trycket!!
fick betala 80:- för den

Min lördag

Igår vaknade jag upp i Adams famn. Vid två tiden gick vi hem till honom där hans fina familj väntade på oss, fem minuter senare kom Omar & Tarek också. Vi firade Adam & Elsa (hans tvillingsyster) lite smått, vi åt riktigt god mat och tårta. Vid sex tiden gick jag och handlade sedan gick jag hem och små städade lite. Halv åtta kom Adam hit, vi hade det mysigt hela kvällen & kvällen slutade på max.
jag fick med mig två nagellack ifrån maxi igår, ett knall orange och ett baslack

Min fredag

Jag & Adam åkte aldrig till Gbg, men vi fick en riktigt bra helg ändå! I fredags mötte jag upp Adam på stan efter skolan, vi gick runt och jag shoppade lite smått&gott. Vi satte oss även vid slottet med en varsin glass och njöt av det varma vädret, rundan på stan slutade med att vi satte oss på BK och käka.
köpte detta...ögonbrynsfärg + lite stuff till naglarna
jag köpte även lite smycken, några t-shirtar & serum till mitt hår

China glaze - 719 Entourage

Som ni ser lite längre ner i bloggen så målade jag ena handen med en ljusgrön färg. Tänkte visa er vilket nagellack jag använde. Den finns att köpa på Kicks, Åhlens och på nätet.

- Västra Götaland

Om två dagar  fyller min pojkvän tjugo hela år! Jag & min pojkvän packar våra väskor ikv för i morgon så drar vi till Västra Götaland. Vi kommer fira honom i Göteborg, det ska bli så roligt att besöka staden som jag är uppväxt i. Saknar Göteborg enormt mkt och då menar jag det trevliga folket och klädbutikerna.

Min pojkvän sov hos mig igår, jag var dock upptagen med mitt hår som vi höll på med till 3 inatt. Ikv kommer han återigen hit, jag tänkte vi skulle fortsätta planera helgen. Imorgon ska jag även till blu di blu och pröva ut kläder inför modeveckan, kommer berätta mer angående det, men inte nu!
idag hade jag denna snygga t-shirt som kommer ifrån killavdelningen på H&M

New haircolor

Det har skett en liten förändring på mig. Igår gjorde mamma slingor på mig. Tycker det blev OK, skulle bara vilja ha lite mer slingor på underhåret. Färgen tycker jag blev riktigt snygg!!

Isadora - 731 Silver sky

När jag kom hem ifrån skolan så målade jag mina naglar i denna härliga färg! Vad tycks?

New - My Favorite

Jag fick med mig lite smått&gott ifrån maxi. Jag fick bland annat med mig min favorit mascara som är ifrån Isadora. Jag köpte en hårtidning som bjuder på en massa snygga frisyrer & jag köpte två snygga nagellack som är i två olika vårfärger. Jag älskar verkligen det lila, så himla snyggt!!

Divided - Bracelet

Igår var jag på stan, det enda jag fick med mig hem var dessa fina armband ifrån H&M. Älskar färgerna!!! Vad tycker ni? :)
det som jag tyckte var så bra var att det fanns storlekar på armbanden. Jag som har så smala armar har svårt att hitta armband som inte åker av mig!
det var 10% på H&M igår så jag fick dessa fina armband för endast 45:-

Nailpolish - two hands, two colors

Igår när jag målade mina naglar så använde jag mig utav två olika gröna färger. Min högra är ljus grön och den vänstra är den mörkare grön. Tycker det blev riktigt snyggt att ha en färg på ena handen och en annan färg på andra! Vad tycker ni?

Eyeshadows

Här har ni min ögonskuggspalett! Vad tycker ni? Jag är mega nöjd!
det som jag älskar mest är att dem är så otroligt glittriga

Thai - Cube

Igår käkade jag detta. Så himla gott var det. Finns att köpa på City gross. Man behöver endast slänga in den i micron i 4-6 minuter sedan är det klart.

19/3

Jag sitter just nu på lektionen. Slutar kl 13:05, det är så skönt att sluta tidigt på måndagar. Efter skolan åker jag till Ica Maxi för att hämta ut min ögonskuggspalett, jag är jätte nyfiken, kommer visa er senare! Jag ska även försöka visa mina snygga naglar som jag fixade igår kväll. Idag kommer jag nog bjuda på många inlägg. Ikväll träffar jag min underbara pojkvän, mysigt!

- Ögonskuggspalett

Dålig uppdatering, jag vet! Min vecka har varit ganska bra. Jag kan börja med att säga att jag har vaknat upp bredvid min pojkvän varje morgon, mysigt! I torsdags besökte jag vårdcentralen och det visade sig att jag har muskelinflammation. I fredags slutade sista lektionen med ett MVG! Igår jobbade jag extra på korthuset, riktigt roligt! Ikväll blir det myspys framför Big Brother, undra vem som åker ut? jag tror Sipan eller Hanna J.
Förra veckan så beställde jag hem en ögonskuggspalett (bilderna kommer ifrån google) jag ska såklart visa er den jag har köpt såfort jag har fått den! Det ska vara 120 varma färger i mörka/starka/ljusa nyanser, spännande!

Clarins - Pure Melt Cleansing Gel

Måste tipsa denna underbara gelén till huden. Ni som har lite "fet" hud (som mig) kommer älska den! Huden blir så sjukt len och porerna man har blir tusen gånger mindre efter första tvätten! Den har tyvärr hamnat bakom badkaret, så jag har inte använt den på ett tag och jag både ser och känner skillanden! Jag måste få fram den haha, jag vet inte hur jag ska lyckas..men jag SKA lyckas!!

Resultat:

Såhär fint blev mitt hår efter hårinpackningen! Jag har plattat håret så ni ser lite bättre. Kan inte klaga på resultatet!

13/3 - Maria Nila Masque

Åh så skönt det var att börja kl 12:40 idag. Igår kväll tog jag ett härligt bad, satt med denna inpackning i håret i kanske en timme. Jag tycker inpackningen är super bra. Mitt hår var torrt och glanslöst innan jag gjorde inpackningen. NU är mitt hår sjukt mjukt, har extremt mkt glans(!), mina toppar känns som nya! Måste rekommendera er denna hårinpackning!

Isadora Nailpolish - nr 729

Idag så målade jag mina naglar med mitt nya Nagellack från Isadora. Älskar färgen! Vad tycker ni?

From the ocean in Gambia

Vad tycker ni om snäckorna som jag & min pojkvän plockade i havet när vi var i Gambia? Jag känner fortfarande doften av hav i snäckorna!

Out in the sun

Isador ute i solen för ungefär två timmar sedan! Så himla söt!! Nu ska jag & Isador ta en promenad hem till min pojkvän :*

Crocodile & Elephants

Detta köpte jag i Gambia! Allt är av äkta trä (förutom snäckorna på fatet). Vad tycker ni?

12/3

Vilket soligt och härligt väder vi har idag! I skolan så hade jag två lektioner sen slutade jag, när jag kom hem så gick jag & Isador en härlig promenad ute i solen. När vi kom hem igen så gick vi ut på vår trädgård, jag satte mig med H&M:s vårtidning och njöt av det varma vädret!

Ett nytt rum i slutet av månaden

I slutet av den här månaden har jag bestämt att jag ska fixa mitt rum. Jag ska måla väggarna, köpa en hylla & lite smått & gott! Jag vill ha vita eller silvriga väggar & en silvirg klädhängare. Det ska bli så himla roligt!

11/3

Underbara söndag. Jag har tillbringat hela helgen hos min pojkvän. Jag tillbringar även denna natt hos honom. Vi har precis kollat på Big B & ska nu hoppa ner i badet. Jag får så sjukt ont i min bröstkorg när jag andas så jag hoppas det hjälper med lite ånga! I morgon inviger jag min snygga jacka som jag köpte på bikbok för endast 149:-. Hoppas även vi får ett härligt väder!

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Jag & min pojkvän har lagat lite mat & myst hela helgen! Jag har haft en bra helg med andra ord! Hörs imorgon :*

Isadora nailpolish - Nr 93

I fredags lyckades jag få bort alla lösnaglar förutom två. Idag fick jag bort dem två sista, sedan filade jag till mina naglar. Nu ser mina naglar normala ut igen! Målade mina naglar med mitt nya nagellack från Isadora. Vad tycker ni? jag tycker färgen är sjukt snygg!

My spring closet

Detta är min färgglada vår-garderob i år. Jag hänger jämt mina kläder såhär..först linnen-tshirtar-klänningar-skjortor-västar-cardigan-stickat-jackor.

Varför? Jo för då har man mer koll på vart man har t ex sina linnen eller skjortor, en garderob med kläderna hur som helst är inte okej för mig! Linnen hittar man t ex inte lätt bland en massa stora tröjor så därför så ska linnen vara längst fram i garderoben så man ser dem, större plagg som t ex stickade tröjor kan hängas längre bak i garderoben för man ser dem även om det hänger en massa mindre plagg innan! Ni som också vill ha mer koll på era kläder...gör som mig!
nu ser ni bara delen linnen-t-shirtar, men jag ska försöka visa er bilder på HELA min garderob
Vad tycks??

Make Up Store - Eyeshadows

Jag har helt och hållet glömt att visa mina snygga ögonskuggor ifrån Make Up Store. Vad tycker ni om färgerna? Jag älskar det gröna och det orangea. Dem är verkligen i en skrikande färg! Idag fick jag även min ögonskuggspalett, så nu kommer jag börja med sminkningar här i bloggen!

Dreamcatcher

Jag funderar på att beställa... Jag älskar drömfångare, dem är så himla vackra!!

Fransväst / Check

Klicka nyss hem denna skönhet!
349:- kostar den / Gina tricot

Glitter - This bag

Jag vet inte om jag har visat er min underbara väska som jag köpte på Glitter för nått år sedan. Den är lite inspirerad av Chanel 2.55 väskan MEN jag gillar den här modellen tusen gånger mer!! Den är obeskrivlig snygg. Väskan är ganska stor, min Mac dator går NÄSTAN ner i den men jag tycker väskan är lite för ''fin'' för att ha den till skolan!
179:- fick jag betala för den, sjukt billigt!

8/3 - Torsdag

Hejhej! Jag kom nyss hem ifrån en promenad med Isador! Han älskar verkligen snö, han fick värsta energin så fort han kom ut, han skuttade runt & typ doppade ner hela huvudet i snön! Så jävla söt! Nu sitter jag & äter Marabou - Non stop choklad, fyy så gott det är..skulle kunna äta upp hela paketet!!

New in - My love

Jag har helt och hållet glömt att visa er min nya mc jacka! Den är så jävla snygg, det finns inget fel på jackan, den är perfekt! Jag har inte använt den än men jag kommer nog börja använda den när vädret blir lite varmare & finare! Vad tycker ni?
jag älskar verkligen jackan, kommer nog inte vilja använda den för jag är så rädd om den!
jackan finns att köpa på gina tricot
599:- fick jag betala för den!

7/3 - Onsdags mys

Inatt sover jag hos min pojkvän. Vi ska mysa med en massa gott till Big brother. Imorgon börjar jag kl 12, så himla skönt! Om några veckor ska jag göra några rådjursbruna slingor i mitt hår! Det kommer bli så himla snyggt nu till våren & sommaren! Vad tror ni??

New in - More nailpolish

Detta är dem två andra nagellacken jag investerade idag. Båda nagellacken glittrar otroligt mkt!
Det gula heter Brisk Yellow 93 & det gröna heter Marzipan 729. Färgerna är grymt snygga!!
Kostade 65:- /st

New in - Nailpolish

Idag investerade jag fyra nya nagellack. Detta är två utav dem, älskar färgerna!
den till vänster är en ljusblå glittrig färg som heter Diamond Blue 621 & den till höger är en ljusblå/lila glittrig färg som heter Silver sky 731
Kostade 65:- / st

Dagens - Blå fjäder

Såhär ser jag ut idag!
idag har jag min ''Texas'' t-shirt som jag fyndade på bikbok för några veckor sedan
en bättre bild på armbandet som jag fyndade för 30:- på city gross
detta är blåa fjäderörhänget

Gelénaglar - Zebra

Såhär snygga blev mina naglar! Jag är sjukt nöjd. Vad tycker ni??
den här handen (vänster) gjorde Susanna
den här handen (höger) gjorde Sandra

Tisdag - 6/3

Underbar dag idag!! Jag & Susanna satte oss i en pizzeria på lunchen, vi åt gott och snackade för fullt! På nagellektionen så fixade Susanna & Sandra mina naglar (dem tog en varsin hand), jag tycker mina naglar blev kanon snygga (ska strax visa er). Vi fick sluta mer än en timme tidigare så när jag kom hem så gick jag & Isador en härlig promenad i det fina vädret!
Detta är Isador för 10 min sen! Hur söt får man va?

Planer inför sommaren 2012

Mamma ska åka till Turkiet nu i Maj så jag ska sitta och skriva ner en lista på vad hon ska köpa med sig till mig haha!! Jag & min pojkvän funderar också på att åka utomlands nu i sommar i kanske två veckor någonstans, det skulle vara så jävla skönt!!! Vi har funderat på Spanien, Turkiet eller Egypten!


Depend - Nailpolish nr 228

Idag målade jag mina naglar med en härlig ljus stark blå färg. Jag tycker det blev skit snygg!! Vad tycker ni? jag är sjukt nöjd!! Jag vet dock att mina händer ser jävligt torra ut vilket dom är, jag har precis smörjt in mina händer med Clarins Hand & Nail cream som är dunder bra för torra händer & naglar!

Dagens - Details

Halssnodd - Gina tricot
Örhänge - Gjort själv
T-shirt - New Yorker
Skinnjacka - Gina tricot (gammal)
Armband - Gina tricot
Väska - Accent

5/3

Detta är vad jag har gjort under helgen. Jag & min pojkvän hade en tacokväll, han sov hos mig i fredags & i lördags. Jag & Isador har tagit sköna promenader i solen! Jag har jobbat. Jag har köpt mig ett smyckesträd som jag är super nöjd med! Jag har gjort lite skönhetskurer, jag har små städat & jag har försökt uppdaterat så mkt som möjligt!

Tips: Köp den här tidningen

Om ni köper den här tidningen så får ni en mascara ifrån clarins värde 139:-, jag prövade den iförregår & den är super bra. Ni får tidningen + mascaran för endast 55:-, vad väntar ni på? spring & köp!!
Borsten är enoooorm!


4/3 - Söndags mys

Nu blir det mys framför Big Brother Live! Hoppas ni har haft en bra helg :*

New in - Light blue

Detta fina armband fyndade jag på City Gross för endast 30:-! Vad tycker ni? Jag ääälskar den ljusblåa färgen!!

New in - Black bracelet

Dem runda kulorna är silvriga, man kan nästan tro dem är svarta på bilderna!
Även det här fina armbandet fyndade jag för 30 :- på City Gross. Det är exakt likadant som det blåa men den här har färgen -svart!

Village - Smyckesträd

Det finns ju sjukt mkt fina grejer inne på Village så det kanske inte är så lätt att veta att jag just köpte ett smyckesträd. Vad tycker ni? Jag är super nöjd! Äntligen så ser det bättre ut på bordet mitt. Förr hade jag typ en trä låda & en katong som jag hade slängt alla dessa smycken i.

3/3 - guess what?

Efter jobbet idag så sprang jag in på Village för att köpa med mig en liten grej som jag verkligen behövde! Kan ni gissa vad det kan vara?

Bracelet / Oriflame

I onsdags hade jag detta fina armband. Den är så jävla snygg men hur enkel som helst! Finns att köpa här för endast 29:-!

Depend Nailpolish - Nr 009 & 206

Jag har precis målat mina naglar i dessa färg(er). Jag kunde inte riktigt bestämma mig vilken av färgerna jag skulle ta så det fick bli båda! Jag älskar verkligen att den ena färgen är mjuk & att den andra är hård! Ja ni fattar hoppas jag! Den aprikosa färgen är ju en mjuk färg & har numret 009, den metall/silvrig aktiga är en hård färg & har numret 206! Vad tycker ni? Jag är nöjd!

New in - Gummisnoddar

Ifrån cubus köpte jag även tre paket gummisnoddar, tyckte färgerna var så snygga! Svarta snoddar går alltid åt! Fick alla tre för 29:-, egentligen så är det två paket för 29:- men jag fick tre för de priset, sjukt bra!

New in - White

Även den här blusen fyndade jag på Cubus för 29:-.

New in - Spring green

Fyndade även detta linne på Cubus för endast 29:-, bilden här ovan visar hur den ser ut i ryggen, så sjukt snygg!!

New in - Maxi Skjorta

Den här långa transperanta skjortan fyndade jag på Cubus för endast 49:-, hur billigt? Den går alltså enda ner till fötterna som en maxi klänning. Den är grymt snygg!!!

New in - Skärp

Detta snygga skärp fyndade jag på Monki för endast 40:-, kommer bli snyggt att ha i midjan eller i ett par svarta jeans!

New in - Hoodtröja

Den här sjukt snygga hoodtröjan fyndade jag på Monki för endast 60 :-, den var verkligen värd varenda krona! Älskar luvan & den starka blå färgen :)

New in / Monki

Den här snygga tröjan fyndade jag på Monki för endast 40:-. Passar sjukt bra nu till våren :)

New in - Blue Shirt

Denna snygga köpte jag på H&M för endast 129:-! Jag älskar den starka blåa färgen.

1 Mars / Shopping

Hejhej. Jag har haft fullt upp med en massa plugg samt att min pojkvän sov hos mig i natt. Jag har tillbringat dagen i skolan & på stan. Jag fick med mig lite vårkläder (visar er strax). På lördag ska jag provjobba i kort huset, det ska bli så jävla roligt!


En liten sneak peak på vad jag fick med mig ifrån stan

RSS 2.0