Insta...

Jag har både bra och dåliga nyheter att komma med. Jag tar det dåliga först...jag har bestämt mig för att sluta blogga. Jag har varken tid eller ork till bloggen. Men det bra är att jag idag skaffade Instagram där jag kommer hålla till nu framöver. Där kommer jag uppdatera med bilder som kommer visa vad som händer runt om mitt liv. Följer du mig, så följer jag dig! Instagram@jasminstalberg

- This means war

Igår kollade jag & min älskade pojkvän på den här filmen. Den var riktigt bra!

5 Juni

- Idag hade vi flick besök ifrån Engelska skolan. Vi fixade med hår och smink inför deras bal som var ikväll. Jag sminkade två tjejer, båda blev riktigt nöjda, roligt! Åratals kollaget inlämnat och klart också, så skönt! Jag har precis målat mina tå naglar + mina naglar.

Imorgon är det Sveriges nationaldag, det firas med en massa mys med min underbara pojkvän! Nu: Djävulen bär prada :*
/ Imorse hade vi soligt väder...men de tog inte lång tid innan det blev grått och marken blev våt.

1,2,3 & 4

- När jag var i maxi sist så hittade jag jätte goda parfymer för endast 69:- / st. Jag köpte fyra stycken på en gång. Nu har man parfym så det räcker året ut.
/ Ett plus i kanten var att parfymerna är 50ml stora förutom "Sexy girl" som är 100ml.

Magazines

- Två nya tidningar inköpta. Det är så mysigt att äta sin frukost medans man läser sin tidning :)

SPAresource: Body butter

- Dessa tre underbara body butter köpte jag i Ica Maxi för någon dag sedan. Dem kostar 40 :- / st och luktar riktigt gott! Min favorit är melonen, har smörjt in mig några gånger med den och min hud blir sjukt len och luktar sjukt underbart! Kommer lätt köpa mig en till när den är slut.

RSS 2.0