JUST NU...

Hallå där! Nu känner jag mig riktigt fräsch!
Är nyrakad, har tvättat bort all kräm jag har haft på kroppen (solkräm), och så har jag ett rent hår igen!
Sitter just nu på glasbalkongen med en hög jordgubbar. Jag och mamma ska strax åka upp mot stan för att käka bara hon och jag, syrran är hos pappa. Jag tror det blir Mc donals idag, är så sugen på hot wings, (MUUMS)(!).

BEACH BABE

Godkväll på er!
Jag sitter just nu i soffan och väntar på min pojkvän. Min moster och kusin gick precis hem, det är så trevligt när dom kommer och hälsar på!
Imorgon ska det bli fint väder igen, då ska jag försöka vakna i tid för att sola bakdelen haha är jättebrun på framsidan sen på baksidan helt gul/vit, ja det är sånt som händer när man endast solar framsidan :)

Kakorna som jag och min pojkvän bakade igår, dom blev riktigt goda, det går en film på tv1000 Action, den heter The stepfather, lite skräck sådär.
När min pojkvän har kommit ska jag försöka övertala honom till att kolla på den filmen (han gillar inte skräck, eller han blir nog lite rädd haha), den filmen skulle sitta fint till kakan :)
Nu säger jag godnatt för idag så hörs vi mer imorgon.
Puss&kram :*

TURKOS

Detta halsband beställde jag nyss hem!
/ jfr.se

PICTURES

En klar himmel och en varm sol har vi haft idag, vädret kan inte bli bättre!!

2011 - 29/6

Hejhej!
Jag och min pojkvän vaknade vid 12 tiden idag, då drog jag och satte på mig min bikini på en gång.
Vi gick ut på vår trädgård och solade en liten stund, när jag låg och njöt av solen som allra mest så kommer min älskling och sprutar vatten på mig, det slutade med vattenkrig med kallt vatten, riktigt roligt och skönt var det!
Min pojkvän drog hem vid 3 tiden ungefär, precis då kom min moster & kusin hit, jag och min kusin har legat och pressat i solen ända tills nu ungefär!
Jag har blivit riktigt jävla brun!

Ja just det, kakorna jag och min pojkvän bakade igår, dom blev riktigt goda!

2011 - 28/6


RIGHT NOW...


TISDAG

Hallå där alla läsare! Vad gör ni en sån här härlig dag? Jag har iaf legat i min gula bikini på vår trädgård och solat i ungefär 2 timmar. Det är så varmt och fint väder, såhär borde det vara varje dag!

Just nu ligger jag i min säng, måste byta om och fräscha till mig eftersom min pojkvän kommer strax hit och då ska vi ta en promenad till maxi. När vi har kommit hem ifrån maxi så ska vi börja baka, vi bestämde att vi skulle baka brownies, det har jag aldrig bakat (inte han heller för den delen) så jag undrar hur detta kommer gå?!

02:11

Hejsan!
Min pojkvän gick precis hem, saknar honom redan, men imorgon ska vi ses igen och då ska vi baka (brownies), mums!
Imorgon ska det bli fint väder, ska försöka vakna vid 1 tiden, om jag gör det kommer jag ordna till en riktigt god frukost som kommer serveras ute på vår trädgård :)

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla om det finns något bra på tv.
Hörs imorgon!
Puss&kram ♥

BLACK AND WHITE

Jag just nu!

KYCKLING MED POTATISSALLAD...

Detta lagade jag till igår kväll/natt!
MUMS

2011 - 27/6



SÅ HÄRLIGT VÄDER!

Hejhej alla läsare! Igår städade jag min garderob så nu är den ren och fin igen! Igår låg jag och snackade med min pojkvän nästan hela natten, det blev ganska sent, somnade vid halv 5 tiden. Idag vaknade jag vid 3 tiden, det första jag la märke till var att det var varmt och fint väder ute. Jag ville såklart hoppa ut på gräsmattan i min bikini, men först åt jag lite frukost :)

Om en stund ska jag och min pojkvän ses, nu ska jag dra och byta om och fräscha till mig lite :)

Lite färg har jag allt fått :)

JAG ÄLSKAR DETTA, JORDGUBBAR TILL FRUKOST!

Hallå där! Jag vaknade klockan 16:22, sitter just nu i köket och mumsar på jordgubbar, jordgubbar till frukost är det bästa ja vet! Idag har jag inga planer, tänkte träna men har fått lite hinder.

Förresten så låg jag och fundera i natt när jag inte kunde sova. Jag ska färga mitt hår (blåsvart) och skaffa löshår (clips), jag trivs mer i den hårfärgen och det är mer JAG!

JAG KAN INTE SOVA!

Godmorgon för er som sovit och vaknat, jag själv ligger här och försöker sova men lyckas inte! Min garderob skulle jag fixa och trixa med förut, den ser fortfarande lika hemsk ut haha, allt bara ligger i hullerombuller, imorgon (idag) måste jag ta och fixa till det där...för sådär får det inte se ut i min garderob haha!

Idag måste jag komma i gång med träningen har inte tränat på 150 år känns det som, det har börjat värka och göra ont i mina muskler, det betyder att mina muskler vill arbeta, idag ska dom få arbeta...lite iaf haha så mycket jag orkar, vill inte anstränga mig så jag blir sjuk igen, fööör det pallar jag inte! Jag vill även att det ska dyka upp en varm sol med klar himmel, hm? när ska det ske egentligen ? ja hoppas det kommer ske snart!!

Nu tänkte jag fortsätta snurra runt i sängen tills jag somnar, jag kommer nog sova bort halva dagen idag men någon gång kommer jag vakna och då kommer ni se det i bloggen min! Puss&kram

MÄTT & BELÅTEN!

Nu har jag ätit mig mätt!
Jag börjar bli trött men ska fixa och trixa i garderoben :)
Jag måste prova allt som jag beställde ifrån H&M, för om något inte sitter snyggt vill man såklart inte ha kvar det.
Medans jag åt så låg Isador på min mage och sov!
Så söööt :D

KÄRLEKSMUMS!

Hejhej. Jag har vilat mig en hel del idag, har även bakat med mamma idag igen haha :) Jag är frisk nu, känns skönt att slippa hostan och den hemska smärtan i halsen! Nu tänkte jag krypa ner under täcket och vänta på att kakan ska bli klar. Börjar känna mig hungrig (igen) åt inte för så länge sen haha. Ska kolla vad tv:n har att bjuda på under kvällen.

Hoppas ni har/haft en trevlig dag! Puss&kram :*

FASHION AGAINST AIDS!

I H&M paketet innehöll även denna fina t-shirt som är ifrån fashion against aids!
Jag älskar färgen, jag älskar storleken (lite större), jag älskar den vita texten, jag älskar hela tröjan!

GÅRDAGENS

Såhär såg jag ut igår :)
Igår träffade även Isador och Oso (Min pojkväns familjs hund) varandra för första gången, det är också en Chihuahua, dom började busa och leka på en gång med varandra haha :)

VILKEN UNDERBAR MIDSOMMAR!

Hallå där alla läsare! Ber så mycket om ursäkt för att jag inte bloggade så mycket mer igår! Nu tänkte jag berätta lite kort om hur min midsommar blev! Samma stund som jag gjorde sista inlägget igår så kom min släkt hit och då var det bara att sätta fart med grillningen, när min mosters man stod vid grillningen så lockade min kusin mitt hår. När maten blev klar blev även jag klar och då kom min pojkvän och hans kusin hit. När dom kom så åt vi gott och snackade en massa skit! Jag och min älskling bestämde att han skulle sova hos mig, så när Pitty ville hem så skulle vi bara följa henne hem.

Närmare mot kvällen drog vi ut för att fixa något att dricka (sprit) vi kom tillbaka med vodka och då drog vi upp till glasbalkongen och där spenderade vi kvällen/natten! Vid 3 tiden följde vi Pitty hem och då skulle även min moster & min kusin hem, så då drog vi allihopa tillsammans, först följde vi min moster och min kusin, sedan följde vi Pitty hem till min älskling!

/ Måste även tillägga att min pojkvän var himla söt mot mig igår, han sa hela tiden fina saker till mig och han behandlade mig som hans prinsessa, men det brukar han jämt göra men igår var det något speciellt!! Jag hoppas ni fick en lika underbar/romantisk midsommar som mig! Jag är såå lycklig.
Min mat hihi! Erkänn det ser riktigt gott ut?!
Det var till och med godare än vad det såg ut! Jag åt sönder, jag vet inte hur mycket jag åt hahaha!
Min mobil dog så jag hann aldrig ta kort på jordgubbstårtan och på mig och min älskling :(

TREVLIG MIDSOMMAR!

Hejhej. Jag vaknade vid 3 tiden, har bäddat sängen och tagit kort på allt som innehöll i H&M paketet (förutom 2 mintgröna ringar och 2 par bruna armband). Jag har inte hunnit fixa mig ännu! Jag tänkte vara riktigt naturlig idag. Nu kommer släkten hit, måste börja fixa mig nu! Lite senare kommer min pojkvän och hans kusin hit (Snyggingen Pitty)

- Det kommer komma upp en midsommar outfit lite senare! Hoppas ni får en trevlig midsommar :) PUSS&KRAM :*

H&M PAKETET!

/>

SÖÖTNOS!!

Nu har Isador badat klart, fyllde hela badkaret idag, Isador fick sig en liten simtur haha!
Jag trodde jag var klar efter jag hade badat honom men... jag måste klippa min mammas hår innan jag får sova.
Min morsa satt på löshår idag, det blev ganska fint, frisören klippte i det men det behövs klippas... mycket mer!
Tog lite bilder under städningen och när jag bada Isador!
HAHA ser ni Isador som ligger helt död och sover mitt i det hela kriget i min säng!?

TORSDAG

Hejhej. Jag kom nästan nyss hem ifrån Maxi, där handlade vi hem allt inför morgondagen, i morgon blir det grillning här hemma hos oss (på våran trädgård) med nära och kära! Ifrån maxi fick jag även med mig mitt H&M paket, fyy sjutton vad stort det var, i paketet inhöll det massa grejer (visar er i morgon).

Jag är riktigt trött nu, jag tänkte slänga ner mig i sängen framför tv:n, men först måste jag göra plats åt allt nytt i min garderob (om det får plats). Efter jag har hängt upp allt nytt så ska jag bada Isador så han är ren och fin i morgon! Innan jag lägger mig och sover så ska jag ta fram morgondagens kläder, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig... Men just nu har jag så mycket att välja emellan så jag kommer nog få till det!

I maxi så parkerade jag i en massagestol, satt där ett tag haha för skönt var det :)

En liten sneckpeck på det som innehöll i paketet ifrån H&M!

CSN-KORTET

Hallå där!
Har du CSN kortet? då har du tillgång till detta erbjudande!
Jag själv klickade hem det på en gång :)

Jag har prövat Lóreals schampo och balsam, jag tycker de är riktigt bra!


TOPSHOP.COM


ONSDAG

HEJ! Hur mår mina underbara läsare? Jag mår mycket bättre, igår bakade jag & min mamma. Ikväll kommer min prins hit och tillbringar kvällen med mig. För ungefär 3-4 dagar sedan så fick jag flipp på mitt hår, tog fram mammas frisör sax och började klippa mitt hår HAHA, jaa ni vill inte ens veta hur det såg ut, min mamma fick tyvärr klippa till det så jag var tvungen att klippa bort ungefär 4 cm på längden!

Jag har för det mesta vilat mig och jag mår mycket mycket bättre nu. Det är så tråkigt väder att man nästan blir lite deppig. På fredag är det midsommarafton, vad ska ni göra då? Jag ska iallafall fira midsommar med mina nära och kära.
Såhär blev resultatet på våran bakning.
Vi hade även jordgubbar + smält blockchoklad till kakan :)

ORANGE/APRICOT

H&M 100:-
H&M 75 :-

DAGENS


MÅNDAG

Hejhej. Idag har jag vart på stan med mamma, Isador och min syster. Hittade en BH och en söt cardigan (visar er senare). Klockan 21 var jag och mamma i tvättstugan, vi ska strax gå tillbaka dit för att tömma maskinerna. På kanal 9 går Freaky friday, riktigt rolig film! Nu måste vi röra oss mot tvättstugan.

Hörs senare :*

FORGOT TO SHOW YOU..

Minns ni när jag färgade håret innan jag åkte till Uddevalla?
Jag la upp resultatet här i bloggen men nu ser jag att inlägget aldrig visades?
Konstigt, nu tänkte jag iaf visa er min hårfärg jag har just nu!
Dessa två bilder tog jag samma dag jag färgade håret
Dom sista två bilderna tog jag nyss, som ni ser har mitt hår blivit en aning ljusare!

SÖNDAG

Hallå där alla läsare! Ursäkta för att jag inte uppdaterade igår, jag har tyvärr blivit sjuk igen, men det är nog pga min muskel inflammation + min astma. Jag kom nyss hem ifrån Max. Under dom här senaste dagarna har jag umgåtts med min pojkvän + Pitty, när vi skulle åka hem ifrån Uddevalla så åkte Pitty med oss hit till Örebro, trevligt!

Jag, min syster & min mamma tänkte ta en liten promenad till min moster för att överraska henne. Hon + hennes man + min kusin har nämligen flyttat hit till Vivalla så nu har vi nära till varandra, jag har faktiskt inte hälsat på dom ännu så jag vet fortfarande inte hur dom bor eller vart dom bor! Nu ska vi röra på oss.


Puss&kram :*

DAGENS OUTFIT


NU BLEV JAG PIGG!

Kolla nyss upp om det fanns några bra filmer på tv ikväll!
Jodå det fanns det allt...
På kanal 5 klockan 22:00 börjar American History X och därefter börjar denna...
Kanal 5 är det som gäller för mig och min pojkvän ikväll!
Nu måste jag bädda sängen och plocka undan lite i mitt rum innan min pojkvän kommer hit och innan filmen börjar!
Ha en trevlig kväll! :)

FREDAG

Hallå där! Vilket hemskt väder vi har haft idag. Jag har iaf gått runt på stan med mamma & Isador, hittade lite grejer på rean (som ni ser i inlägget nedan). Ikväll kommer min pojkvän hit, vi ska mysa och bara ta det lugnt. Jag är så fruktansvärd trött, kommer sova riktigt gott i natt! Hur mår ni förresten ? hoppas allt är bra med er.

Jag längtar efter sol och värme, när alla går runt med tunna kläder + en glass i handen, åhhh bara av att tänka på det så får jag den härliga känslan! Nu tänkte jag krypa ner under täcket en stund och ta det lugnt. Är så otroligt trött, förstår inte! Hoppas det kommer finnas bra filmer på tv ikväll så man har någonting att kolla på :) Vi hörs mer imorgon. Hoppas ni får en trevlig kväll, puss :*

SHOPPING

99:-
199:-
75 :- / Marinblå
75 :- / Svart
49:-
99:-
Närbild på indianen
49 :-

ONSDAG KVÄLL

Hejhej. Min moster och kusin gick för en stund sen. Vi hade trevligt, snackade en massa + åt en massa gott. Nu sitter jag och väntar in min pojkvän som är på väg hit i regnet, det har varit så elakt väder, bara en massa regn hela tiden, när kommer den riktiga sommaren hit? Aldrig, eftersom Sverige har ingen sommar!

Min mamma kom hem med en överraskning till mig idag, jag har länge velat ha en vanlig grå hoodtröja, hon kom visst hem med en idag, den är perfekt!
Jag just nu!
Där får ni även se min nya hoodtröja, så enkel och bekväm men ändå så snygg!

ONSDAG

Hejsan bloggen. Jag vaknade för ett tag sedan. Sitter just nu i köket och väntar på att maten ska bli klar och för att min moster + kusin ska vara här. Är jätte hungrig! Idag vaknade jag och var sådär extremt hungrig. Igår hade jag jätte ont i min axel, men idag är det värre, tror jag har fått en muskelinflamation...

Nu tänkte jag gå upp för att fixa till mig lite, sitter här helt nyvaken. Det enda jag har i mitt huvud just nu är '' när är maten klaaar!?'' haha. Vi hörs mer senare! Puss&kram :*

WANT THIS

199:-
199:-
199:-
149:- / Gina tricot

PICTURES FROM ''PHOTO BOOTH''


TREVLIG DAG MED FAMILJEN!

Hallå där! Som jag sa tidigare så skulle jag, min mamma, Isador och min syster gå till max för att käka, vi blev kvar där i ungefär 2 timmar. Vi tjockade till ordentligt med en efterrätt också! När vi hade käkat klart gick vi vidare till maxi för att handla med oss lite smått och gott till kvällen. När jag kom hem ifrån maxi tog jag en promenad med Isador, tog lite bilder under den promenaden jag och Isador gick :)


Ikväll är min mamma ledig, vi tänkte ha en myskväll med chips och en bra film. Vi har inte kunnat prata eller haft någon mysig kväll tillsammans på ett bra tag, jag har vart bortrest och hon har jobbat ganska mycket! Imorgon får vi besök av min moster och kusin, vi ska äta middag tillsammans, trevligt!

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och vila en stund, ska även kolla upp om det finns något bra på tv ikväll. Hoppas ni mår bra, jag mår prima!


Blommorna utanför våran dörr har börjat komma fram :)

Såhär såg jag ut idag, osminkad och naturlig :)


Våran efterrätt!

Vi köpte med oss jordgubbar ifrån maxi... som vanligt! :)



TISDAG

Hejhej. Igår kunde jag inte sova. Blev pigg ifrån ingenstans. Runt 2 tiden så satt jag och bläddra runt på tv:n, men stannade vid tv1000 där det började en skräckfilm, den var ganska bra, jag och Isador satt helt inne i filmen, rätt läskig var den också, till och med Isador blev rädd haha han gick och gömde sig under täcket. Efter filmen så deckade både jag och han, haha tror fan hunden knappt sovit något på dom senaste dagarna, det lät som att en björn låg bredvid mig och sov!


Jag vaknade vid 3 tiden idag, har verkligen sovit ut. När jag hade vaknat till så drog jag mig neråt för att göra frukost åt mig och Isador, efter vi hade käkat så hoppade Isador ner i badet, skrubba sönder honom så nu luktar han gott igen! Nu ska jag fixa till mig lite för jag, mamma, Isador och min syster ska ta en promenad till Max för att käka, haha skräpmat idag igen, haha snart kommer jag rulla fram... Hörs senare :*

En ny duschad Isador, rullade in honom i en handduk :)

PACKA UPP...

Hejhej! Nu ska jag ska packa upp allt som finns i väskorna, fyfan vilken tvätt mamma kommer få. Efter jag har packat upp ska jag byta om och krypa ner under täcket. Jag är inte är trött längre så jag kanske lagar till något att käka på innan jag somnar. Imorgon måste jag komma i gång med träningen igen :)


Jag längtar tills jag hämtar ut mitt H&M paket, i paketet innehåller det massa med snygga tröjor, t-shirtar, bikinis, klänningar, skor, väskor, solglasögon, blusar m.m. Jaa haha som ni ser så har jag beställt en helt ny garderob :) Detta blir nog sista inlägget för idag. I natt kommer jag sova med Isador, han är som ett gosedjur för mig, han är nästan ett måste bredvid mig i sängen! Vi hörs mer imorgon.

Godnatt :*

DAGENS OUTFIT...

Innan ni ser bilderna måste jag varna er om att jag har gått upp i vikt, haha så är det när man har levt på grillat/skräpmat varje dag haha :)
Dom hade riktig tung kebabtalrik i Uddevalla!
Här ser ni en bättre bild på mitt armband.
Älskar det!

Jag har inte bara gått upp i vikt har även fått mer färg i ansiktet :)
Jag är en lycklig tjej!!!

INNAN JAG ÅKTE...

Innan jag skulle ta bussen ner mot resecentrum så satt Isador över mina väskor och grät. Så jävla söööt! Ville knappt lämna honom :/ Har saknat honom grovt mycket!!!





MORE PICTURES

Jag och min älskling när vi ligger och sover, vi delade på en kudde, ja och han delar på allt rättare sagt, det är så det ska vara!
Igår snaggade jag min älskling, fyfan vilket boll hår han hade fått, men han är fortfarande lika fin för det, om jag ska vara ärlig så är han snyggare med hår än utan, men jag älskar honom lika mycket med eller utan hår :)
(Snart kommer en dagens upp)

HEMMA I ÖREBRO!

Hallå där! Nu är man hemma i Örebro igen. Jag har haft det bra. Kom hem för nån timme sedan. Är ganska trött efter resan och sådär. Jag har saknat min hund så jävla mycket! När jag kom hem blev han helt galen, slickade sönder mitt ansikte, naaw han är så söööt! Jag har tagit lite bilder, men dom får ni vänta på för jag har inte dom :)


Nu ska jag slå mig ner i sängen med min hund bredvid mig och mysa med honom! Vi hörs mer senare. Förresten så har mitt paket kommit (H&M) hämtar ut det på fredag tror jag. Hoppas ni har haft det bra medans jag har vart med min prins ute på landet. Puss&kram
Här spelar min älskling och några kompisar fotboll.
En stark sol fick vi
Mina nya skor, hot hot hot!
Jag och Pitty målade våra naglar röda
Jag fick ett armband av pitty, ni ser lite av armbandet här.
Det är ett trä armband, på armbandet är det bilder på jesus och maria osv... (Ska visa er en bättre bild på armbandet senare)
Jättefint, och tack ännu en gång 

BILDER PÅ SNYGGINGARNA!

Här kommer lite bilder ifrån Uddevalla :)

HAR INTERNET!

Hejhej. Vi är framme och mår bra, jag är fett trött. Fick knappt sova i natt eftersom jag och adam låg helt döda igår i sängen och skulle sova, men sen dyker det upp en feeet jävla spindel, tror jag aldrig har sätt så stor spindel förut. Aja iaf Adam tar bort spindeln, efter mindre än 10 min dyker en pappalångben upp som var mega stor, haha han fick ta bort den också, sen efter kanske bara nån minut så ser vi en stor jävla fjäril eller vad det var, enligt adam var de ingen fjäril, så han tog bort den också.


Haha när vi hade blivit fett uppskrämda av alla dessa stora djur, så ser jag en röd spindel gå på väggen precis bredvid mig, haha då det var kört! Vi tänkte ''vi ska vara vakna hela natten'' men nej vi somna till slut. Vi vaknade tidigt i morse för hans kusin tog studenten idag, då fixade vi i ordning allt + oss. Efter vi hade varit i stan för att kolla på studenten så drog vi hem hit för att dricka och äta gott! Har ännu inte tagit några bilder, imorgon får min älskling ställa upp som modell haha :) Vi hörs mer imorgon för nu ska jag sova även om det dyker upp en spindel lika stor som min hand!

Puss&kram / Hoppas ni har det underbart i Örebro!

ONSDAG/STRESSAD

Hallå! Ville hinna kika in här och ge er ett inlägg innan jag drar. Min pojkvän drog precis hem. Vi åker 17:10 ifrån resecentrum. Måste fortsätta packa och sådär. Känner mig lite stressad. Jag tar med mig min dator så jag kommer kunna blogga därifrån. Jag ska försöka kika in här när vi har kommit fram. Nu måste jag sätta fart! Vi hörs senare eller imorgon!

Hoppas ni får det bra här i Örebro :) Puss&kram ♥

BLIXTRAR OCH DUNDER!

Hejhej på er. Jaa, titta ut så får ni se på ett ''fantastiskt'' väder, haha hemskt! Jag kom hem för en stund sen ifrån stan. Hittade det jag ville jag ha. När jag kom hem ifrån stan så började jag packa min väska som blev 2 väskor haha. Det är så skumt med vädret man vet inte riktigt om det kommer bli bra eller dåligt väder, så jag packade ner kläder för både dåligt och bra väder :)

Snart kommer min favorit hit, ska fråga honom om dom har trådlöst internet där borta, om dom har det kanske datorn åker ner i väskan, det betyder alltså att jag kommer kunna blogga även om jag är i Uddevalla! Jag tänkte packa ner min kamera, men eftersom att jag har så dålig kamera så skippar jag den! Försöker hellre ta kort med kameran på mobilen.

Detta fick jag med mig hem ifrån stan:
Cykelbyxor - Cubus 59:-
Solglasögon - Cubus 79:-
Sandaler - Din sko 399 :-

THE CITY

Nu ska jag, min mamma och min syster ta bussen till stan.
Sitter här på glasbalkongen och hör att det åskar, trevligt att åka upp till stan i detta väder.
Ska försöka hitta mig ett par sandaler och ett par solglasögon.


Jag just nu!

BESTÄLLT RESA TILL..

Hallå där bloggen! Min pojkvän var här en stund, hans kusin tar studenten på fredag, men han bor inte här utan i Uddevalla, han ska åka dit på onsdag och vill att jag ska åka dit med honom och hans syster, efter en massa tjat så gick jag med på att hänga med! Det ska bli rätt så trevligt.

Jag var i maxi förut, fick med mig en hårfärg, hoppas hårfärgen kommer bli som jag vill! Och i morgon ska jag försöka få en tid hos frisören. Om jag får en tid hos frissan så kommer jag sätta mig på frisörstolen för att klippa mig en page, kommer vara nervös som ett as! Klockan 00 - 03 har mamma tid i tvättstugan så ni förstår vad jag kommer få göra ikväll. Behöver rena kläder inför resan så jag hade tur att vi har tvättid idag :)

SJÄTTE I SJÄTTE

Hejsan bloggen! Min pojkvän drog hem för en liten stund sedan. Har precis vart ute med Isador. Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och bara tar det lugnt! Idag är det Sveriges nationaldag det firas med att man ska dra till Maxi för att köpa hårfärg, mitt hår har blivit solblekt så det röda har blivit rosa/lila haha känner mig som rosa pantern, snyggt! Jag börjar känna att jag börjar bli frisk, har endast 3 tabletter kvar! Åh längtar tills jag tar sista tabletten.

Idag fyller min vän Sandra år, grattis sötnos! ♥ Vi måste ta och fira din födelsedag när jag har blivit frisk. Nu ska jag träna tänkte jag. Puss :*

SÄLLSKAP FRAMFÖR TVN..

Jag kom precis hem ifrån Max så nu är man mätt och belåten :) Om cirka 5 min börjar Big brother finalen! Min pojkvän kommer hit och gör mig sällskap :) Jag ska plocka undan i mitt rum lite snabbt innan min prins kommer hit. Hoppas ni har haft en trevlig helg, min har vart underbar! Vem tror du vinner Big brother 2011? Jag tror Martin!

Vi kanske hörs senare en snabbis eller så hörs vi mer i morgon. Kram :* ♥

LOVELY DRESS

DAGENS!
Kör på converse till klänningen :)

TREVLIGT BESÖK!

Hallå! Jag är så glad!!!!! Jag vaknade av att min moster och kusin ringde på dörren. Gud vad trevligt :) Jag sov till klockan 15:20 idag, det var inte dåligt! Ikväll är det final i Big brother, undra vem som vinner ? hm.., jag hoppas iaf Martin eller Simon. Nu ska jag dra ner och umgås med min underbara släkt!

Hörs sen :*

FÖR VARJE STEG VI TAR, KOMMER VI BARA NÄRMRE OCH NÄMRE VARANDRA!

Hejhej! Ville bara kika in här snabbt innan jag somnar. Jag är fett trött och har en ganska fet huvudvärk! Jag och min pojkvän vaknade vid 2 tiden idag. Jag sprang typ ut direkt för att sola. Jag har tagit det lugnt hela dagen idag. Jag har dunkat musik medans jag har suttit med inpackning i håret (råka sitta i några timmar med inpackningen i håret). Morgon dagens planer är inga! Men jag vill bli frisk så jag ska fortsätta att vila mig.


Jag satt i några timmar och sola idag, och NU har jag fått färg! Är snart brunare än min pojkvän :) Jag var nästan nyss inne på min h&m sida, det står att mitt paket levereras v23 och det är ju den här veckan som kommer, waah vad jag längtar! Har beställt en massa fina tröjor och bikinis som jag går på nålar efter! Nej nu måste jag sova! Hoppas ni har haft en trevlig kväll! Vi hörs mer imorgon.

Puss&kram :*

Jag just nu!
Ny duschad och redo för min skönhetssömn!

DON OMAR


I JUST SHOT HIM DOWN

Åh! Har inga ord...
Älskaaar!!

MIN ÄLSK

Hallå där! Ville bara titta in här snabbt och säga att när jag kom hem ifrån Mc donals så fick jag med mig trevligt sällskap hem! Min pojkvän såklart :) Vi har precis kollat klart på en film och ska krypa ner under täcket för att sova. Imorgon ska det bli fint väder, hihi ska försöka vakna i tid för att ta mig ut i den fina solen :) Jag solade inte så länge idag, men i morgon ska jag sola tills jag fått mer färg för det känns som att färgen ''står stilla'' tänkte jag skriva, men jag menar att det känns som att jag inte får mer färg än vad jag redan har fått...

Jaja vi får väll se imorgon när jag har legat i några timmar framför solen :) Nu håller jag på att somna över datorn här. Hoppas ni har haft en trevlig kväll, jag har haft en underbar dag och kväll! Vi hörs mer i morgon. Älskar er. God natt & sov så gott :* (Jag har inga bilder att bjuda på, men jag bjuder gärna på 2 bilder som jag tog idag på Isador)



DAGENS - KLÄNNING


GODNATT&SOVGOTT


MIN FAVORIT

Min pojkvän kom precis hit.
Ska umgås lite med honom. Hörs mer imorgon. Puss :*
Jag just nu!
Glaad tjej :)

AN ANGEL WITHOUT WINGS


JUST ONE TOUCH, NOW BABY I BELIEVE, THIS IS REAL!

Hej. Jag ska strax byta om sedan så ska jag träna en stund! Jag kollade nyss upp vädret, det ska bli soligt och fint väder i morgon, då kommer man vakna tidigt för att lägga sig ute på trädgården och sola, åh vad jag redan börjar längta! Jag kommer nog bli jätte trött idag när jag tränar för jag har inte tränat sen 1800 talet, plus det var jätte länge sedan jag tränade regelbundet, jag har bara tränat lite då och då!

Vi får väll se hur det kommer gå. Nu ska jag slå på musik i högsta hugg sedan så byter jag om och då är jag redo för maskinerna :)

TORSDAG

Hej bloggen. Jag har lite brist på ord men jag tänkte bara kika in här och säga att jag blev så glad igår när Sara fick lämna Big brother! Min pojkvän drog nyss hem. Jag ligger just nu och dunkar musik och pratar med Samira via sms. Dagens planer är inga, vi får väll se vad dagen har att erbjuda. Nu ska jag dra ner och käka potatisgratäng med ströbakad torskfilé, mums!

Hörs senare :*

MINT GRÖN

Dagens outfit :)

FÖRSTA JUNI

Hallå. Jag kom nästan nyss hem ifrån stan. Hittade ingenting. Snart kommer min pojkvän hit och tillbringar kvällen och natten med mig. Både jag och han är lediga tills på tisdag så det kommer vi ta vara på! :) Är jätte trött, har gått runt på stan i flera timmar, nu har man värk i fötterna och i benen. Ska försöka övertala min pojkvän till lite massage sen :)


Andra dagen jag äter av min antibiotika, det börjar kännas lite, jag börjar bli piggare men känner mig lite yr men men det går nog över. Nu ska jag lägga mig och vila en stund innan min pojkvän kommer! Hoppas ni har haft en trevlig dag. Jag har haft en trevlig dag på stan med mamma och Isador :) Puss&kram :* (Nu bjuder jag på lite bilder ifrån idag)







WONDERFUL DAY

Hallå där! Oj klockan är över 12, en ny månad och jag känner mig som en helt ny människa! Medicinen som doktorn skrev ut till mig är riktigt bra grejer :) Min dag har vart super! Som jag sa förut så låg jag och solade, men de varade inte länge. Samira hörde av sig. Vi bestämde att vi skulle ses för att käka på stan! Vid halv 6 tiden så tog jag mig en promenad till Baronbackarna där jag mötte upp Samira. Eftersom det började små regna och åska så bestämde vi för att ta bussen istället för cykeln.


När jag och Samira landade i stan så tog vi oss till BK för att käka. Jag var inte så hungrig eller hade inte så stor matlust så jag lämnade kvar av maten, OCH DET MÅSTE JAG SÄGA, DET ÄR KONSTIGT FÖR ATT VARA JAG! När jag och Samira hade käkat klart så tog vi en promenad neråt mot slottet, där satt vi och snackade och bara njöt av det fina vädret. Jag kom hem vid halv 9 tiden och då kom min pojkvän hit. Han har vart här enda sen dess och har precis dragit sig hemåt. Min dag har vart hur bra som helst!

Min morsa var i Ikea i dag så hon kom hem med ett nytt täcke åt mig, det är jätte skönt och inte så varmt som mitt andra täcke. Nu ska jag äta upp min glass som jag sitter och gottar mig med, sedan kryper jag ner under det nya täcket för att försöka sova. Och så måste jag säga, fyfan vad jag hade saknat Samira, de var så sjukt länge sen vi sågs!

Vi hörs mer imorgon. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Puss&Kram ♥ Såhär såg jag ut idag!








RSS 2.0