↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

Detta blir sista inlägget innan vi åker till Gambia! Vi hörs när jag har kommit hem! Det ska bli så otroligt härligt att komma till värmen, hoppas ni får det bra här i kalla Sverige :*

THE BOXES

Igår hämtade jag ut mitt kära paket! I paketet innehöll detta:

Elizabeth Arden - 8 HOUR
- Eight hour cream Skin Protectant, 50ml
- Eight hour cream Hand Treatment, 30ml
- Eight hour cream Body Treatment, 30ml
- Eight hour cream Intensive Daily Moisturizer for face SPF 15, 15ml
- Eight hour cream Sun Defense for face SPF 50 - High Protection, 15ml

Clarins - Face and body Essentials
- Clarins Hand And Nail Treatment cream, 100ml
- Clarins Moisture-Rich Body Lotion - for dry skin, 100 ml
- Clarins Pure Melt Cleansing Gel, 75 ml
- Clarins Beauty Flash Balm, 50 ml
- Clarins Foot Beauty Treatment Cream, 30 ml
- Clarins HydraQuench Cream - Normal to Dry Skin, 15 ml
/ Eleven.se

x3 - NEW YORKER

Dessa shorts köpte jag i fredags när jag & min pojkvän var på stan! Perfekt att ha med sig till Gambia :)
Gråa, gula och marinblåa shorts / New Yorker

NEW IN


NO COMMENTS

Mina senaste dagar...fyfan, jag har inget att säga! Den här veckan är nu slut och det tackar jag gud för, i morgon är det en ny dag och en ny vecka, jag hoppas verkligen att veckan som kommer blir mycket bättre än den som precis varit. I morgon får jag träffa mina underbara änglar i klassen, saknat dem som satan! Jag avrundar här, vi hörs..när vi hörs :*

NATTBLOGGAR

Jag kan inte fatta att det är mindre än en vecka kvar tills jag & Adam åker till Gambia! Jag kollade upp dagens väderprognos i Gambia, hela 37 grader,
hjälp så brun och fräsch jag kommer vara när jag kommer hem, vi kommer verkligen njuta under hela resan!

J.LO / ANNUAL AMERICAN MUSIC AWARDS

Jag tycker även ni ska ta och slå på Kanal11 för där håller Annual American Music Awards på, artister får priser samt uppträder, J.LO uppträdde nyss, de är galet så snygg hon är!

E.L.F / DARK RED

Idag målade jag mina naglar i en mörk röd färg! Älskar färgen :)
Nagellacket kommer ifrån E.L.F och kostade 15 :- och färgen heter Dark Red. Jag tycker alla tjejer ska ta sig en titt på E.L.Fs hemsida. Dem erbjuder galet billigt smink!

Här har ni hemsidan:
http://www.eyeslipsface.se/

Detta beställde jag förra året i Mars, in och kika:

FOR YOUR HANDS

Mina underbara handskar kommer ifrån H&M. Dem är jätte varma & är hur snygga som helst! Älskar rosetten, så himla sött men fortfarande kvinnligt!
Jag tror dem kostade 149 :- / H&M

MASSAGE OLJA

Tänkte tipsa er om en massage olja som jag och min pojkvän brukade massera varandra med. Den luktar underbart gott och gör så att musklerna slappnar av. Den måste ni testa med eran pojkvän/flickvän. Det är andra gången jag köper den och jag kommer nog köpa den ett antal gånger till!
Kostar 59 :- / City gross

ATTITUDE / ON SATURDAY

Yes! På lördag kommer jag plus några klasskompisar dra till Attitude mässan i Stockholm. Det kommer bli galet roligt! Jag lääääängtar. Kameran kommer såklart packas ner i väskan så en massa bilder kommer komma upp här i bloggen så fort jag har kommit hem!

SAMMA PRODUKTER, LIKA MYCKET INNEHÅLL, MEN INTE SAMMA PRIS

Sjukt att det är ca 200 kr billigare på eleven.se!

Produkterna du behöver för återfuktad och len hud, förpackad i en snygg necessär. Fem krämer som på olika sätt mjukgör torra och spruckna hudområden på bara åtta timmar. Gör hård hud mjukare och minimerar rodnad. Skyddar mot solens starka UV-strålar och vårdar vid mindre skrapsår och solsveda.

Detta kit innehåller:
Eleven.se / 299:-                                  -                             Kicks.se / 495:-


MÅNDAG

Idag har jag varit och fixat pass, min mamma & pappa var tvungen att skriva på papper, dem är så himla hårda jag fyller liksom 18 om mindre än 2 veckor. Jag har sån jävla otur med bilderna jag får när jag tar pass/legg, på mitt legg ser det inte ens ut som jag, jag ser så hård och arg ut typ, värsta terroristen haha! Igår klickade jag hem dem två boxarna (se bilderna i inlägget nedan).
Igår målade jag mina naglar, min pojkvän gillar färgen :*

CLARINS VS ELIZABETH ARDEN

Två prisvärda boxar, vill ha!
525 :- / Eleven.se
299 :- / Eleven.se

ROMANTIQUE

I fredags målade jag mina naglar i en romantisk naturlig färg.

20111121

Hej på er! Min helg har vart väldigt lugn och skön. I fredags så vaccinerade jag & Adam oss, ja det gjorde ont! Efter vi hade varit och vaccinera oss så gick jag, Adam och hans mamma på stan. Mycket trevligt! Adam har även hunnit se alla tre Twilight filmerna, så på tisdag eller onsdag ser vi fyran! Jag längtaaar! Igår kväll åkte jag och mamma upp på stan, vi käkade god mat och gick runt och kollade i skyltfönstrena.

På fredag har jag & Adam bestämt att vi ska på stan. På lördag åker jag + några klasskompisar till storstaden Stockholm, där kommer vi gå på en Stylist mässa, det kommer bli galet roligt! Jag saknar även mina änglar i klassen så det kommer bli jävligt roligt att få träffa dem.
Såhär såg jag ut igår! Hoppas ni har haft en trevlig helg :*

HOME STYLE


VILKEN PARFYM?

Jag börjar tröttna på min Paris Hilton parfym. Jag vill köpa en ny parfym, men jag har sån beslut ångest som vanligt! Jag vet inte vilken av dessa tre parfymer jag ska satsa på härnäst. Vilken tycker du? Jag älskar bokstavligen alla tre!
Vilken skulle du välja?

MINA SENASTE DAGAR

Hallå där! Jag vet, dålig uppdatering igen. Förlåt men jag har verkligen inte levt de senaste dagarna. I onsdags så åkte jag för att träna, jag träna en timme på gymmet och så dansade jag Afro dans i en timme, vi ska inte snacka om vilken träningsvärk jag hade igår när jag vaknade, kunde inte ens sträcka på mig, min rygg var helt urfunktion, hade så himla ont! Iallafall när jag kom hem ifrån gymmet så hoppade jag och min pojkvän ner i ett härligt bad. Jag fick kämpa för att hålla mig vaken, det är så himla mysigt att bada med min prins :) Igår hade jag världens jobbigaste träningsvärk, aldrig mer Afro dans alltså, det var himla roligt MEN fy vilken träningsvärk man fick. Idag mår jag bättre i kroppen, känner dock fortfarande av träningsvärken men inte lika mycket som igår. Snart ska jag möta upp min pojkvän på stan, vi har ganska mycket att göra idag. Jag ska göra pass och så ska vi vaccinera oss. Om mindre än två veckor åker vi, tiden går så otroligt snabbt. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, ja ska tillbringa kvällen och natten med min pojkvän. Jag vill gå på bio, jag vill se Twilight:breaking dawn, men min pojkvän har inte sett dem tre första filmerna så vi får se hur vi gör med det där! Jag hoppas allt är bra med mina underbara läsare!

Jag ska verkligen försöka uppdatera lite oftare!

GREEN NAILS

För någon dag sedan så satte jag mig ner för att måla mina naglar. Denna gång fick det blir en härlig stark grön färg. Jag älskar starka färger på naglarna!

Vad tycker ni?

TIPS: INPACKNING

Jag måste tipsa er om en underbar inpackning som inte kostar många kronor! Jag köpte två stycken inpackningar ifrån city gross för några veckor sedan. Den ena har jag prövat och den är precis likadan som denna (se bild). Inpackningen är väldigt krämig och tjock, jag älskar den! Håret blir jätte mjukt och man känner verkligen en skillnad. Jag har aldrig haft ett friskt hår, men efter jag har gjort några kurer med den här inpackningen så känns mitt hår friskt och som ett helt nytt hår!

Jag rekommenderar den till alla med slitet och tunt hår!
Den kostar ca 25 :- / City gross

EYEBROWS

Hallå där! jag har precis färgat samt plockat mina ögonbryn. Nu när jag är svarthårig måste jag se till att ögonbrynen också är svarta.

Ett par ögonbryn enligt mig ska vara svarta om man har mörkt hår (svart hår, mörkbrunt hår, mellanbrunt hår & naturell brunt hår), ljusbruna om man har ljust till brunt hår (ljusbrunt hår, mörkblont hår, mellanblont & naturell blont hår) samt slingor i ett ljust hår, och blonda om man har ljust hår (ljusblont, mycket ljusblont & intensivt ljusblont). Hoppas ni tar hand om era ögonbryn, ett par ögonbryn som inte har en form och som inte är färgade är inte snygga!
Bjuder på en bild på vackra Megan Fox. Hennes ögonbryn är riktigt snygga!

LOVELY DAYS

Tjena! Ja vet, dålig uppdatering! Helgen är lätt att beskriva, kärlek, kärlek & kärlek! Jag har tillbringat helgen med min underbara pojkvän. I fredags hade vi Idolmys. I lördags kväll åkte vi upp på stan, vi käkade god mat och hyrde med oss filmer ifrån filmkedjan. Det var lite kort om min helg.
Jag har precis gjort lite varm choklad, ska krypa ner under täcket och värma mig. Det är så otroligt kallt i den här lägenheten! På tal om kallt, det har blivit så himla kallt ute, snön är nog på väg! Det ska bli så otroligt skönt att åka i väg till det varma ifrån det kalla!

AIRSHOPPEN

Idag satte jag mig ner för att ringa in det jag vill ha ifrån Airshoppen. Det är dock inte allt som jag ska beställa, ska beställa mer grejer!
Helt sjukt så billigt det är tax free. Om ni kollar på ''Butikspris'' och priset man får tax free, det är stor skillnad!

HEMMAGJORD KYCKLINGSALLAD


DAGENS - DETAILES


I FOUND MY FAVORITE

För några år sedan använde jag en nagelförstärkare som jag blev helt kär i. Mina naglar gick jämt av & ville inte alls växa. Jag slutade dock använda den när mina naglar hade blivit hårda och långa. Nu när mina naglar har gått av & inte vart på humör den senaste månaden så har jag hela tiden tänkt på den nagelförstärkaren. Jag har letat som en tok efter den men det som jag inte visste vara att dem har bytt design på själva förpackningen/burken, så jag hade hela tiden den rätta nagelförstärkaren framför mig men jag visste inte om det. Nu idag så köpte jag den här nagelförstärkaren som jag inte visste var den rätta, så när jag sätter mig ner och applicerar lacket på mina naglar så visste jag att det var den här jag var ute efter hela tiden. Jag gick in på google & sökte och där kom designen fram som jag använde för några år sedan. Jag blev bokstavligen lycklig. Den här nagelförstärkaren är ett mirakel för mina naglar!
Kostar 119:- i Ica Maxi.

NECKLACE

Idag pimpade jag till Isador med ett Armband som fick bli ett halsband. Han är så söt i halsbandet, man vill typ äta upp honom.

CHICKEN SALAD FROM MAX


20111107

Hej på er! Jag ligger just nu & kollar på Pelle Svanslös, haha bästa julkalendern ever! Undra vad det blir för julkalender i år?. Igår var jag ganska så upptagen, jag träffade min efterlängtade pojkvän. Nu ska jag dra ner för att käka, idag blir det världens godaste kycklingsallad som är ifrån Max. Ikväll kommer Adam hit, ska bli så mysigt att träffa honom idag igen!
I bilen på vägen hem ifrån Göteborg.

TAXFREE MAGAZINE

När vi kom hem ifrån Göteborg så väntade den här tidningen på mig!
Jag hittade en massa bra produkter till ett väldigt bra pris! Funderar på om man ska beställa hem något :)

SO RELAXING

I Göteborg badade jag typ varje dag. Där vi bodde fanns det ett väldigt stort badkar. Jag passade verkligen på att ligga där och bara slappna av! Det var riktigt jävla skönt :)

ON MY WAY HOME

Nu är man äntligen på väg hem! Om ca en timme är man hemma. Man får hoppas på att hemmet står kvar bara! Jag saknar min underbara pojkvän så jävla mkt! När jag kommer hem blir det att träffa honom på en gång :* Här bak i bilen sitter jag & syrran med en varsin dator och lyssnar på musik medans vi sjunger och längtar hem!
En galen fin utsikt! Tog dock bilderna med min dåliga mobilkamera.

TWENTY-SIX DAYS LEFT

Tjugosex dagar kvar till Gambia! Längtaaaaaaaaaaaaar!!!!
Nu börjar Idol! Spännande...undra vem som åker ut!

FREDAG / 4 NOVEMBER

God kväll! Jag sitter just nu och väntar på att Idol ska börja igen. Idag har jag bara legat i soffan framför en massa filmer. Idag lurade även mamma i mig Älg stek, det var faktiskt gott! Efter vi hade ätit en jätte god middag så satte vi oss framför Idol, Amanda Fondell är min favorit! Framför Idol hade vi lite grönsaker + chips & dipp. Gott var det! Nu ska jag fortsätta gnaga på några morötter till. Undra vem som åker ut ifrån Idol? Vem tror du? Jag tror Olle eller Molly!

Ha en trevlig kväll :*
Middagen!
Myspyset vi hade framför Idol! Nu ska jag slå på kanal 5, det började precis en skräck film där! Klockan 22:25 börjar Idol & då byter vi över till 4an.

LEK & BUS

Idag åkte vi till Lek&Bus landet. Vi hade det riktigt trevligt. Lek&Bus landet borde heta Lek&Träning landet för man springer och klättrar och håller på med såna grejer som är väldigt ansträngande för kroppen. Jag kommer nog ha träningsvärk i hela kroppen i morgon. Efter Lek&Bus landet åkte vi raka vägen till en pizzeria för att köpa med oss mat. Jag var riktigt hungrig så jag sket i att ta bild på den underbara maten. Ikväll ska vi bara ta det lugnt framför tv:n. Vi ska nog slå på en skräckfilm. Jag kommer lägga mig tidigt ikväll för jag somnade klockan fem i morse & vaknade rätt så tidigt.
Här var man helt slut!
Det var gott att kyla ner sig med en varsin Slush, dem är så underbart goda & kalla på Lek&Bus landet. Jag blandade i ordning alla olika smaker, det blev verkligen delicious!
Vi åkte även en 10 meters lång rushebana.
Den var så himla roligt, åkte den om & om igen :)
På vägen från Lek&Bus landet så hade det skett en olycka. En lastbil hade vält, så det var massa med polisbilar samt brandkårar där. Lyckades ta kort på underdelen av lastbilen. Det var obehagligt att åka förbi en lastbil som var helt upp&ner vänd typ.

SO NICE

Jag sover precis framför den här mysiga grejen :) Det kan inte bli mysigare!

BLACK BEAUTY

Minns ni förra veckan att det skulle ske en liten förändring på mig? Yes här har ni den :) Jag färgade mitt hår svart igår natt. Har även satt i lite löshår. Jag trivs väldigt bra i det mörka!

RESAN GICK BRA

Igår så stannade vi vid grästorp. Jag passade på att ta några bilder :)

SVAR PÅ KOMMENTAR:

Fråga: Hej :) Jag undrar hur höga skorna är ? dom ser ut att vara jätte långa :) Har du långa ben eller har du normal långa ? tror du att dom som är korta kan använda dom ? :) Skulle vara tacksam för svar :)

Svar: Hej! Som du ser på bilderna så är skorna väldigt långa. Mina ben är längre än min överkropp, så ja, jag har ganska långa ben. En tjej som är kortare än 1,60 bör inte skaffa sig sådana skor. Jag tycker faktiskt det är snyggast att en tjej med långa ben har lårhöga skor. En tjej med korta ben, skorna bör ju gå väldigt långt upp på låren vilket inte kommer bli så snyggt.

PUMA

Mina nya träningsskor :)

TODAY

Hej hej! Jag sitter just nu i bilen på väg till Göteborg. Idag har det varit ganska så rörigt. Jag hann upp på stan, hittade även ett par träningsskor (visar er strax). Jag hann även kyssa min pojkvän hej då. Jag är ganska så trött, somnade halv sex i morse ungefär. Igår efter jag hade gjort sista inlägget för dagen så hoppade jag ner i ett härligt bad. Jag målade även mina naglar samt diska innan jag gick och la mig. Jag somnade så himla skönt igår.
Detta hade jag med mig + min mobil in till badet igår :) Var så himla skönt att bara ligga där och slappna av.

IMORGON / GÖTEBORG

Morgondagens planer ser ut såhär.

*Jag, mamma & syrran ska på stan
*På stan måste jag hitta ett par träningsskor
*Jag måste packa det sista inför Göteborg
*Jag ska träffa min pojkvän för måste få pussa på honom innan jag åker (vi kommer inte ses på några dagar för jag kommer vara i Göteborg tills på söndag)
*Runt halv nio tiden på kvällen måste jag vara redo för Göteborg..för då drar vi

P.S. Jag kommer packa ner min dator + laddare + kamera, så bilder & inlägg kommer det inte bli brist på här i bloggen. Jag kommer nog inte hinna blogga så mycket i morgon, men eftersom jag har skaffat trådlöst internet som fungerar över hela sverige så kommer jag nog blogga när jag sitter i bilen på väg ner till Göteborg. Det kommer bli sjukt skönt att slippa Örebro i ett par dagar :)
Bjuder på en underbar bild. Jag längtar så j*vla mycket! Jag vill bara ta mina väskor + min man och bara åka ner till värmen!

FROM STYLEBYTYRA.SE

Idag fick jag hem mina lårhöga stövlar som jag beställde förra vecka på StyleByTyra.se. Eftersom det var 20 % rabatt på alla skor förra veckan så passade jag på att beställa hem ett par vinterskor. Jag älskar dem! Dem är perfekta i storleken & färgen är ju helt underbar! Skorna är fodrade inifrån & ut. Dem kommer sitta fint till vinter då jag jämt brukar frysa fötterna av mig :)

DEM TVÅ NYA


RSS 2.0