20111010 - 02:15

Nu tänkte jag slänga in ett inlägg här i bloggen nu när jag väl har tid! Jag kan börja med att säga att jag ber så mycket om ursäkt, dålig uppdatering igen, jag vet, det kommer bli en ändring på det, I promise! Min helg har varit guld. Jag har varit med Adam hela helgen..nu med. Vi har planerat in min födelsedag, jag längtar..väldigt mycket! Jag kommer aldrig glömma min 18 årsdag!

I morgon har jag som sagt var studiedag, det är verkligen jätte skönt. Min pojkvän har dock ingen studiedag i morgon så det gäller att han kommer i väg till skolan. I morgon ska jag sova ut ordentligt så jag känner mig lite utvilad tills på tisdag.

På Torsdag åker mamma i väg till Göteborg, härligt! Kommer vara ensam hemma tills på söndag, det ska bli himla skönt! Snart har vi höstlov, då kommer jag, Adam, min mamma och min syster packa väskorna för vi kommer befinna oss i Göteborg den veckan vi har ledigt, det ska bli så himla skönt att åka från Örebro i några dagar! Då kommer ni få en hel del bilder ifrån Göteborg samt en massa inlägg när jag befinner mig där eftersom datorn är det första jag kommer packa ner, längtar lite smått sådär!

(Det blev ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa.)

Nu ska jag smyga nerför trapporna för ska fixa i ordning någonting att äta sedan kryper jag ner under täcket bredvid min prins och sover. Jag hoppas ni har haft en lika kärleksfull helg som mig. Vi hörs mer i morgon :*

Kärlek är något fint, kärlek behöver alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0