CHOKLADTÅRTAN

Såhär ser tårtan ut runt hela tårtan
Såhär ser fyllningen ut.
Den här rekommenderar jag till alla som ÄLSKAR choklad! Tårtan är underbart god. Finns att köpa på Maxi för 129:-.

FYRA BILDER, FYRA DAGAR

Såhär har mina senaste fyra dagar sett ut.
Har käkat världens godaste chokladtårta.
Har målat mina naglar samt tånaglar & så filade jag mina fötter och smörjde in dem.
Har käkat god mat.
Har även hunnit shoppat lite.
Orange tröja / Gina tricot
Sammets leggings / Gina tricot
Köpte även två söta klänningar som jag ska ta med mig till Gambia / Rut m.fl.

1 DECEMBER - 15 DECEMBER

Yes! Då var det bokat & klart. Den 1 December tar jag & Adam flyget ner till Gambia som ligger i Afrika. Vi kommer vara där i två hela veckor. Jag längtar galet mycket! Och som vissa vet så är Adam halv Gambian.

Jag fyller 18 år den tredje December. Det betyder alltså att jag kommer fira min födelsedag nere i Afrika med min pojkvän. Jag & Adam tänkte först åka till Mexico - Cancun som är min drömresa, vi var beredda på att boka flyg + hotell, men eftersom Cancun/Playa Del Carmen varnas av en Orkan så bytte vi resemål. Jag ville åka till ett varmt fint land där jag kan få uppleva saker som jag aldrig kommer glömma i livet. Jag valde Gambia som andra val, jag vet att jag inte kommer ångra mig. Jag längtar!

JAG SMÄLTER

I Rihannas nya video ''We Found Love'' så fastnade mina ögon på den här killen! Jag smälter så snygg han är! Han är en tia. Hans ljusa ögon, hans jätte blonda hår, hans markerade kindben, hans stil och hans läppar. Jag kollar om & om igen på videon bara för att få se honom haha!

Vad tycker ni? är han inte lite för perfekt?

UNDERBARA TORSDAG

God dagens! Igår skulle jag som sagt var avslöja den stora hemligheten men jag & Adam fastnade framför Rosa Bandet Galan så den stora hemligheten avslöjar jag i morgon istället :) Dagen har varit underbar hittills, fick dock reda på att vi kommer få en ny svenska lärare. Vår nuvarande svenska lärare som heter Lisa är nog den bästa svenska läraren jag någonsin haft. Tycker det är så tråkigt att hon ska sluta :( Jag älskar iallafall torsdagar, speciellt den här dagen. Jag började kl 12:00 & slutade kl 14:00, har bara en lektion varje torsdagar, så skönt!

När jag kom hem ifrån skolan så satte jag mig vid datorn. Jag beställde hem ett par lårhöga stövlar som kommer komma nästa vecka, dem är jätte snygga! När jag hade beställt mina skor så beställde jag även hem en annan grej, det kommer ske en liten förändring på mig. Produkterna som jag behöver kommer komma nästa vecka så då kommer jag avslöja den hemligheten. Gud vad mycket hemligheter jag har på gång här! Ikväll kommer Adam hit, han ska sova här i natt, kommer bara myspysa hela kvällen med min underbara prins :) I morgon efter skolan ska jag & mamma mötas upp, vi ska dra & köpa träningsskor så nästa vecka kommer jag att synas till på Njoy, ska bli så underbart att få börja träna! I morgon får jag även höstlov, vilket är surt för jag kommer inte få se mina underbara kompisar i klassen på flera flera veckor! Efter höstlovet har jag praktik i tre hela veckor. Kommer sakna dem en massa! Nu ska jag lägga mig i sängen & vila en liten stund är så sjukt trött!
Den här bilden tog jag när jag tog en liten promenad med Isador. Jag hoppas inte ni börjar tröttna på alla såna här bilder som jag tar när jag är ute & går. En bild på ett träd är mycket snyggare än ingen bild alls här i bloggen :*

ONSDAG - 14:43

Idag började vi med ansiktsbehandlarna. Sandra gjorde på mig, gud så skönt det var! Är helt avslappnad och trött nu! Nu ska jag ta bussen hem. Hörs mer senare :*

26/10 - 2011

Hej på er! Jag sitter just nu i skolan, väntar på att sista lektionen ska börja. Ikväll kommer min pojkvän & jag göra klart allt inför min födelsedag så nångång under dagen idag så kommer jag avslöja vad som händer! Spännande va? Jag längtar som bara den, det gör nog han också, kommer bli så himla underbart! Nej nu ska jag vara lite social mot mina underbara vänner! Hörs mer senare :*
idag har jag på min underbara pälshalsduk som värmer som bara den! Svettas nästan lite.
Passade på att ta lite fina bilder när jag väl stod och vänta in bussen i morse :)

DEN PERFEKTA SVARTA PÄLSVÄSTEN

Igår kikade jag inne på H&M:s hemsida. Titta vad jag hitta, den perfekta svarta pälsvästen! Den är lång, den är svart & den är inte gjord av äkta päls. Kan det bli bättre? Jag klickade hem den direkt.

P.S Jag skulle aldrig, verkligen ALDRIG kunna sätta på mig en jacka/väst/mössa/halsduk/vantar m.m som är gjord av äkta päls! Jag skulle aldrig göra det! Jag skiter i om folk går runt med en äkta pälsjacka, men jag själv är en människa som älskar djur och jag tycker att dem är lika mycket värda som oss människor, dem har ett hjärta, dem lever, precis som vi!

20111025

En bild som syrran tog på mig idag innan vi åkte upp på stan för att käka!

PAINTED MY NAILS

Idag fick mina naglar bli orangea! Jag älskaaar färgen! Kommer matcha naglarna med något brunt, beige eller grått på mig!

HAPPY B-DAY ♥

Hallå där! Igår fyllde Isador 2 år, grattis min underbara lilla prins ♥ Han fick en ny säng i födelsedagspresent, han blev jätte glad :)

COLOMBIANA

Sist jag & min pojkvän var på bio kollade vi på Colombiana. Den var så himla bra, skulle vilja se den en gång till (om inte fler gånger). Ni som inte har sätt den, måste se den! Skönheten Zoe Saldana spelar huvudrollen & tro mig, ni kommer inte ångra er!

21 OKTOBER - 2011

Hej hej! Jag kom hem ifrån skolan för ett tag sedan. Jag har så himla ont i huvudet och magen :( Snart ska jag, min mamma, min syster & Tiare ta en promenad till City Gross, mysigt! Ikväll kommer min pojkvän hit, vi ska ta det lungt, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra filmer på tv ikväll :) Hur ser eran helg ut? Min ser väldigt lugn ut. Jag har sån mensvärk, jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag har så ont! Jag är inte på värsta bästa humöret heller så jag hoppas att jag kommer hålla mig lugn och trevlig ikväll.

Jag kanske inte har berättat detta...men jag blir på så jävla dåligt humör varje gång jag ska få min mens, jag blir verkligen en häxa! Så bäst folket runt om kring mig passar sig för jag kan säga saker som jag aldrig skulle kunna säga annars! Haha, tur att min pojkvän är van vid mina humörsvängningar! Förresten jag älskar min pojkvän så jävla mycket!
Idag hade jag på mig en silvrig/glittrig tröja. Älskar den :) Den är så himla skön och mysig!

Tröjan är lite för lång i armarna så jag veck upp armarna några gånger. Blev mkt snyggare :)

DAGENS - THE SUN

Idag har vi haft en solig dag. Tycker faktiskt att det har varit ganska så varmt och skönt hela dagen!

I LOVE MY LIFE

Hallå! Jag vet, klockan är mycket men tänkte bara kika in här snabbt innan jag sover & säga att jag älskar mitt liv just nu! Min pojkvän är nog den mest underbaraste människan jag någonsin träffat!! Han gör mig så jävla lycklig, kan inte ens beskriva med ord! Det blev ingen plugg för min del, det blev tacos ist, jag åt som en galning! Jag & min pojkvän har myst framför en film som heter Lottery Ticket, Bow Wow spelar huvudrollen, i like! Filmen var riktigt bra! Nu på kvällen hoppade jag in i duschen sedan toppade jag mammas löshår samt klippte hennes lugg som hade växt! Nu ska jag blåsa håret innan jag kryper ner för min skönhetssömn. I morgon börjar jag kl 08:10, hur ska jag orka upp? en bomb måste nog slås ner i mitt rum för att jag ska vakna till :) Hoppas ni haft en trevlig dag, i morgon är det fredag, helg! Ska bli så skönt med helg, jag går bara en vecka till i skolan sedan har vi höstlov sedan har jag praktik i tre veckor, ska bli kul!

Just det! Den 26 November åker jag & några klasskompisar till Stockholm till Kista för en stylist mässa, ska bli så himla kul! Förresten kan även meddela att jag och några klasskompisar kommer åka ut till Marieberg nu på Lördag & Söndag för att styla i ordning några modeller som sen kommer visa upp jeans. Jeans är alltså temat! Ska oxå bli galet roligt! Kameran ska jag försöka packa ner i väskan. Nu måste jag börja blåsa mitt hår, jag kommer vandra runt som en zombie i morgon annars! Godnatt :*

DAGENS - PONCHO

Hej hej! Idag vaknade jag och var på väldigt bra humör. Jag fick en solig och varm morgon. Solen försvann dock när jag var framme i skolan men det gjorde ingenting eftersom jag hade bara en lektion som varade i 2 timmar, skönt! Jag sitter just nu i sängen, jag är skit trött, jag vill bara krypa ner under täcket och sova i några timmar...men jag måste hålla mig vaken så jag kan lägga mig tidigt ikväll ist. Imorgon har jag en lång skoldag, så typiskt på Fredagar, har idrott som sista lektion, döda mig!

Runt 7 tiden ikväll kommer Adam hit. Jag måste dock plugga, jag ska göra klart ett arbete som ska vara klar i morgon sen ska jag fortsätta lite på arbetet som vi håller på med i svenska.

ACTIVE CARE: SILICA

Jag har börjat äta ett kost tillskott som är för hud, håret & naglarna! Får väl se om det hjälper mig att få längre hår, starkare/hårdare naglar och finare hud. Det är bara att vänta o se :)

I ♥ COCA COLA VANILLA


ONSDAG - 19 OKTOBER 2011

Hallå där! Jag vet. Dålig uppdatering igen! Jag har inte varit så bloggsugen dem tre senaste dagarna. Jag har för det mesta umgåtts med min pojkvän, vi åt middag här igår samt kollat på några filmer som vi gjorde för några dagar sedan. Jag har helt enkelt inte gjort något speciellt. Idag började vi med ansiktsbehandlingar på hantverken, roligt! Snart kommer min pojkvän hit, vi ska mysa framför några filmer & bara ta det lugnt. Snart ska jag även börja träna, ska bli så skönt! Nu ska jag lägga mig i sängen och vila en stund innan min prins kommer hit. Hoppas ni har haft en trevlig dag!

Nångång om 2 veckor kommer vi få ta med en kund till skolan som vi kommer få göra en hel ansiktsbehandling på. Den ansiktsbehandlingen består av peeling, ansiktsmask & massage (massage:över bysten, nacken, axlarna, halsen & hela ansiktet). Ansiktsbehandlingen kommer kosta ca 150 :-. Om du är intresserad skriv gärna en kommentar eller maila mig på [email protected] . Kram Jasmin

En bild från igår




TIPS: RESPONS ARGAN OIL & CRANBERRY

God kväll! Idag vaknade vi vid halv 12. Jag har haft fullt upp hela dagen idag med. Jag har städat, diskat, handlat, lagat mat, käkat, gjort ansiktsmask, målat naglarna och nu kom Adam hit. Jag är helt slut, vi ska bara ta det lugnt framför några filmer som han har på sin dator. Jag mår lite bättre, badet igår var riktigt nyttigt för mig. Senare ikväll ska jag färga och plocka mina ögonbryn, det behövs!

Igår när jag var i City Gross köpte jag hem dessa hårprodukter. Jag prövade Garnier:s Respons Shampoo & balsam igår. För att vara ett billigt shampoo & balsam så var det riktigt bra. Mitt hår blev jätte mjukt & glansigt! Som ni ser på bilden så ger dem näring & skydd och dem är för färgat/slingat hår! I city gross är det erbjudande, tag tre shampoo/ balsam för 39 :-, hur billigt som helst!

FALSE PEOPLE DO NOT EXIST FOR ME


CANON EOS 1000D EF-S 18-55MM

Jag fick en fråga angående om vad jag använder för kamera. Den här kameran använder jag. Jag är förälskad i den! Den tar så otroligt fina bilder och den är jätte lätt att använda. Om jag ska rekommendera en kamera så rekommenderar jag den här! Den är min första systemkamera och jag kan inte mer än säga att jag är så glad att jag valde rätt ifrån början. Det är så himla kul att kameran och jag kommer så bra överens! Den ger mig det resultatet jag vill ha + mycket mycket mer!

DAGENS - BLACK&WHITE

Hallå där! Imorse när jag vakna så var jag snorig och hade halsont, jag har haft ont i halsen i några dagar men ingen förkylning har brytit ut, men under natten så har jag blivit sämre. Idag har jag haft fullt upp. Mamma är i Göteborg så jag får ta hand om allt här hemma plus mycket mer. Jag har varit och handlat samt städat och lagat mat. Vid åtta - tiden kommer Adam hit, han hjälpte mig och städa lite, nu ser det riktigt fint ut där nere. I morgon städar jag över våningen. Efter vi hade städat så hoppade vi ner i ett varmt bad där vi bara låg och slappnade av, vi masserade även varandras ben när vi låg åt ett varsitt håll, gud så skönt det var är helt avslappnad nu. I natt sover Tiare över hos oss, hon & min syster samt jag & Adam spelade lite kort och åt godis förut  :)

Idag var jag och handla på City Gross och i Willys, jag fick med mig 1kg godis ifrån City Gross, godis kostar 39:-/kg där, galet billigt så jag plockade på mig en hel del och godispåsen blev väldigt stor. Nu ska jag & Adam krypa ner under täcket och gosa medans vi kollar på tv. Finns inte så mycket bra på tv:n i kväll men vi får nöja oss med det som finns :* Hoppas ni får en trevlig helg :*

SO TIRED

Godkväll. Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Idag åkte mamma i väg till Göteborg, skönt med lite tid för mig själv! Idag träffade jag min pojkvän vi ska ses i morgon också, han ska sova här hela helgen. Det ska bli mysigt! Nu ska jag gå ner för att ta något att äta sedan kommer jag krypa ner under täcket och sova så jävla skönt, jag är verkligen helt slut! Hörs i morgon :*

PS. Ser att antalet besökare har höjts en hel del, det är så kul att ni hittat hit! Jag hoppas ni gillar min blogg & att ni i fortsättningen kommer följa mig här!

THIS TIME IT WILL BE TWO TATTOOS

Hallå där! Jag tänkte slänga in ett inlägg medans ja sitter och väntar på att potatisgratängen ska bli klar. Jag har nu bestämt mig för två tatueringar som jag ska göra. Jag ska göra en text (latin) samt en fjäder, vart på kroppen tänker jag inte avslöja, det får ni se när tatueringen sitter på plats! Jag kommer nog göra tatueringen i början/mitten av November, jag ska tatuera mig hos en tjej som är väldigt duktig. Hon tatuerar hemma alltså privat, jag tror priserna är en aning billigare än hos dem professionella tatuerare i stan. Hon är riktigt grym! Tur att mamma jobbar med folk som är från allt från a-ö :) Jag kommer bli riktigt jävla nöjd!

DAGENS - FRINGE JACKET


THE JACKET - DETAILES

Den här jackan alltså, det var kärlek vid första ögonkastet. Jag köpte den här jackan förra året kommer inte riktigt ihåg vilken månad men det var ganska så kallt så kan tänka vid Februari/Mars. Jag hittade den här jackan på barn avdelningen på Lindex när jag & mamma kollade på kläder till min lilla syster. Bland rea varorna hängde den här underbara jackan, den kostade 249:- (på rean) och hade kostat 499 :-. Jag tyckte direkt att jackan såg ut som jackan som Kenza har Designat, var bara tvungen att köpa den! 249:- fick jag betala för den här jackan. Jag älskar MC modeller på skinnjackor och den där pälsen eller vad jag ska kalla det runt nacken är bara snyggt samt att det är 2 st fickor med dragkedjor ist för en. Jag älskar den här jackan, den kommer jag aldrig slänga även om den går sönder! Den sitter så perfekt och den är varm och gosig, det är verkligen äkta kärlek!

TWILIGHT - BREAKING DAWN

Gud vad jag längtar tills Twilight - Breaking Dawn har bio premier! Trailern gav mig rysningar, älskar twilight filmerna, jag vet att den som släpps den 18 November inte kommer göra mig missnöjd! Ohh kan det inte bli November snart..

I'M IN LOVE..IN THIS TREE

Godkväll/natt. Jag sitter just nu i köket. Har käkat några äggmackor, så gott att lägga sig mätt. Snart ska jag gå upp för att byta om samt tvätta bort sminket. I morgon väntar en skoldag. Jag går från klockan 12:00 - 14:00 varje torsdagar, så himla skönt! Har endast Svenska B, det kommer nog bli en ganska lugn dag i morgon för jag är redan klar med arbetet vi gjorde sist och vi ska nog fortsätta med det i morgon. Vi kollade på en film (Finding neverland) det är en ''gammal dags'' film som är inspirerad av sanna händelser, en väldigt bra film, nästan hela klassen satt med tårar i ögonen (även jag). Nu när vi har kollat klart på filmen så ska vi skriva en text vi ska argumentera om den var bra eller dålig och sen ska vi skriva varför vi tyckte den var så och sen ska skriva något som kan få motståndaren att tycka som mig. Lite svårt att förklara men jag är iaf klar med texten den är mail:ad och klar behöver inte tänka på den, skönt!

Jag hoppas ni har haft en trevlig dag, jag har spenderat dagen med Adam. Vi kollade på Efterlyst samt fika med mamma, mysigt har vi haft det! Nu måste jag gå upp och göra i ordning sängen och mig själv för läggdags :*


CHANEL IN THE SKY

Den här foundation fick jag av Maria min kusin för någon vecka sedan. Jag har prövat den nu i en vecka och jag älskar den! Färgen passade sjukt bra och den är underbart matt (älskar matt foundation). Finns att köpa på bl a KICKS&ÅHLÉNS! Kostar 510 :- tror jag Maria sa, tack så mycket världens finaste kusin!

DAGENS - 00:00


SMOKE WEED EVERYDAY

The Notebook var väldigt bra, tyckte om filmen väldigt mycket! Min pojkvän gick hem för en stund sedan, saknar honom redan :( Men vi ska ses i morgon igen! Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Jag är jätte trött, vi hörs mer i morgon :*

FROM MY CLOSET

text-align: center;">
Detta är inte alla mina kläder. Jag tänkte bara visa det jag allra mest älskar i min garderob :)

PERFECT FOR YOUR NAILS

Dem här nagelfilarna köpte jag på City Gross för endast 10 :-. Hur snygga är dem inte? Glittrar så härligt och kolla in färgerna!

MY WORKOUT BAG

Min nya träningsväska, nu fattas bara skor och kläder sedan sätter man i gång med träningen :)

中國麵條

Hej igen! Jag har precis ätit kinesiska nudlar, det var riktigt gott! Ikväll ska jag träffa min pojkvän, men han sover hemma hos sin familj i natt. Vi ska kolla på The notebook som kommer gå på TV11 klockan 21, har faktiskt inte sätt den filmen än så det ska bli spännande och se om den är så bra som alla säger :) Ikväll ska jag även hinna klippa lugg på mamma, ska bli kul! Jag kan även meddela att i slutet av den här månaden så kommer jag avslöja vad som sker på min födelsedag, jag längtar så himla mycket! Jag kommer nog visa en bild på vad som händer, spännande! Nu ska jag krypa ner under täcket och vänta tills Top Model börjar och snart kommer Adam hit och gör mig sällskap! Kvällen kan inte bli bättre! ♥

DAGENS - NEW SHOES


TISDAG - PLUSPROJEKT

Hallå där! Jag kom precis hem ifrån skolan. Vi hade plusprojekt idag i skolan, det har vi även i morgon också. Vi fick träffa tre stycken som kom ifrån olika företag, bland annat ifrån Lyko.se. Jag sitter just nu och ger Isador godis (belöning), han är så söt och jag saknar honom så himla mycket när jag är i skolan, varje gång när jag kommer hem ifrån skolan så blir han jätte glad och hoppar/dansar/slickar sönder mitt ansikte, jag älskar verkligen min hund! Idag ska jag bara ta det lugnt, jag gick och la mig ganska så sent igår natt så jag kommer vara jätte trött ikväll. Ska försöka lägga mig i tid med andra ord!

Imorgon har jag redovisning i skolan, känns lite nervöst, tycker inte om att stå på scen eller hålla tal inför klassen eller folk över huvudtaget. Hoppas det kommer gå bra!
Idag invigde jag ett par av mina nya skor, dem har redan blivit lite skitiga haha!

11 OKTOBER - 2011

Hej på er! Idag har jag bara tagit det lugnt. Har rensat min garderob vilket var på tiden, har kastat en massa skit som är från flera år tillbaka. Nu hänger alla mina höst/vinter tröjor fint i garderoben. I natt sover min pojkvän hos mig vilket han har gjort i flera dagar nu, så mysigt! Nu ska jag hoppa in i duschen sedan kryper jag ner under täcket för min skönhetssömn. I morgon väntar en skoldag :)

Hoppas ni har haft en bra start på veckan, jag har fått en helt ny garderob samt att jag får sova med Adam som är min prins även om det är en vardag, det kan inte bli bättre än såhär ♥

En liten sneakpeak på hur det ser ut i min garderob (bilden är tagen med min 3,2 megapixel, ber så mycket om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilden)

20111010 - 02:15

Nu tänkte jag slänga in ett inlägg här i bloggen nu när jag väl har tid! Jag kan börja med att säga att jag ber så mycket om ursäkt, dålig uppdatering igen, jag vet, det kommer bli en ändring på det, I promise! Min helg har varit guld. Jag har varit med Adam hela helgen..nu med. Vi har planerat in min födelsedag, jag längtar..väldigt mycket! Jag kommer aldrig glömma min 18 årsdag!

I morgon har jag som sagt var studiedag, det är verkligen jätte skönt. Min pojkvän har dock ingen studiedag i morgon så det gäller att han kommer i väg till skolan. I morgon ska jag sova ut ordentligt så jag känner mig lite utvilad tills på tisdag.

På Torsdag åker mamma i väg till Göteborg, härligt! Kommer vara ensam hemma tills på söndag, det ska bli himla skönt! Snart har vi höstlov, då kommer jag, Adam, min mamma och min syster packa väskorna för vi kommer befinna oss i Göteborg den veckan vi har ledigt, det ska bli så himla skönt att åka från Örebro i några dagar! Då kommer ni få en hel del bilder ifrån Göteborg samt en massa inlägg när jag befinner mig där eftersom datorn är det första jag kommer packa ner, längtar lite smått sådär!

(Det blev ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa.)

Nu ska jag smyga nerför trapporna för ska fixa i ordning någonting att äta sedan kryper jag ner under täcket bredvid min prins och sover. Jag hoppas ni har haft en lika kärleksfull helg som mig. Vi hörs mer i morgon :*

Kärlek är något fint, kärlek behöver alla!

WANT


ISADOR GOES MODEL

Haha den är lite för stor för honom och vi tog ändå den minsta storleken. Men den kommer sitta bra till jul :) Han är ju bara för söt! :)

FOR CHRISTMAS

Ifrån City Gross köpte vi en söt liten tomte dräkt till Isador som han ska ha på sig på julafton.
Jag visar er strax hur den ser ut på honom :)

CITY GROSS

Om ni inte visste detta så har City Gross öppnat i Vivalla. Ligger ungefär 5 minuter ifrån där jag bor (om man promenerar). Jag, mamma, min syster och Adam drog dit en sväng i torsdags. Jag tyckte det var riktigt fräscht och fint där! Priserna är en aning billigare om man jämför med maxi som ligger på andra sidan gatan.


FOR SCHOOL

I torsdags köpte jag in lite grejer som jag behöver till skolan.
- 4 st a4 block
- 12 pack blyertspennor
- 1 stor pennvässare & 2 små pennvässare
- 2 stora radergummi
- 3 st fodral som man kan samla papper i (se bild, den längst ner)
- 1 stor fodral som man kan lägga böcker, papper, pennor m.m. i.
- 4 st anteckningspennor

LEAVES


DAGENS - FREDAG

God kväll! Jag vet..dålig uppdatering. Jag har verkligen inte haft tid för bloggen. Inatt sov min pojkvän hos mig, vi vaknade tidigt i morse för att ta oss till skolan. Jag gjorde hårprov, det gick jätte bra! Jag sitter just nu och kollar på Idol, jag ska snart packa väskan för jag ska sova hos Adam inatt, mysigt! jag hoppas ni får en trevlig helg, ta vara på ledigheten, jag har studiedag på måndag så jag har lite extra lång helg, härligt!

Puss&kram :*


RED TREE

Så vackra träd vi får på hösten :)

NJOY

Yes! På Njoy har jag börjat träna. Tycker det verkar vara riktigt bra där. Måste dock köpa träningsskor innan jag sätter i gång med träningen! Det ska bli så himla roligt och skönt att börja träna. Kusinen Maria och jag kommer träna tillsammans, roligt med sällskap, vi kommer peppa varandra till max!

CONCEALER

Den här concealer fick jag med mig ifrån stan igår, nyfiken på om den är bra! :)

WHITE/SILVER

Den här tröjan bytte jag till. Köpte en precis likadan men i beige/guld. Kände att vit/silver passar bättre på mig :)

GÉLE NAGLAR MED TIPPAR

Inte så bra bild men här ser ni på ett ungefär hur mina naglar ser ut :)

DAGENS - TIRED

Hallå där! Igår blev det inte så många inlägg här i bloggen. På dagen igår var jag på stan. Jag gick och bytte färg på en tröja jag köpte för nån vecka sedan. Jag fick även med mig ett gym kort hem ifrån stan, ifrån vilket gym? det får ni veta senare :) Igår kväll kom jag på att jag har prov idag, så jag var tvungen att sätta mig klockan 12 i natt och plugga i flera flera timmar. Jag gick och la mig halv 5 i morse med en fet huvudvärk. När jag hade lagt mig så kunde jag inte sova, allt jag hade pluggat in flög runt i huvudet på mig. Lyckades somna till slut.

Jag vaknade halv 9  imorse, fixade mig jätte snabbt sedan tog jag cykeln till skolan och gjorde provet, det gick så mycket mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra, glad jag blev! På nagel lektionen gjorde vi tippar, Victoria La rosa gjorde på mig, dem blev skit snygga! Nu ska jag krypa ner under täcket för en powernap sedan kommer Adam hit och myser med mig. Jag har haft en jätte trevlig dag. Vi hörs mer senare :*

En galen trött tjej i skolan!


DAGENS - IN THE CITY


SUNDAY

Hej hej! Jag sitter just nu & kollar på Sex And The City - The movie. Idag fyllde min syster år, hon blev hela 9 år. Släkten kom hit samt min pojkvän + Geovanny som kom förbi en stund & alla min systers kompisar. Vi har haft en jätte trevlig dag med massa skratt & mysigheter. Jag ska strax krypa ner under täcket för att sova. Imorgon väntar skolan. Idag tog jag även sista tabletten av min antibiotika, känns underbart!

Jag hoppas ni har haft en trevlig helg, min helg har varit perfekt!

Jag idag!

VISIBLY CLEAR: SPOT STRESS CONTROL

Dem här två produkterna gör min hud finnfri! Skulle inte klara mig utan dem. Köpte dem idag från apoteket i stan.

CLARINS MASCARA: VÄRD 139:-

Igår köpte jag den här tidningen. Fick med mig en mini mascara ifrån märket Clarins, värd 139:-.
Igår använde jag mascaran då jag sminkade mig inför bion. Den är suuuuper bra! Fick verkligen den där lösögonfrans känslan. Jag har fina ögonfransar men med denna mascara fick jag 1000 gånger finare! Kanske köper den här mascaran när det väl börjar bli dags för en ny!
Tidningen köpte jag från maxi och kostade mig 59 :-.

NEW IN

Dessa mjuka, snygga och mysiga leggings köpte jag på H&M för 99:-. Galet billigt! Dem sitter så himla fint på!

PERFECT WEEKEND

Tjena tjena! Hur mår mina underbara läsare? Jag hoppas ni mår bra. Jag mår perfekt, kan inte må bättre än såhär! Jag har haft två kärleksfulla dagar med min underbara pojkvän. Igår gick vi på bio, vi kollade på Colombiana, den var riktigt grym, den rekommenderar jag er alla! Jag & min pojkvän är kära på nytt...vi kan verkligen inte slita oss ifrån varandra. Vi hade en jätte mysig kväll igår. Idag vaknade vi klockan 12 av att det ringde på dörren. Det var min lilla syster som kom hem. När vi hade vaknat till började vi fixa till oss lite sedan tog vi bussen ner mot stan där vi hämtade min systers tårta (hon fyller år i morgon), fick även med mig ett par skit snygga leggings!

Nu sitter jag i min säng med sömnbrist, är väldigt trött. Ikväll kommer min mamma hem, lill syrran saknar henne så det ska bli skönt att hon kommer hem! Ikväll kommer jag & adam ligga framför tv:n hela kvällen, får se om det kommer finnas bra filmer på tv:n annars slår vi på någon film!


RSS 2.0