- JFR.SE

30 % på hela sortimentet. Skriv in Rabattkoden JFR2012 i kassan! Passa på att fynda en massa snyggt till våren & sommaren.

31/01

/ Såhär ser jag ut idag. Idag har jag min mysiga tröja från H&M. Det är så jävla kallt ute!

NYTT - MILITÄR VÄST

- Min underbara väst från GT. Färgen på bilden är inte som i verkligheten. Den är mer militär grön i färgen. Kommer visa bättre bilder i morgon.

NEW IN - FAITH BRACELET

- Jätte fint armband från JFR.SE. Vad tycker ni? Jag älskar att det står Faith på armbandet. Fick betala 41:- för det! Så värt det!!!

NEW IN - SILVER BRACELET

- Riktigt snyggt armband från JFR.SE. Vad tycks? Fick betala 30 :- för det! Sjuuukt billigt!

NEW IN - BLUE SKULLS

- Riktigt snyggt armband som jag betällde från JFR.SE. Jag kunde verkligen inte motstå det. Hur snyggt är det inte?? Fick betala 55:- för det! Hur billigt??

NEW IN - COLORFUL EARRING

- Ett enormt fint örhänge från JFR.SE! De var kärlek vid första ögonblicket. Kolla bara in färgerna! Fick betala 104:- för det. Galet billigt!!

COLORFUL EARCUFF

- Snygg earcuff från JFR.SE. Fcik betala 104:- för det. Jag som jämt har uppsatt hår kommer få användning av den här :)

NEW IN - BROWNIE

- Snyggt örhänge från JFR.SE. Fick betala 104:- för det.

EARCUFF - FEATHERS

- Snygg earcuff från JFR.SE! Fick betala 104:- för det.

NEW IN - BRONZE BRACELET

- Snyggt armband från JFR.SE. Fick betala 34:- för det.

NEW IN - ONE FEATHER

/ JFR.SE. Fick betala 48:- för det.

NEW IN - WHITE JEWELRY

- Detta beställde jag från JFR. Fick betala 69:- för både halsbandet och örhängerna.

TUESDAY

Tisdag idag. Det gick bra i skolan, var bara där i en kvart, sen fick jag sluta! När jag kom hem så låg två efterlängtade paket i brevlådan och vänta på mig. Yes västen ifrån GT är en utav dem. Ska visa er strax vad som innehöll i paketen. Om en stund kommer Adam hit, vi ska plugga & mysa framför top model som börjar kl 20. I natt sover Adam hos mig, lyckliga jag! Jag sover verkligen som en prinsessa bredvid honom!

Hoppas ni haft en bra dag, min dag kan inte bli bättre!
En sneak peak på vad som innehöll i det andra paketet :*

01:01

Nu har jag precis varit ute på sista promenaden för idag med Isador. Nu ska jag hoppa ner i ett skönt bad sedan kryper jag ner under täcket för att sova. I morgon ska jag vara i skolan kl 14, skönt med lååång sovmorgon. Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag idag. Jag mår toppen och har haft en helt okej dag. Puss :*

NYTT / APRIKOST

/ Snygg t-shirt från Bikbok. Fick betala 99 för denna och t-shirten under! Galet billigt. Älskar färgen på denna...

DAGENS - FJÄDRAR

Såhär såg jag ut idag! Matchade fjädrarna med en silvirg tröja från Gina tricot.
Fjädrar - Gambia
Silvrig tröja - GT
Svarta leggings - GT

NEW IN - GOLD

/ Snygg ny t-shirt från Bikbok

TOP MODEL - SVERIGE

I morgon är det premiär på Top model Sverige! Det måste jag se. Det börjar kl 20 på kanal3. Spännande!

30/01

Måndag idag, kändes skönt att vara ledig idag. Jag & mamma vaknade tidigt för att åka ut till Marieberg. Vi gick runt lite (fick med mig två toppar) & så åt vi thailändsk mat, det var helt OK men jag tror nog jag håller mig till Kina muren! När vi kom hem så la jag mig och sov i några timmar, jag somnade väldigt sent igår! Nu ligger jag i sängen och myser med Isador framför filmen Fantastic Four som går på kanal11.

Hoppas ni har haft en trevlig dag :*
/ Jag i morse. Solen som vi hade idag var enormt välkommen och stark!

LUCKY ME

För någon dag sedan beställde jag hem den sista 36an i den här underbara, snygga, perfekta, sexiga och grymma västen! Den kan inte bli mer perfekt än såhär!!!! Den är verkligen slutsåld ÖVERALLT, jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är! Längtar tills den ligger i brevlådan och väntar på mig :) Vad tycker ni? är den inte för perfekt?!

ISLA FISHER

Nu har jag precis kollat klart på filmen och Isla Fisher spelade huvudrollen. Hon är ju bara för söt!!! Det är så skönt att vara ledig i morgon och på Tisdag börjar jag kl 14 och kommer nog sluta efter någon timme, hur skönt? Jag känner på mig att den kommande veckan kommer bli super bra! Snart är det alla hjärtans dag också, har ni någon att dela den dagen med? det hoppas jag! Nu ska jag gå ner och ta en huvudvärkstablett innan mitt huvud exploderar sedan ska jag smörja in håret med Ricinolja som jag inte gjort på ett par veckor sedan hoppar jag ner i ett härligt bad! Hoppas eran vecka har varit bra, min vecka började jävligt dåligt ska jag säga, men den slutade bokstavligen perfekt! Nu ser vi fram emot vecka 5Puss :*

NEW IN - KNITTED MITTENS

Vantarna som tillhör halsduken här nedan! Fick betala 29:- för dem. Dem är köpta på Cubus och är hur välkomna som helst för det har blivit riktigt kallt ute!

NEW IN - KNITTED SCARF

Ännu en snygg halsduk som jag fynade på Cubus! Fick betala 29 :- för halsduken, köpte även vantarna som tillhör halsduken, ska strax visa er dem också! Älskar färgen! Så himla fiiin..

NEW IN - LEGGINGS

Sjukt snygga leggings som jag fyndade på Cubus idag. Fick betala 49 :- för dem!

NEW IN

Snygga mysbyxor som jag fynade på Cubus idag. Jag tog strl XS för att jag ääälskar tajta mysbyxor! Jag fick betala 49 :- för dem!

DAGENS - NECKLACE

Idag hade jag mitt snygga halsband från Ur&penn! Matchade det med mitt skinnlinne, svart cardigan och svarta leggings.

A GIFT FROM MY SISTER

Den här helgen sov min syster hos vår pappa. Dem gick runt på hindersmäsan igår och så söt som hon är så köpte hon dessa örhängen till mig i present! Tack igen världens bästa syster

NEW IN - GREY KNITTED SCARF

Snygg stor halsduk från Cubus. Fick betala 29 :- för den, galet billigt! Jag hade även tur som fyndade den sista gråa.

NYTT / CUBUS

Fyndade även ett svart linne med en ärm från Cubus. Fick betala 49 :- för den också!

NYTT - SVART FRÅN CUBUS

Jag fyndade en svart vanlig cardigan från Cubus idag. Fick betala 49:- för den! Tur som jag har så var denna den sista i strl S :)

THE WEEKEND

Jag har haft en riktig bra helg tillsammans med Adam. I fredags så åkte vi upp på stan för att köpa biobiljetter, sedan tog vi bussen till City Gross, där köpte vi med oss två grillade revbensspjäll, potatissallad, chips & dricka. Sedan gick vi hem och mös hela kvällen & natten.

Igår hann jag käka och fixa mig innan det blev dags att röra oss till stan för att mysa framför filmen Mission Impossible på sf bio, filmen var ganska bra! När vi kom hem var vi ganska trötta men vi fortsatte mysa en hel del innan vi gick och la oss. Idag har jag, mamma & syrran varit i Marieberg där vi åt gott och shoppade lite smått. Nu sitter jag här i sängen och kollar på filmen som precis började på kanal5. Hoppas ni har haft en bra helg, min helg har varit perfekt!

Puss :*

Bilden är tagen i Marieberg idag.

KANAL5

Klockan 21 börjar den här filmen på kanal5. Den är riktigt bra & rolig! Den måste ni alla tjejer titta på :*

-

Vi kom precis hem ifrån Bion, filmen var helt okej! Nu ska vi ta en promenad med Isador sedan hoppar vi ner i ett skönt varmt bad! Hoppas ni haft en bra dag :*

NU:

Nu ska jag & min pojkvän börja röra oss mot stan för att se den här filmen, filmen hade biopremiär igår och biljetterna var helt slutsålda på bara någon timme.

MISS IT

Detta saknar jag allra mest med Gambia!!! Att jag satt där i den mjuka, varma sanden och kunde njuta av en otrolig varm och stark sol varje dag! Det var så sjukt vackert land att jag fortfarande inte kan förstå hur fint det är! Att sitta där var mer än underbart, härligt, skönt, fint, avslappnade och mysigt! Det var sjukt. Ni som inte varit i Gambia och tvekar till att åka dit, tveka inte! Ni missar verkligen något! Människorna var sjukt trevliga, man pratade med dem som om man känt dem i flera år, dem var jätte snälla och hjälpsamma!

26/01

Hallå där, hur är läget med er? med mig är det wonderful! Jag sitter just nu i sängen bredvid min pojkvän som ligger och snarkar! Vi har myst framför en massa spel med en massa gott som nu vilar i magen! Min pojkvän köpte med sig Donuts, dricka & en marabou ask till mig. Så himla sött! Synd att han inte kunde smaka av den goda chokladen (han är nötallergiker & chokladen innehåller nougat)

GAMBIA - CROCODILE POLE

Fler bilder från Gambia..ja ni ser rätt! Vi klappar en krokodil (!)! Haha fråga inte om jag var rädd...
Vi gick verkligen bland alla krokodiler, det fanns ungefär 120 krokodiler där...om jag minns rätt? Vår guide sa hela tiden att vi inte ska vara rädda...men det var inte så lätt!
Detta är ett krokodil ägg
Jag köpte med mig en krokodil tand som jag tänkte visa er i morgon.

DEN TREDJE DECEMBER TVÅTUSENELVA

Då firade jag min 18 årsdag tillsammans med min pojkvän och hela hans familj från Gambia. På dagen så ordnade min pojkvän allt inför kvällen. Dem hade gjort jätte fint för mig/oss. Vi åt jävligt god mat, jag fick träffa Gambias presidents högra hand (!), vi hade jätte mysigt!

Det roliga i det hela var att det kändes som att jag & min pojkvän gifte oss (!), vi fick skära tårtan tillsammans och när vi hade gjort det så fick vi mata varandra med en varsin tårtbit, och när vi hade gjort det så skulle vi pussas? ja ni förstår så som man brukar göra när man gifter sig. Hahah vi sa till varandra på svenska...är de inte såhär man gör när man gifter sig? haha, frågan är ju det!
Här är en bild på när vi skärde tårtan (tillsammans).

SNYGGT FRÅN GT

199:-
399:-
499:-

26/01 - 2012

Hallå där, allt bra med er? med mig är det kanon bra! Mamma åkte för en stund sedan. Jag och syrran min sitter just nu och spelar Wii. Jag har redan bestämt att jag & syrran ska gotta till med pizza idag. Vi ska även mysa till filmen Pelle svanslös - Den stora skattjakten, så himla mysig film! Lite senare kommer Adam hit. Det blir en väldigt lugn dag idag! Puss :*

25/01

Vad tycker ni om allt jag fyndade idag på stan? Jag är nöjd! Idag blev det en dag på stan med mamma och syrran. Vi gick runt, åt god mat och hade hur trevligt som helst! Vi kom hem lite efter 20 och då kom Adam hit, vi mös framför filmen Smekmånaden, så himla rolig film! Kan fortfarande inte fatta att Brittany Murphy är död, så sjukt tråkigt för hon var verkligen en söt och rolig tjej, hon var en jätte duktig skådespelare!

Nu ska jag hoppa in i duschen. I morgon åker mamma till Göteborg så jag & syrran kommer vara själva i morgon men på Fredag & Lördag sover syrran hos pappa, då kommer jag & Adam ha hela huset för oss själva, mysigt! Vi har redan planerat att vi ska gå på Hindersmässan som började idag och så ska vi gå på bio, frågan är ju bara vilken film? hm...
Hon är så söt...

NEW IN - NEW YORK CITY GIRL

/ I LOVE! Så jävla fin t-shirt från New Yorker. För 99:- blir den din (ej rea)!

NYTT - LONDON STREET LIFE

/ T-shirt från New yorker. Fick betala 99:- för den (ej rea)!

NEW IN

/ Jag blev kär! Sjukt fin t-shirt från New Yorker. Fick ge 99:- för den (ej rea).

NEW - PERFUME

/ Detta är en sjukt god vanilj parfym som mamma köpte från City gross till mig! Perfekt att ha till vardags. Jag tror hon fick ge 60 :- för den! Sjukt billigt för en sån god parfym! Älskar vanilj dofter...

NEW IN - LIME GREEN

/ Fyndade även detta armband inne på Bikbok. Fick betala 29:- för det!

NEW IN

/ Jätte fint armband som jag fyndade på Bikbok. Fick betala 29:- för det och är as nöjd! Kommer bli sjukt snyggt till sommaren då jag brukar få så bruna och fina armar!

NYTT - SKINN SHORTS

/ As snygga shorts från New Yorker. Fick betala 49:- för dem!

NEW IN - TEXAS

/ Snygg t-shirt från Bikbok. Köpte linnet i inlägget under och t-shirten för 99:-, sjukt billigt!

NYTT - GET YOUR FREAK ON

/ Fint linne från Bikbok

NEW IN

/ Otroligt snygga leggings ifrån Bikbok. Köpte linnet i inlägget under och dessa leggings för endast 99:-, galet billigt!

NYTT - SILVER

/ Silver topp från Bikbok

GLITTRIGT

Såhär blev nagelförlängningen! Jag vet..mina nagelband är knall röda, vi ska inte snacka om smärtan jag hade i mina nagelband när det var klart.
Vill man bli fin - får man lida pin! Jag blev 100% nöjd med längden, inte för långa och inte för korta, surt bara att jag var tvungen att klippa av mina långa snygga (naturliga) naglar, men dem växer ut igen!

NELLY.COM

Otroligt snygga klänningar!

DAGENS - EYEGLASSES

Halsband - JFR
Svart blank tröja (ny) - GT
Gråa leggings - H&M
Glasögon - Synoptik

BURLESQUE

Nu är jag glad som fan! Har suttit och ätit cup cakes nu såhär innan jag snart ska sova (smart). Idag lunchade jag och underbara Sandra på stan, gott var det! Slutade lite efter fyra, fick mina naglar långa på nagellektionen, snyggt! Adam som är min underbara prins gick hem för en liten stund sedan, han är verkligen allt jag behöver för att känna mig lycklig, jag känner mig så sjukt älskad ifrån honom att jag inte ens kan beskriva det med ord!

Nu ska jag gå ner och tvätta bort sminket sedan slår jag på Burlesque, sjukt bra film, har sett den ett antal gånger..men tröttnar aldrig!! Min dag började ganska dåligt (försov mig) men slutade underbart bra! Hoppas ni känner er lika älskad som jag gör, det är en sån känsla att vara kär och känna sig älskad tillbaka, det är en känsla som jag inte visste existerade, men nu både vet jag och känner jag!

Puss :*

24/01

Jag kom inte hem för så länge sedan ifrån skolan. Jag är bokstavligen död och hur ledsen som helst över situationen som jag är i just nu! Jag vill verkligen inte detta men jag funderar på att ta bort bloggen...jag kommer varken ha tid eller ork till bloggen. Jag har fortfarande inte bestämt mig för något men funderar. Jag åter står och ser hur jag gör! Snart kommer min underbara pojkvän hit, han gör mig jämt så lycklig och på bra humör, så det skadar inte just nu!!

NU:

Jag blev ganska pigg när jag såg hur mycket kläder det var som behövdes hängas upp, så jag rensade min gardrob, vilket behövdes. Nu är jag riktigt nöjd över hur det ser ut i min garderob! Nu ska jag tvätta borta sminket för nu är det dags för den här ansiktsmasken, den återfuktar huden. Huden blir verkligen silkes len!

:*

Nu ska jag snart sova. Är hur trött som helst (även om jag råkade somna i någon timme förut). Har haft en sån konsitg huvudvärk hela dagen idag, måste börja använda mina glasögon lite oftare annars kommer jag vara helt blind vid 30 års åldern. Jag har haft en helt okej dag. I morgon har jag & Sandra bestämt att vi ska luncha på stan, yum! Nu ska jag rensa ut mina rentvättade kläder som mamma tvättade igår. Ska hänga upp allt fint och prydligt i garderoben sedan lägger jag mig och sover :*

WANT THIS

/ Sjukt snygga shorts ifrån GT. Dem skulle gärna få flytta in i min garderob!

23/01

Hejhej! Jag kom hem ifrån skolan för ett tag sedan. Det är så skönt att sluta tidigare än 1 varje måndagar! Jag är jätte trött idag, fick endast tre timmars sömn i natt. Jag sitter just nu och kollar på The OC som går på kanal 5! Ikväll kommer jag ta det väldigt lugnt, ansiktsmasken får jag ta i morgon ist, kommer äta sen decka!

Hoppas första dagen på veckan har varit bra för er, min har faktiskt varit riktigt bra! Puss:*

NEW IN - FEATHERS

Sjukt snyggt! Man kan ha det som armband, halsband, hårsmycke, hårband och som ett skärp i midjan!

DAGENS - BLUE AND GREY

- Tröja / Cubus
- Gråa mockaimitation leggings / Bikbok
- Halsband / Gambia
- Pärlörhängen / Glitter

KAN DEE

/ Sjukt snygga linnen från Kan Dee shop, funderar på att beställa...

22/01 - 2012

Vad tycker ni om alla nya snygga grejer jag inhandlat den senaste veckan? Jag är super nöjd! Jag har dock inte visat er allt men jag ska försöka ta och visa er dem två sista grejerna i morgon! Jag sitter just nu och slänger håret omkring mig till Rihannas sköna låtar. Den här helgen har gått riktigt fort, jag tillbringade helgen med min underbara pojkvän, vi har legat och degat här med 1 kg godis framför några filmer och spel.

Den 17 Januari för två år sedan började jag och min pojkvän sms:a varandra, kan inte fatta att det är mer än två år sedan. På valborg firar vi två hela år tillsammans, känns sjukt mycket...men tiden har ju gått hur snabbt som helst!

Ikväll kommer jag sitta med ansiktsmask i ansiktet samt så kommer jag måla mina naglar, fixa ögonbrynen och pröva Cliniques nya ögonuppfriskande mask som jag fick prov på när jag köpte mina ansiktsmasker.
Först lägger jag Peel-off masken, i morgon kör jag på den andra ansiktsmasken för att inte få huden att torka ut.

NEW IN - METALLIC DRESS

/ Jätte fin klänning ifrån Cubus

NEW IN - EARRINGS

/ Cubus

NEW IN - FLASH

/ Cubus

NEW IN - RAINBOW

/ Snyggt fjäderörhänge ifrån Stylbytyra.se

NEW IN - U.S.A

/ Sjukt snygg skjorta ifrån Gt

NEW IN - RED INDIANA

/ GT

FRINGES AND PEARLS

/ Stylebytyra.se

I'M BACK

Hej på er alla! Det känns som att det var riktigt länge sedan jag bloggade så nu är jag bara tvungen att skriva av mig lite!

Anledningen till varför jag tog en liten pause ifrån bloggen är för att jag var med om en liten olycka i måndags morgon. Jag var på väg till skolan, jag kom dock aldrig fram för jag råkade ramla/halka med cykeln min. Jag hade riktig tur som inte slog i huvudet, men min hand däremot, när jag låg där på gatan så kände jag inget annat än smärtan i min arm och hand, jag hade så ont så jag låg bara och skrek, tårarna bara sprutade och jag visste inte om handen var bruten så jag tog min cykel och promenerade hem igen. Jag grät verkligen hela vägen hem. I tisdags så besökte jag både vårdcentralen och sjukhuset, handen var inte bruten, men mina nerver i handen var dock väldigt skadade! Jag har inte kunnat använda min vänstra hand som vanligt dem senaste dagarna, så jag tog en pause ifrån bloggen! Nu mår min hand bättre, mina fingrar kan få lite ryck och så ibland men smärtan är så gott som borta!

Nu ska jag sluta klaga över min hand! Nu ska jag berätta vad jag har för planer för bloggen min. På söndagar är det en tråkig dag, perfekt för att blogga! Så därför kommer jag varje söndagar komma med lite tips och kanske visa er lite olika sminkningar som jag själv kommer sminka, på mig själv! Vad tycker ni om det? Jag tror ni kommer gilla det. Så söndagar kommer bli som en skönhetsdag i bloggen! Kommer tipsa om allt från himmel och jord. Idag så skippar jag det eftersom jag är väldigt trött och har fortfarande lite problem med min hand, men nästa söndag...då kommer det bli en liten förändring.

Jag hoppas ni har haft en bra vecka! Min vecka har varit katastrof. Jag har fått mina andra paket som jag längtade så efter, MEN det fattades en vara, surt som fan så jag var riktigt otrevlig när jag skickade i väg ett email till dem, haha hoppas dom förstog att jag bara hade haft en dålig dag! Nu ska jag försöka ta kort på det fina nya jag har fått sedan visar jag er här i bloggen :*

NEED A BREAK

Jag behöver en liten pause ifrån bloggen, jag förklarar varför när jag är tillbaka igen. Om ca en vecka borde jag vara tillbaka då jag har massa fint att visa er samt att jag har lite skönhets tips. Hoppas ni mår bra :*

Nu har jag precis varit ute med Isador. Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på tv lite sedan är det läggdags :*

SHORTS, LINNE & HALSBAND

Jag blev verkligen jätte glad när jag öppnade paketen och såg så fina grejer dem hade köpt till mig! Shortsen kommer bli sjukt snygga till mina skor som jag har beställt! Jag hoppas jag får skorna nu i veckan, leveransen skulle vara 5-7 arbetsdagar, så jag borde ha dem senast på tisdag!


Detta fina kort fick jag av familjen Lopez i födelsedags present! Jag fick även ett par shorts, ett linne och ett jätte fint halsband (visar er strax). Tack så himla mycket! ♥

15/01 - 2012

Jag har precis målat mina naglar lila (visar er senare eller i morgon). Jag ska snart ta en dusch sedan ta en promenad med Isador, det blir sista promenaden för idag. I morgon är det skolan som gäller. Jag börjar klockan 09:20 & slutar 13:05, skönt med en kort dag!

TIPS:

/ Reparera slitna tunna toppar. Det är sjukt bra!

DAGENS - DETAILS


TACOS

Min helg har varit helt OK! Min pojkvän sov här hela helgen. Vi har myst framför en massa spel och filmer. Vi har legat i ett skönt bad bland massa bubblor och ljus samt att jag fick skönaste massagen igår kväll. Igår kollade jag på några avsnitt av The O.C, sjukt bra serie! Jag har ätit god mat, goda bullar och en sjukt god glass!

Jag hoppas ni har haft en lika bra och lugn helg som mig. Nu ska jag slå mig ner framför tv:n och kolla om det finns något bra på tv! Puss :*


SATURDAY

Nu ska jag dra ner och värma några bullar till frukost. Sedan blir det maraton av The O.C hela dagen.
Puss :*

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

1. Anonym. Fråga: Hur redigerar du dina bilder? Och vilket program använder du?
Svar: Ibland brukar jag inte redigera mina bilder, dels för att jag inte har tid. Men när jag väl gör det så använder jag mig utav Photoscape och Picnik.com.

2. Lisa S. Fråga:
Vad är ditt bästa köp någonsin ?
Hur lång är du och hur mycket väger du ?
Hur många barn skulle du vilja ha i framtiden ?
Du har en grymt snygg kropp, tränar du något speciellt ? 
Isåfall vad ? 
Hur ofta tränar du då ?
Hur skulle du vilja att ditt liv såg ut fem år framåt ?

Där fick du några frågor :)

Svar:
1. Mitt bästa köp är Isador som är min lilla mini Chihuahua. Han är den bästa och sötaste som finns! Jag fick honom i födelsedagspresent när jag fyllde 17.
2. Jag är 163cm lång och väger 61,7 kg.
3. Jag skulle vilja ha minst 3 barn, högst 5. Jag älskar barn!
4. Tack! Nej jag tränar inget speciellt, just nu tränar jag ingenting! Måste komma i gång med träningen igen.
5. Jag tycker om att dansa vilket jag har gjort tidigare. Jag tränar på gym och går på olika träningspass.
6. Aldrig just nu. Jag har aldrig tränat regelbundet. Jag har tränat då jag orkat vilket är typ aldrig.
7. Jag skulle vilja ha två utbildningar. Stylist och Frisör. Jag skulle vilja bo med min nuvarande pojkvän och vara förlovad med honom. Skaffa barn vill jag göra efter jag har gift mig.

3. Anonym. Fråga: Jag har en fråga. Hur klär du dig till skolan ? :)
Svar: Jag går inte till skolan för att se snygg ut. Jag går dit för att lära mig och för att få min utbildning så om jag ska vara ärlig så klär jag mig väldigt naturligt. Jag bryr mig faktiskt inte hur jag ser ut i skolan.

4. Sofia. Fråga:
Hur ofta träffas du och din kille ?
Litar ni på varandra fullt ut ?
Skulle du kunna förlåta otrohet ?

Jag ska snart ta studenten och jag undrar hur du skulle vilja se ut på din student ?
Skulle du köra på den klassiska stilen, vit klänning, vanlig student mössa och klackar?

Svar:
1. Vi träffas nästan varje dag. Ungefär 6 ggr i veckan.
2. Det beror på vad det gäller. Min pojkvän vet allt om mig och jag vet allt om honom, vi har absolut inga hemligheter för varandra.
3. Nej. En gång otrogen - alltid otrogen! Jag skulle göra slut med min pojkvän och aldrig ta tillbaka honom, hur mycket han än ångrade sig.
4. Det vill jag inte avslöja här i bloggen. MEN jag kommer absolut inte se ut som alla andra tjejer på studenten. Är så trött på att se det vanliga klassiska. Vit kort klänning med klackar. Jag ska ha en speciell klänning!

5. Angelica. Fråga: Hej jag har en fråga engående ''IN MY CLOSET'' inlägget :) Jag undrar vart du har köpt den beigea väskan med nitar och fransar ? Den var riktigt fin :)
Svar: Hej. Den är köpt på myrorna!

6. Linn. Fråga Hej jasmine, jag har en fråga till dig angående löshår. Jag vet att du har haft löshår tidigare men jag undrar vilka du har prövat och vilka du tyckt varit bäst för ditt hår ? :) Jag har funderat på att göra keratin wax vilket sägs slits mest på håret, är det verkligen sant ? Jag skulle verkligen bli glad om du kunde ge mig tips på vilket sett jag ska sätta i löshåret på :)
Svar: Hej Linn. Jag har haft Tape, Keratin vax, inflätat och Clips. Om man sköter sitt löshår som man ska så ska ditt egna hår inte slitas så mycket. Det bästa jag har haft är Keratin vax vilket är ganska dyrt, men mitt hår mådde bäst utav det. Det allra bästa är egentligen Clips men om du nu vill att håret ska sitta kvar och inte att du ska få behöva plocka ur det på kvällen så är nog keratin vax det bästa! Det beror också på vad du har för hår. Har du blont slitet hår, då ska du ha microringar, har du grovt tjockt hår, då ska du ha Keratin Vax.

EN BÄTTRE BILD

En bättre bild på linnet som jag beställde ifrån GT.
Älskar att framsidan är kortare än baksidan, så snyggt!

DRESS / G.T

Klänningen är av skinnimitation på framsidan och av vanligt tyg på baksidan. Sjukt snygg!!!

VANILLA AND CHOCOLATE

Igår kväll bakade jag & mamma dessa bullar. Det är vanilj bullar med blockchoklad emellan, det mörka på bullarna är alltså choklad. Man kan nästan tro det är kanel bullar, men så är det inte! Dem blev perfekta, as goda!
Just nu sitter jag med ricinolja i håret samt äter detta till frukost (!).

KANAL4

Skribenten Andie Anderson blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar antar hon utmaningen. När hon möter reklamaren Benjamin Barry bestämmer hon sig för att han ska bli den utvalde. Det Andie inte vet är att Benjamin precis slagit vad med sin chef om att han kan få vilken kvinna som helst att bli kär i honom på tio dagar. Det blir en kamp mellan de två, där Andie gör allt för att Benjamin ska göra slut med henne medan han är beredd att göra vad som helst för att behålla henne.

Klockan 21:30 börjar den här roliga filmen på kanal4. Söta Kate Hudson spelar huvudrollen, sjukt bra & rolig film!

FREDAG DEN TRETTONDE

Fredag den trettonde är det idag. Hoppas det kommer gå bra skräckfilmer på tv ikväll! Jag vaknade för en stund sedan. Jag gick aldrig till skolan idag, har halsont och är hur seg som helst, hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk! Kommer tillbringa kvällen och natten med mig älskling, blir nog massa mys framför spel & filmer!

PS. Måste tacka er alla som ger mig så fina kommentarer! Ni är bäst. Ni har väl inte glömt min frågestund som finns lite längre ner i bloggen?

ICE CREAM

Två bilder som Adam tog på mig och några barn som var på väg hem ifrån skolan. Här var vi på väg hem till hans släkt, det låg ungefär 10 minuter ifrån vårt hotell. Det var så varmt och det var så jobbigt att gå på sand så det tog dubbelt så längre tid.
Som ni ser så är bilarna väldigt ruttna. Man kunde åka taxi och i en sån där ''Mini'' buss som ni ser i bakgrunden på bilderna. Det var billigare att åka i en sån där ''mini'' buss, men då stoppade dem så fort någon skulle åka åt samma håll. Med Taxin så åkte man raka vägen dit man skulle.
Glassarna är dubbelt så godare i Gambia än här i Sverige!

THANK YOU

När jag och Adam var i Gambia så fyllde jag ju 18 år. Hans familj överraska mig med en klänning och det här kortet! Så himla fint :)

NECKLACE - SNAKE

/ G.T

CROSSES

Vit sjal med svarta kors, hur snygg är den inte? Jag är kär!
/ G.T

BLACK FROM G.T

Ur snygg tröja som är svart och blank!
/ Gina tricot

GOLD AND BLACK

Sjukt snygg tröja!!
/ Från Gina tricot

PEARLS AND FEATHERS

/ Gina tricot 79:-

LOVE THURSDAYS

Jag mår bokstavligen underbart! Hur mår ni förresten? jag hoppas ni mår bra. Torsdag idag, hade som sagt var en lektion bara. Fick sluta tidigare så jag var hemma redan klockan 14:05 men då lämnade jag bara in väskan och gick vidare till maxi där jag hämtade ut mitt paket, nyfikna? Jag ska strax visa vad som innehöll i mitt efterlängtade paket.
- Den här grymt snygga tröjan kommer ifrån New Yorker och kostade mig 199:-

TVÅ


11/01 - 2012

Onsdag redan, skönt att det snart är helg! Jag mår kanon bra är bara lite trött! Jag har haft en helt okej dag. Jag började dagen med att tillbringa min tid i skolan där vi hade en föreläsning om alla slags löshår, riktigt kul var det (även om jag kanske satt och gäspa varenda minut), vi fick pröva att sätta i microringar på varandra, jag satte i på Emma som redan har Microringar i håret. Mitt hår är helt fritt från löshår och jag är rätt trött på löshår så jag ville inte ha något i mitt hår!

Runt sju tiden kom Adam hit & han rörde sig hemåt runt 12 tiden. I morgon börjar jag klockan 12:00, det är det jag älskar med torsdagar, sov morgon + en enda lektion = slutar 14. Nu ska jag krypa ner under täcket och sms:a med min älskling som är ledig i morgon.

Puss & kram :*

På föreläsningen fick vi en katalog med alla deras produkter samt en prislista (ifall vi skulle vilja köpa något). I katalogen hittade man även snygga bilder på modeller med löshår!

Om vi vill så kan vi gå löshårs kurser vilket är ett plus på sin utbildning. Jag funderar på att gå alla men jag vet inte vilken jag ska börja med! Vi får diplomet i handen sen när vi är klara vilket är skit bra! Det är tre kurser, keratin vax, Tape och microringar, dem vanligaste sätten att sätta i löshår på.

Jag funderar även på att gå på ögonfransförlängningskursen, det är också ett plus på utbildningen.

Jag funderar på om jag ska beställa den här JBF stylern, den är sjukt bra för att locka håret med (älskar lockigt hår). Plus att vi får den till ett så bra pris jämfört mot vad den kostar i affären. Jag funderar även på den mini volym IRON, vi får också den till ett riktigt bra pris! Jag älskar volym, snygga lockar i håret som ser naturliga ut!



U.S.A

Sjukt snygg (VILL HA) / Ginatricot

MAYBE TOMORROW...

Hej igen. Sitter just nu och kollar på någon film på TV11, fattar inget! Jag har beställt lite snygga grejer som är på väg hem till mig. Frågan är ju när jag får paketen? Jag hoppas verkligen i morgon, senast på Torsdag har jag dem. Det är två paket, i det ena innehåller det kläder + smycken och i det andra ett par skor + smycken! Nyfikna? YES, jag med! Nu tror jag att jag ska ta en dusch sedan sova, mitt hår känns så oljigt, råkade missa att tvätta ur lite ricinolja så jag har fått gått runt med olja i håret i två dagar nu, men nu ska det bort!

Hörs i morgon. Puss :*
Måste tipsa er den här Body Sprayen, den luktar otroligt gott (vanilj) och huden blir helt bland och len! Finns att köpa på H&M för 39,50:-

WONDERFUL

En bild med Adams släkt + Adams pappas vänner! Så underbart folk!

10/01 - 2012

Hallå där! Andra skoldagen idag, jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter! Idag hade vi endast två lektioner och vi fick sluta 1,5 timme tidigare pga sjuk lärare, skönt! Jag har haft en helt okej dag. Lunchade på BK med underbara Sandra på håltimman, gott! Nu har jag precis fått mat i magen och jag är hur trött som helst (blir så trött efter maten). Nu ska jag förbereda inför min nattsömn. Jag känner att jag verkligen har fått tillbaka mina pluggkänslor eller vad jag ska kalla det..jag tycker det är skit kul att plugga (!), ser verkligen fram emot den här underbara terminen.
Idag hade jag mitt älskade korshalsband! Har saknat det runt min hals, men nu hänger den där den ska hänga :) Målade även mina naglar silvriga när jag hade kommit hem ifrån skolan.

G.T

/ Sjukt snygg väst från Gina Tricot. Kostar 299:-.

THERE YOU'LL BE

Jag borde lägga mig nu typ men jag istället sitter jag och skriker till den här låten!Stackars grannarna, dem lär börja
söka efter en ny lägenhet redan i morgon! Hoppas ni har lika roligt som jag
har med mig själv här mitt i natten! Men erkänn fin låt? jag lyssnade på den här låten när jag var liten
då jag gjorde som jag gör nu, skriker och tror jag låter lika bra som henne :*

CLARINS: HAND AND NAIL TREATMENT CREAM

Jag har nu använt den här underbara produkten i ungefär tre veckor nu. Jag är kär!!! Den är kanon bra för mina naglar! Treatment för naglarna? det kan man lätt säga! Jag har precis målat mina naglar (dock ingen färg), sedan massera jag in den här krämen på naglarna, mina naglar är lena, hårda och helt underbara! Fattar verkligen inte hur jävla bra naglar jag har fått. Det är tack vare Mavalas nagelhärdare och den här krämen. Jag älskar bokstavligen mina naglar just nu!
/ Finns att köpa på Kicks, Åhlens, Eleven.se & på många många fler ställen. Priset skiljer sig från butik till butik. Den ligger iaf runt 200:- - 250 :- för 100 ml.

IN MY CLOSET


FRÅGESTUND

Nu drar jag i gång min första frågestund. Ni får fråga hur mycket ni vill och precis vad ni vill! Jag svarar när jag har fått tillräckligt med frågor :*

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

I morgon börjar skolan igen, jag saknar skolan, men då menar jag såklart mina klasskompisar och alla underbara lärare! Jag börjar 09:20 i morgon och slutar redan 13:05, skönt! Nu ska jag krypa ner under täcket för min skönhetssömn. Jag hoppas första veckan på det nya året har varit bra för er, för mig har den varit väldigt bra!

Godnatt :*

TRAINING CLOTHES

/ Gina tricot

THEY ARE HOME!

Nu ska jag vara social mot mamma och syrran som precis kom innanför dörren! Ikväll blir det mys och en massa tjejsnack med mamma och syrran.

READ HERE ↓

Hej! Förlåt för dålig uppdatering. Jag har verkligen inte haft tid eller ork till bloggen så den har fått lida lite i några dagar.↓

Inget speciellt har hänt förutom att mamma & syrran åkte till Gbg i Torsdags, home alone! Jag och Isador har faktiskt inte sovit hemma en enda natt sen dem åkte, vi har sovit hos min pojkvän, vilket har varit jätte mysigt! Snyggingen Pitty är på besök här i Örebro. Jag, Pitty, Adam och Elsa har suttit varje kväll parkerade framför tv:n, vi har kollat på massa filmer, jag har haft en lugn och skön vecka! Ätit god mat har jag också gjort, Adams mamma gör för god mat!!! Idag åt jag kyckling med potatismos för första gången i mitt liv, riktigt gott var det!
I fredags hade jag på mig min nya Earcuff! Riktigt snygg var den. Vad tycker ni?

QUESTIONS VS ANSWERS

Anonym:
Fråga:
okej :) hur använder du den ? sover du med den? sen tvättar ur de när du vaknar ? :)
Svar: Hej! Ja, det har hänt att jag har sovit med oljan i håret.

Ida:
Fråga:
Kan du ta ett fota på ditt hår bakifrån idag eller i morgon och sen göra samma sak om en månad ??:) du har ganska lockigt hår vad jag vet så kan du inte platta ut det så ser man bättre på bilderna ? :) Skulle uppskatta det :) Jag funderar på att köpa ricinolja till mitt hår men jag tycker det är onödigt om det ändå inte kommer få mitt hår att växa :P Tack, Ida
Svar: Självklart kan jag göra det! Jag tar ett foto på Söndag eller Måndag sedan gör det igen om en månad. Försök att påminn mig för jag är lite glömsk av mig ;)

Ella:
Fråga:
Då passar jag på att fråga hur du använder den för bra verkan? :D
Svar: Hej Ella! Jag använder oljan på två olika sätt. Jag lägger oljan i hela håret, sedan sitter jag med det i flera timmar, ju fler timmar, desto bättre! Det har hänt att jag har somnat med det, men det är absolut inget farligt, tvärtom! När jag har suttit med oljan i flera timmar så tvättar jag ur oljan med schampo två gånger. Ingen balsam. Det andra sättet jag använder oljan på det är att lägga några droppar i håret efter man har duschat (som man gör med silkes droppar). Sedan låter jag håret självtorka.

Sandra:
Fråga:
Heej!! Hur lägger du oljan? Och hur länge ska de hålla i håret?
Svar: Hej Sandra. Jag börjar med att lägga oljan på topparna (där håret är som slitnast), efter några minuter så drar jag igenom oljan i hela håret. Jag brukar sitta i några timmar.

Hoppas ni fick svar på det ni ville ha :*

TIPS: RICINOLJA

Jag måste tipsa er den här oljan! Den är så jävla bra för mitt hår. Helt sjukt, mitt hår känns redan tjockare och längre (har använt den i en vecka). Ni som tvekar, tveka inte!
Om ni har frågor angående den här oljan, t ex hur jag använder den osv, fråga! Jag svarar på allt :)

PÅ KANAL 4

FILM - AMERIKANSK THRILLER FRÅN 2002. Slim är servitris och en dag kommer Mitch in på restaurangen. Han verkar vara den perfekta mannen och lyckan är total när han friar till Slim. Men då dottern Gracie föds börjar Slim upptäcka obehagliga sidor hos sin man. Han är otrogen och börjar misshandla henne. Slim tar dottern och flyr men Mitch är dem ständigt på spåren.

I rollerna: Jennifer Lopez, Billy Campbell, Tessa Allen, Juliette Lewis, Dan Futterman, Noah Wyle. Regi: Michael Apted.

Om tre minuter börjar den här otroliga bra filmen! Den är värd att se!


TWO ONE THREE

Efter maten så målade jag mina naglar och det blev såklart mitt favorit nagellack :)
Den kommer ifrån Mavala och färgen heter 213 Pure Diamond, älskar den!

KINA MAT / YUM

Igår när jag och min pojkvän låg och kollade på Bordertown som gick på tv ganska sent igår natt så fick jag ett sånt sug efter kina mat, speciellt detta (se bild), imorse när jag vaknade bredvid min prins så hade jag fortfarande suget kvar! Så idag fick jag mamma att köpa kina mat, det var så himla gott! Jag njöt verkligen av maten :) Det är så himla gott när man får det man har ett sug efter, man njuter verkligen av maten då!
Yummy!

ANDRA JANUARI - 2012

Jag har lite ångest som sov bort hela dagen idag, vaknade för lite mer än 1,5 timme sedan! Nu ska jag lira Wii med syrran sedan kommer Adam hit, vi ska myspysa framför några filmer! Snart ska man äta mammas köttfärssås också, jag klagar inte! Hoppas ni får en trevlig dag :)

Puss & kram :*

En bild som Deborah tog på mig och min kärlek på nyår!

EAR CUFF - LEAF

/ Ur&Penn - 39:-

I LOVE THIS SWEATER

Den här tröjan hittade jag bland 60 kroners högen på Monki, köpte den på en gång sedan hoppade jag så glatt ut från butiken! Kommer vara så snyggt till mina harem byxor som jag köpte för någon vecka sedan! Visar dock bara baksidan av tröjan, hur snygg? Det är en kort vanlig svart tröja med en läcker rygg!

THE HAIR

Jag hör hela tiden att mitt hår är så snyggt! När jag säger att jag har löshår tror dem knappt mig, ser det så naturligt ut? Det roliga är att folket ser inte någon skillnad på när jag har löshår och inte. Mitt hår är långt ifrån såhär långt! Mitt mål är att mitt hår ska vara tjockt och långt! Det är så jävla fult med ett långt tunt hår, fulaste som finns! Ett hår som är långt ska vara friskt hela vägen ner, annars ser det inte bra ut!

SPARKLY TANK TOPS

Köpte två glittriga linnen ifrån Cubus för någon vecka sedan, ett svart och ett silvrigt :) Fick betala 129:- för båda! Älskar att dem är enkla men ändå riktigt snygga!

BLACK CARDIGAN / CUBUS

125 :- fick jag ge för denna enkla svarta kofta!

TEE

/ Köpt på Monki och den kostade mig 60 :-

A MIRACLE

Jag måste även tipsa er om den här nagelhärdaren! Jag köpte den för ungefär en vecka sedan. Mina naglar har redan blivit hårda och långa! Ni som har mjuka naglar, köp denna, den verkar så fort den har kommit på nageln, man ser inte bara skillnaden, man känner! Mina naglar är jätte hårda. Jag kommer köra på den här nagelhärdaren nu framför!
/ Från Kicks och den kostade mig 65:- !

TIPS:

Jag måste tipsa er om den här handkrämen! Den är kanon bra, mina händer blir bokstavligen silkes lena! Om ni lätt får torra händer, tveka inte, köp denna!

GOTT NYTT ÅR!

Hej! Jag hoppas ni fick en bra nyår, min blev lugn men ändå riktigt bra! Jag & min syster firade nyår med min pojkvän och hela hans familj! Det var jätte trevligt :)

Vi åt god mat, drack drinkar, dansade, var kärleksfulla mot varandra och nu ser vi alla fram emot 2012! Jag fick en underbar nyårskyss av min pojkvän precis när klockan blev tolv. Jag älskar honom och hans familj så himla mycket! Jag hoppas det kommer hålla en lång tid mellan oss. I år firar vi två år på valborg, inte länge kvar! Och snart är det alla hjärtans dag. Jag ser verkligen fram emot detta år!

Nyårslöften? Yes det har jag, men dem avslöjar jag i slutet av detta år så får vi se hur det har gått :)
Bilderna är tagna från Deborahs Facebook! Tack för att jag & min syster fick fira nyår med er ♥ Ni har verkligen en sjukt underbar familj!

RSS 2.0