29042012

Godkväll! Idag har Örebro haft ett riktigt fint väder. Imorgon är det valborgsmässoafton. Jag kommer fira valborg på jobbet och senare mot kvällen ska jag och min pojkvän fira vår två-årsdag på en grekisk restaurang, så mysigt!  Jag & uppdateringen går inge bra ihop nu förtiden men idag har jag bjudit på 18 inlägg, 19 med denna.

Ikv kommer jag & min pojkvän mysa framför Big Brother Live. Amandus, Tenny & Hanna J är nominerade. Jag hoppas Amandus åker ut men jag tror Tenny åker... Nu ska jag tvätta ansiktet och byta om innan min prins kommer :*

Döskalle, kors & kedjor

- Hur snygg är inte den här earcuffen? Fyndade den när det var tjejkväll inne på GT. Fick endast betala 20:- för den här läckerbiten.

Halsband & Armband

- Hur snyggt är inte det här? Ett halsband och ett armband som matchar. Älskar den tjocka ''kedjan''. Kommer matcha detta till en gråmelerad t-shirt.

Brosch

- Ganska snygg brosch som jag fick med i smyckespåsen ifrån Glitter.

Trä kors

- Snyggast örhängerna som jag någonsin köpt inne på Glitter. Fick bara betala 50:- för dem. Dem är ganska stora, det gillas!

Ett stelt guldigt halsband

- Sjukt snyggt halsband ifrån H&M. Fick endast betala 64 :- för det. Kommer matcha halsbandet med ett par vita pärlor i öronen.

Guldig haircuff

- Ifrån H&M köpte jag en guldig haircuff. Det fanns inte många kvar så de var tur att jag hann köpa det.

Guldigt

- Dem här örhängerna innehöll även i smyckespåsen ifrån Glitter. Snygg färg & passar till uppsatt hår.

Hårsmycke

- På glitter hade dem små påsar som man kunde fynda för 50:-. I påsen innehåller det smycken för 400 - 500 kronor. Det här hårsmycke innehöll i den påsen som jag köpte. Riktig snygg färg faktiskt. Kommer nog använda de som ett halsband ist.

I like

- Jag köpte även detta halsband ifrån H&M. När man väl hade 20 % så passade man på att köpa en massa snygga halsband.

New - Necklace

- I fredags köpte det här halsbandet ifrån H&M. Tyckte färgen var så sjukt snygg! Detta halsband kommer piffa upp en enkel outfit!

FBI - Jacket

- Detta kommer bli Isadors vinterjacka här framöver. Han trvis väldigt bra i både tröjan och jackan så detta kan inte bli bättre. Jackan är fodrad inutit vilket gör att han ser mkt tjockare ut. Det jag älskar mest är att jackan går långt ner på hans framben, nu slipper han frysa om sina små tassar!
även den här kommer ifrån Bimbo Store

Världens sötaste

- Tröjan som Isador har på sig kommer ifrån Bimbo Store som ligger inne på kort huset. Vi har så sjukt fina kläder till hundar, stora som små! Tröjan som han har på sig är riktigt mjuk och ganska så tjock, det kommer värma honom på hösten då det börjar bli lite kyligt ute.

FBI

- Igår jobbade jag från kl 10-15. Innan jag åkte hem köpte jag en vinterjacka och en tröja till Isador! Ni ska strax få se hur kläderna sitter på honom!

Acai & Pomegranate

- Ännu en serie till min hud. Det är den här serien och serien nedan (se inlägget nedan) som jag ska pröva. Jag hoppas på resultat ifrån båda!
face wash, day cream, night cream & lip balm

Red Apple & Oat

- Denna serie beställde jag ifrån Oriflame. Jag letar efter en bra serie till min hud för jag har just nu en sån otrolig stressad hud. Jag har fått riktigt mkt småfinnar. Så jag ska pröva mig fram till vilken serie som passar min hy bäst!
2-in-1 cleanser, face cream & lip balm

Hand & Nail cream

- Från Oriflame beställde jag två handkrämer för endast 29:- / st. Jag smörjde in mina händer för en liten stund sedan.
Mina händer luktar paradis och är mjuka som silke nu.

Transperanta

/ Hur snygga? Jag älskar att skorna är transperanta. Kommer matcha skorna med en snygg färg på tånaglarna, eftersom skorna är genomskillniga kan man välja vilken färg som helst men jag kommer köra mest på...pastell grön, neon gul, neon orange, svart & apricost.

Sneak peak - my order

/ Idag fick jag min beställning ifrån Oriflame. Jag beställde hem lite produkter till min hud och två handkrämer!

New goes new

- För några månader sedan beställde jag hem USA skjortan ifrån GT. Igår märkte jag att den bara hänger i garderoben och att jag faktiskt aldrig använt den så jag klippte av armarna, vips så blev skjortan en väst. Tycker det blev snyggare nu och jag tror jag kommer använda den nu när den är en väst.

Nytt

Det här har jag inhandlat dem senaste dagarna...dock är inte detta allt, har även handlat två par jeans leggings, ett par boyfriend jeans, en blus/klänning, ett par skor, massa smycken & lite hårprodukter!

Igår fick jag min första lön & jag orkade inte bära på mina påsar till slut. Ibland kan det vara riktigt jobbigt att gå runt på stan och shoppa...speciellt när man släpar runt på tunga påsar!

26042012

Godkväll! På min lediga dag idag så tillbringade jag hela dagen & kvällen på stan. Det var tjejkväll vilket ledde till att jag kom hem med massa snygga nya plagg! Inne på GT (Gina tricot) så fyndade jag en massa snygga grejer! Imorgon blir det VIP shopping på morgonen inne på H&M.

Jag ska självklart visa er vad jag kommer handla imorgon & det jag handlade idag, men det får bli en annan dag för nu ska jag kolla på Big B :*
en liten sneak peak på mina nya fina plagg

E.L.F. Nailpolish - Pastell Grön

Igår kväll målade jag mina naglar i den här snygga färgen!

Haircuff

/ Detta är min snygga Haircuff som jag köpte på H&M för endast 39,50:-. På fredag köper jag den guldiga också (om den finns kvar förstås).

This Friday

/ På fredag morgon kommer jag finnas på H&M och ta del av VIP-shoppingen! Ses vi där? jag hoppas det :)

New in

/ Nyinköpta ifrån Ginatricot. Fick betala 25:- för dem, ord pris 49:-.

CHIC

Hejhej! Brist på inlägg dem senaste dagarna, i know! Det har inte hänt något speciellt den senaste tiden, jag har tillbringat min tid i skolan och på jobbet. Min underbara pojkvän har sovit här i flera dagar i rad nu så jag har fått sova som en prinsessa dem senaste dagarna!

I torsdags efter skolan blev det en liten shopping runda på stan, jag fick bland annat med mig en haircuff, som är så himla snyggt att ha i håret!
chic tidningen som jag köpte igår för endast 25:-

Depend Nailpolish - nr 255

Jag har precis målat mina naglar med den här snygga färgen! Åh, i love! Jag älskar bokstavligen färgen. Jag tycker färgen är så otrolig kvinnlig!

H&M Magazine

Idag fick jag hem denna underbara tidning. Jag hittade en massa snyggt som jag skulle vilja beställa till våren/sommaren!
klänningen & shortsen här under och över skulle sitta finast till sommaren

Depend Nailpolish - Apricot nr 248

Idag målade jag mina naglar med detta nagellack. Jag ääälskar färgen! Den är så otrolig mjuk och ljus.

- Yellow necklace

/ Såhär ser ja ut idag :)

16.4.2012

Hejhej! Idag har det vart en sån dag då allt har gått åt helvete, det började med att jag missade bussen imorse. Jag kommer plugga i resten av kvällen för imorgon är det dags för prov...jag sitter jämt dagen innan alla prov och pluggar, det måste bli en ändring på det! Hoppas ni har haft en bra dag. Vädret idag har inte vart okej...när ska det bli vår och sommar?
tycker kakorna som jag hittade i Femina tidningen ser riktigt goda ut!

15.4.2012

Godkväll. Jag har haft en väldigt lugn helg. Jag jobbade som sagt igår så jag har inte haft en riktig helg. Idag sov jag verkligen ut, vaknade upp i min älsklings famn vid 11 och sedan somnade jag om igen och vaknade halv 7 (!) hur lyckades jag sova så länge?

Big Brother live började precis, Amandus & Joe är nominerade, vem åker? jag hoppas Amandus åker ut men jag tror Joe åker...

Depend - Nailpolish nr 225

Igår målade jag mina naglar med mitt favorit nagellack ifrån Depends :)

R.I.P

Just nu för exakt 100 år sedan så kämpade hundratals människor för sina liv på fartyget Titanic. Totalt fanns det 2 207 människor ombord under jungfruresan. 1495 omkom och endast 712 räddades. Det var 160 svenskar ombord på fartyget, men endast 44 överlevde katastrofen!

14.4.2012

Igår hade jag muntligt nationellt prov i Svenska B, jag fick VG på gränsen till MVG. Jag satt dagen innan (i torsdags) och pluggade till provet. Jag blev riktigt nöjd med betyget med tanke på att jag knappt lagt ner någon energi på provet.

Idag jobbade jag som sagt från 10-15. Efter jobbet så kom min pojkvän, snygga Pitty & Tiare med bil och hämtade mig. Det var så skönt att slippa bussen för en gångs skull! Jag är riktigt trött idag så jag har suttit och druckit två burkar Coca Cola, nu känner jag mig lite piggare.

Detta är kärlek

/ Mamma åker till Turkiet om lite mer än en månad. Jag har sagt åt henne att kolla om hon hittar väskor liknande dessa. Dem är så himla snygga, jag vill ha alla färger i alla modeller! Dessa väskor finns att köpa Här, jag har länge kikat på den vita, det enda som hindrar mig till att beställa är priset!

Do you remember?

Kommer ni ihåg jackan som jag beställde för ett tag sedan? ni fick se en liten glimt av den men här har ni bättre bilder!
jag är 100 procent nöjd, jag älskar att den är så kvinnlig!
jag köpte jackan på rean för ett väldigt bra pris...
/ Jackan är köpt på veromodas hemsida och kostade 239,98 :-, ord pris 799,95 :-

Valborgs-mässo-afton

När jag och Isador var ute och promenerade så såg vi minst fyra högar med massa med grenar/pinnar. Jag tror det är till valborgmässoafton, då jag och min käre firar två år tillsammans! Tiden går så fort, kommer fortfarande ihåg första gången vi träffades och vår första kyss ♥

12/4

/ Såhär ser jag ut idag...

Isador ute på promenad

Isador och jag har precis varit ute på en promenad. När solen tittade fram så ställde han sig och njöt en liten stund! Han är den sötaste som finns!!!!

F - magazine

Idag har jag vart i skolan som vanligt. När jag kom hem ifrån skolan så fick jag syn på den här tidningen som låg i brevlådan och väntade på mig. Femina tidningen har väldigt mycket snyggt att bjuda på, tidningen gav mig en massa inspiration!

11/4

På lördag ska jag jobba mellan 10-15, kom gärna förbi och kolla vad vi på korthuset har att erbjuda! ;)

Påsklovet

Hejhej! Hur äre med mina underbara läsare? Med mig är det iaf toppen! Mitt påsklov har varit väldigt bra, jag & min pojkvän har myst med varandra hela lovet. Under påskhelgen så har vi målat påskägg och ätit god mat. I söndags så var det släktträff och då bjöds det på grekiskmat, fy så gott det var!
en liten sneak peak på dagens...

Top Model Sverige 2012

Jag har nästan precis kollat klart på Top Model Sverige, idag var det final och...Alice vann!!!!!! Hon är så sjukt vacker!! Hon var en värdig vinnare... 

Halsband + galge =

Jag har sååå otroligt mkt smycken så jag vet knappt vart jag ska göra av allt. För några dagar sedan så kom jag på en lösning...hänga mina halsband på en galge. Jag tycker att det blev riktigt snyggt i min garderob med halsbanden hängades längst fram!

Målarfärg på ägg

Jag tycker det är så mysigt med påsk! Måla ägg har jag gjort enda sen jag var liten & det sitter fortfarande kvar, det har nästan blivit som en tradition för mig! Igår målade jag & syrran några ägg...såhär blev resultatet för mig:

- GLAD PÅSK -


Nailpolish - Diamond Blue

Igår (torsdag) målade jag mina naglar i en härlig ljusblå färg! Den ser silvrig ut men den skimmrar i ljusblå väldigt mkt så man kan bli lite osäker på färgen om det är ljusblå eller silver! Tyckte färgen var himla fin.

- Flower -

Snygg t-shirt, kostade 99:- / Gina tricot

- Matrix -

Jag har gjort slingor som ni vet...jag var tyvärr tvungen att bleka mitt hår två gånger för att få mina slingor så snygga som dem är idag! Mitt hår blev (sån tur) inte så slitet men jag har reparerat håret med den här underbara produkten. Jag använder några droppar på mina toppar vaje gång jag har duschat, mina toppar är nu tvärtemot torra, spröda & glanslösa efter bara två veckor!
finns att köpa på de flesta frisörsalonger

- Bohemic -

Jag tyckte detta halsband passade så sjukt bra med linnet som jag köpte ifrån Bikbok (se inlägget nedan ) så jag var tvungen att köpa det!
för 25:- blev det mitt, ord pris 99,90:- / Glitter

- Orange -

Super enkelt linne med en super snygg färg, köpt på Bikbok, det är lite påskerbjudande på Bikbok, något för dig? Spring dit och fynda dina favoriter bland påskerbjudandet.
fick betala 49:- för linnet, ord pris 99:-

- Aqua blue -

Jaag är totalt kär i detta halsband! Älskar stenarna, älskar färgen, älskar allt med halsbandet!
fick som sagt bara betala 25:- för det, ord pris 129:-

- Blue -

För några dagar sedan bytte glitter ut 75% till att alla halsband kostar 25:- / st oavsett tidigare pris, like it!
fick betala 25 :- för det, ord pris 119:- / Glitter

- Boyfriend shirt -

Köpte den här snygga t-shirten ifrån H&M, killavdelningen som alltid!
fick betala 80:- för den

- NY -

Äntligen har jag en egen..min pojkvän använder en exakt likadan och jag brukar sätta på mig hans när mitt hår brukar vara urfunktion. Jag älskar modellen och jag passar konstigt nog i keps! Jag vill ha en orange & gul också, ska försöka hitta i samma modell!
fick betala 150:- för den / Intersport

- White Tunic -

Denna enkla men snygga tunikan fyndade jag på Cubus för endast 29:-, hur billigt får det bli?

- Sunglasses -

Dessa solglasögon har jag köpt den senaste tiden.
dem längst upp kommer ifrån Gina tricot och kostade 59:, dem längst ner kommer ifrån Glitter och kostade 23:-, ord pris 89,90:-

- Earrings -

fick betala 17:- för dessa snyggingar, ord pris 69:-

- Discoballs -

fick betala 35:- för detta armband, ord pris 139:- / Glitter

- Love This Necklace -

Detta fina halsband har jag även fyndat på glitter
jag kommer dock ej ihåg priset på detta

- I love silver -

fick betala 37 :- för detta fina halsband, ord pris 149:- / Glitter

- Crosses -

För ett tag sedan så köpte jag detta fina armband inne på Cubus.
fick betala 79:- för det

- Grey -

Dessa jeans/leggings fyndade jag på Cubus för 49:-, dem är suuuuper sköna!
färgen är mer som bilden här ovan..grå-jeans-färgad.

- Bling -

Detta är exakt likadant som det gröna i inlägget nedan men inte samma färg.
fick även betala 40:- för detta (sjukt billigt), ord pris 159:-

- Glitter -

Jag har fyndat en maaaaassssaaa smycken inne på glitter! Det var 75% på massa med snygga smycken, jag passade såklart på att köpa ett lager med halsband, armband m.m.
fick betala 40:- för detta (ord pris 159:-)

- Green pants

Dessa godingar fyndade jag på H&M för några veckor sedan.
fick betela 100:- för dem, sjukt billigt!

1/4

Godkväll! Imorse vaknade jag ganska tidigt, jag valde att ligga kvar i sängen ett tag och njuta av dessa tidningar som hade väldigt mkt att bjuda på! Idag hade jag en liten skönhetsdag, jag har färgat + plockat ögonbrynen, jag har gjort ansiktsmask och målat mina naglar + tånaglar, nu känner jag mig fräsch igen!

Jag och min pojkvän sitter just nu och väntar in Big Brother, undra vem som åker ut? Jag hoppas Amandus!!

RSS 2.0