GREAT SUNDAY...

Hejhej, jag såg precis att det går 2 mycket bra filmer på tv ikväll!
Jag har sätt båda filmerna, den första filmen (The net) börjar klockan 23:15 på 3an.
& den andra filmen, såg jag & min pojkvän för inte så länge sedan, den var också riktigt bra & den börjar klockan 23:25 på TV11!
Någon av filmerna måste ni se, ni kommer inte ångra er!
Denna söndag har varit hur bra som helst, i morgon är det en ny vecka, ny månad & jag kommer ha en helt ny hårfärg, wiie!
Strax ska min mamma börja färg håret på mig, visar er resultatet lite senare ikväll/natt :)

31 JULI

Hejhej. Vi kom nyss hem ifrån maxi. Vi köpte med oss en massa gott. Mamma ska nu börja med maten, jag är jätte hungrig! Jag är ganska så trött idag med. Vädret har varit ganska så Okej!

Om några dagar fyller Pitty 18 år, jag & min pojkvän kanske åker i väg till Uddevalla för att fira henne, men det är inte helt säker än! Men jag hoppas vi kommer kunna åka. 18 årsdagen är en stor dag, hoppas iaf hon kommer få en super bra dag! Nu ska jag gå ner & hjälpa mamma med maten så det blir snabbare klart! Såhär ser jag ut idag :*

HAIRCOLOR


Sådär! Nu har man köpt hårfärgen, nu är det bara att färga mitt hår! Snart kommer min pojkvän hit & gör mig sällskap. Är lite nervös över hårfärgen, hoppas det kommer bli som jag vill.

Jag ska först slänga i en Ljus-ask-brun som kommer ta bort det röda pigmentet sedan slänger jag i en Mandel-LjusGyllenbrun färg & den färgen kommer ge slutresultatet!

SÖNDAG

Hej! Jag har precis fixat mig, jag & min pojkvän vaknade 4 idag, lite tidigare än vad jag brukar vakna.. Nu ska jag, min mamma & min syster ta en promenad till maxi, jag ska köpa hårfärg. Imorgon ska jag köpa löshår så jag måste färga min utväxt innan jag köper löshår för måste ha samma hårfärg på löshåret som på mitt hår.

Nu ska jag packa ner Isador i väskan sedan tar vi en härlig promenad till maxi. Det var ganska så varmt när jag vaknade men efter en stund när jag kika ut genom fönstret så spö regnade det... Vädret är lite upp & ner vänt, man han aldrig lita på det.

SKÖNHETSFLÄCK

Ni kanske undrar vad det är för svarta prickar jag har i ansiktet...det är skönhetsfläckar.
Jag har ungefär 5-6 stycken i ansiktet!
Jag har ganska så tur eftersom det är rätt så fint med skönhetsfläckar.
Som ni ser på bilden (& alla närbilder) så har jag 2 st fläckar på vänstra kinden på den här bilden, som ni kan se har jag även en på näsan.
Dom andra syns inte så bra eftersom dom är väldigt små.
Nu ska jag sova.
Godnatt (GODMORGON) :*

P.s Tack för era fina kommentarer!

MIAMI RHAPSODY

Hejhej! Jag sitter just nu & kollar på en film som heter Miami Rhapsody, Sarah Jessica Parker & Antonio Banderas spelar huvudrollerna i filmen.
Det är en jätte gammal film! Sarah Jessica Parker var jätte ung i den här filmen, filmen är inspelad 1995, så ni kan ju tänka er hur vacker & ung hon var där (vacker är hon fortfarande, men de blir en skillnad när man är ung).

Min pojkvän ligger här bredvid mig & snarkar som en björn, så söt!
Jag försökte sova för en liten stund sedan men lyckades inte!
Filmen jag & min pojkvän kollade på förut...sög!
Jag rekommenderar inte er Tomie filmen, jag fattade inte ett skit & den var inte läskig nånstans.
Jag ska strax stänga av tv:n för att försöka sova igen, måste försöka vända tillbaka på dygnet så jag är vaken på dagarna & sover om nätterna...just nu är det ju tvärtom!
Amerikansk komedi från 1995. Gwyn Marcus ser upp till sina föräldrar och har alltid önskat sig att vara del av ett äktenskap som deras. Hon tackar ja till pojkvännen Matts frieri, men är orolig att han inte ska kunna erbjuda henne det liv hon förväntar sig. När hon får höra saker om sin familj som hon inte vetat om tidigare, utvecklas nervositeten till kalla fötter. I rollerna: Sarah Jessica Parker, Mia Farrow, Antonio Banderas. Regi: David Frankel.

TOMIE

Hejhej, vi kom nyss hem ifrån stan.
Vi hamnade på burger king, efter vi hade käkat gick vi vidare & köpte glass på gottis.
Vi satte oss vid slottet medans jag åt glass, sedan gick vi vidare till Filmkedjan för att hyra film, vi kom hem med 3 filmer+ en massa gott.
Nu ska vi släcka ner för lite myspys :)
Hoppas ni har haft en trevlig dag :*

PEARLS

Hejhej, jag har precis varit ute med Isador. Klockan 20:00 tar vi bussen mot stan, vi kommer dock hamna nere vid järntorget, men vi vet inte riktigt vart vi ska käka så det får vi bestämma när vi är framme i stan :) Nu ska min syster spela spel på min dator!

Såhär ser jag ut idag!
Kör på svarta harem byxor till detta :*

LÖRDAG

Hejhej. Jag & min pojkvän vaknade för en liten stund sedan. Han drog precis hem men kommer tillbaka om en stund. Jag, min syster & min pojkvän ska dra & käka någonstans. Jag vill dra & käka på någon pizzeria, det skulle nog vara gott!

Idag ska jag bara ta det lugnt, är ganska så pigg har sovit jätte gott. Strax ska jag börja fixa mig sedan kommer min pojkvän hit & då tar vi bussen upp mot stan! Idag har det varit fint väder, synd att jag har sovit bort hela dagen!


LÖRDAG MORGON

Hejhej.
Jag har precis vart ute med Isador på morgon runda, ska klä av mig & lägga mig bredvid min pojkvän som redan ligger & sover.
Jag hoppas jag kommer få sova idag.
Nu ska jag sova, godnatt :*

FREDAG NATT

Hejhej! Klockan halv 11 ungefär kom min pojkvän hit.
När han kom hit så hade jag ansiktsmask i ansiktet, drog bort den efter ungefär 20 min sedan så tog jag & han en promenad till Statoil där vi köpte med oss wienerbröd, dipp, dricka & twix kexchoklad.
När vi kom hem var klockan ungefär 12 så då satte vi på 1an & kollade på Silent Hill, tyckte den var konstig, fattade ingenting av filmen.

Vi kollade iaf klart på den filmen sedan klickade vi vidare till kanal 5 där The Grudge började.
Den håller fortfarande på, men vi pallade inte kolla klart på den så vi satte på TV11 ist där det går en annan film som heter Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay, den verkar vara bra!
Nu ska jag ge min pojkvän lite massage sedan kryper jag ner under täcket bredvid honom & kollar på filmen.
Hoppas ni har haft en trevlig dag, min har vart perfekt, har bara ätit på en massa gott hela kvällen!
Den här ansiktsmasken använder jag ifrån Kicks kostar ungefär 20 :-, älskar den!
När jag & min pojkvän kom hem ifrån Statoil så fixade jag i ordning detta...jordgubbar med mörkchoklad.
Jordgubbar i doppad mörkchoklad är jätte gott!
Det måste ni pröva om ni inte redan har gjort det :)
Och vi avslutade all ätande med Chips & dipp.
Idag hade vi Sourcream & Onion chips med vitlöksdipp!
Kombinationen passade väldigt bra, det smakade bättre än vad jag trodde det skulle göra (gillar inte vitlök).

WHITE TIGER..

Jag älskar bokstavligen vita tigrar! Det är någonting fint för mig. Det är ett fint minne för mig. Jag blev helt galen igår när jag & min pojkvän sökte runt på internet, sparade ungefär 30 bilder på bara vita tigrar!
Dom är så jävla vackra, finns nog inget så vackert djur som denna tiger!
Om inte tigrar var farliga så skulle jag nog lätt kunna ha en hemma hos mig...

EYEBROWS

Hej igen! Nu är bilderna överförda! Älskar ögonbrynen när dom är skarpa & höga! Strax ska jag kolla på dagens Paradise Hotel avsnitt.

Jag har ännu inte ätit någon frukost, ska gå ner nu & göra någonting som jag kan äta på medans jag kollar på Paradise hotel! Hörs senare :*
Försökte ta kort på endast ögonbrynen...men det gick inte så bra!
Jag & min pojkvän har precis bestämt att vi ska ses ikväll :*

FREDAG

Hejhej! Jag & min pojkvän kom inte ner på stan idag heller! Vi var vakna till ungefär halv 11 i morse, min pojkvän åkte upp snabbt på stan för att fixa några ärenden, sedan kom han hem hit igen för att sova. Det blev ingen stan för mig idag, stan får vi ta på Måndag.

Jag vaknade för ungefär en halv timme sedan. Idag ska jag bara ta det lugnt, är jätte trött! Kanske min man kommer hit sen igen & gör min sällskap! Igår fixade jag mina ögonbryn, dom blev jätte fina, kan visa er dom strax ska bara överföra korten! I morse när jag gick ut på vår glasbalkong såg jag en hare sitta utanför där vi bor ungefär, haha var bara tvungen att ta kort på den :)
Soluppgången var väldigt vacker imorse!
Där ser ni haren som skuttar iväg :)
& här satte han sig :)
& här gick han i väg :)

BEAUTIFUL ANIMAL


IKVÄLL...

Hejhej. Jag & min syster kom precis hem ifrån Statoil, var tvungen att ta en promenad dit för att köpa Comviq kompis, klarar mig inte utan min mobil! När jag skulle ta en promenad med Isador förut så kom en kille fram till mig ifrån London, han raggade på mig, uuusch! Tog Isador & sprang därifrån typ..
Jag & min syster är hemma själva i natt för min mamma jobbar, men Adam kommer hit & gör mig sällskap om en liten stund.

Imorgon ska jag & min pojkvän dra på stan, vi måste vakna ganska så tidigt för vi måste in på banken & banken stänger klockan 15! Nu ska jag kolla om det finns något bra på tv, sedan sätter jag på mig mina mjukis byxor & lägger mig framför tv:n tills min pojkvän kommer!

Hoppas ni har haft en trevlig dag! PUSS :*




Såhär såg jag ut idag!
Passade på att ta lite bilder när jag var på väg till statoil :)


TORSDAG

Hejhej! Förlåt för dålig uppdatering. Jag & min pojkvän vaknade klockan halv 5 idag, stan tar vi i morgon istället. När jag hade vaknat tog jag ut Isador på en promenad sedan gick jag hem igen där min pojkvän satt & väntade på mig. Vi åt glass & kollade på dagens Paradise hotel avsnitt.

Runt 6 tiden gick han hem då satte jag mig på balkongen & vilade, är så otroligt trött nu förtiden! Vid 7 käkade jag & sedan gick jag upp & fixade mig!
Idag åt vi potatisgratäng & fiskpinnar.
Paprika & tomat hade jag som sallad.
Hade även vitlökssås till fisken, såå jävla gott var det!

FINALLY!

Äntligen är jag nöjd med min header, konstigt nog så har jag ingen smink på kortet, oftast brukar tjejer ha 10 kg smink på sitt kort eller iallafall gjort i ordning sig lite grann... Jag är faktiskt ny duschad på kortet & helt naturlig!
Jag har dock gjort om kortet lite så det ska se snyggare ut!

Detta är orginalet!

TWILIGHT - ECLIPSE

Hejhej!
Jag & min pojkvän sitter just nu & kollar på The Twilight Saga - Eclipse TV1000 DRAMA, älskar Twilight filmerna, så bra, så romantiska, så drama & så fantastiska bra skådespelare!
För ungefär 2 timmar sedan fick jag en härlig massage ifrån min pojkvän, jag njöt varje gång han rörde vid mig!

Vad har mina fina läsare haft för sig idag?
Jag har bara tagit det lilla lugna.

Imorgon ska jag & min pojkvän vakna vid 1 tiden för vi ska åka upp på stan, han måste till banken & jag vill gå runt & kolla på kläder.
Det var så sjukt länge sedan jag var på stan & shoppade!
Ni flesta vet hur jag är...jag brukar jämt vara på stan & handla en massa grejer..men på något sätt så har jag hållt mig hemma & tagit det lugnt med handlingen!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, natti!

27 JULI

Hejhej! Jag har tillbringat ungefär 1,5 timme på min header...blir galen, vet inte vad jag ska ha för bakgrundsbild, men denna får duga :) Jag & min mamma tog en promenad till maxi förut, vi köpte med oss en massa gott. Jag är jätte trött, det syns på bilden här nedan!

Jag & min pojkvän tittar just nu på Dirty dancing 2, säger godnatt nu så hörs vi mer imorgon :*

SO BEAUTIFUL

Såg precis att solat har gått & gömt sig bakom molnen. Passar på att slå på dagens Paradise hotel avsnitt, sedan kanske solen har hunnit tittat fram! Dock är jag hungrig så ska fixa i ordning något att äta sedan blir det Paradise :*
När jag & min pojkvän hade krypt ner under täcket i morse så dyker den här solen upp...vi kunde inte somna med den här rakt i ögonen så vi drog täcket över oss sedan somnade vii :)

ONSDAG

Åhh vilket härligt väder det är idag! Hela 26 grader varmt & en strålande sol :) Jag vaknade för cirka 1,5 timme sedan. Har knappt sovit i natt, hela tiden någon/något som har väckt mig. Min pojkvän ska strax dra hem, då ska jag klä mig lite somrigt sedan hoppar jag ut på vår trädgård & solar en stund.

Hörs sen :*

Månen imorse :)

SUNRISE

Hejhej! Jag & min pojkvän kollar just nu på en konstig film på TV1000. Soluppgången är enormt vacker i natt, passade på att ta lite fina bilder med min nya kamera!

Hoppas ni har haft en trevlig tisdag. Nu ska jag byta om sedan krypa ner under täcket för att sova.

SURPRISE

Mamma kom hem med detta fina halsband från style by tyra :)

TISDAG

Jag & min pojkvän kom nyss innanför dörren! Klockan 22:30 ska vi som sagt var kolla på Snuten i Hollywood III, nu ska jag gå ner & kolla vad mamma har för överraskning till mig! Är jätte nyfiken :) Ha en trevlig kväll! puss :*

22:30

Klockan 22:30 ska jag & min pojkvän kolla på den här filmen på kanal 4 :)

MÄTT & BELÅTEN

Hejhej, jag har lagat mat & käkat.
Snart kommer min pojkvän hit, drar och möter honom så passar jag på att ta en promenad med Isador!
Hörs sen, puss :*

MY HAIR

Klockan halv 6 imorse tog jag dessa bilder...JAG VET..jag är fett blek & ser väldigt trött ut...men jag hade ingen smink + sömnbrist + med den här nya kameran ser man varenda lilla detalj!
Nu ser ni iallafall min hårfärg...ordentligt denna gång :)
Jag har faktiskt bestämt mig för att behålla min hårfärg men jag ska fortfarande köpa löshår :)
Den färgen ni ser i hårbotten på första kortet är min naturliga hårfärg!
Nu ska jag ta en promenad med Isador helt nyvaken sedan blir det Paradise Hotel avsnittet :*

26 JULI

Hallå där :) Jag vaknade nyss upp ur en skön sömn! Jag vaknade vid 1 idag för att kolla om vädret var fint men inte fan var det fint, molnigt & fult. Jag ligger just nu i min säng & tar det lugnt. Min pojkvän vaknade tidigare än mig idag för han skulle till banken.

Jag fick ett sms ifrån min mamma för en stund sedan att hon har en överraskning till mig när hon kommer hem ifrån jobbet..nån är nyfiken (jag)! Överraskningen visar jag er ikväll! Nu blir det dagens Paradise Hotel avsnitt :*

STEP UP 3

Hej på er!
Jag & min pojkvän kollar just nu på Step up 3 på kanal TV1000.
Tycker filmen är helt OK.
Jag & min pojkvän kollade på American Pie förut, tycker ettan är bäst av alla American Pie filmerna!
Helt sjukt att jag fortfarande sitter uppe...jag har liksom inte fått tillräckligt med sömn.
En sak vet jag helt säker...det är att jag kommer sova skönt i natt (bara för att jag har min blivande man bredvid mig).
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, hoppas ni har haft en trevlig dag!
Godnatt :*

MIN BABY & JORDGUBBAR

Hallå där :) Jag somnade aldrig efter Paradise hotel, jag gick ut med Isador en liten stund & sedan kom min pojkvän hit. Vi sitter just nu och kollar på Cheaters & äter jordgubbar, yummi!

Imorgon ska det bli en klar himmel med en 21 graders varm sol från 11-14 tiden, sedan dyker det upp några små moln! Ska försöka vakna tidigt så jag kan få njuta av vädret för en gång skull!
Dessa goda jordgubbar ligger just nu i min mage :*
Hoppas ni har haft en trevlig dag!

25 JULI

Hejhej. Jag har precis ätit lite god mat! Jag är jätte trött, kommer sova tidigt ikväll (PÅ RIKTIGT!).
Vad har ni gjort idag? Jag har bara tagit det lugnt.
Nu ska jag titta på dagens Paradise hotel avsnitt sedan kryper jag ner under täcket & sover!
Hörs imorgon :*

PICTURES

Nu har jag tagit några bilder med min kamera!
Vad tycker ni?
Ser ni skillnaden?
Jag tycker min kamera ger fantastiska kort & jag ser verkligen skillnaden!

FINALLY

Godeftermiddag mina läsare!
I morse tog jag & Isador en promenad till maxi för att hämta ut min kamera!
När jag kom hem ifrån maxi började jag krångla med den på en gång haha, jag har redan lärt mig hur man hanterar den :)
Jag somnade vid 10 imorse & vaknade nyss ungefär.
Kommer nog lägga mig ganska så tidigt ikväll (varje gång jag säger så brukar jag lägga mig runt 6-7 på morgonen haha).
Hur mår mina läsare?
Hoppas ni alla mår bra, jag mår bra!

Iallafall jag är jätte nöjd med min kamera, tog några bilder imorse & jag blev jätte nöjd med bilderna!
Ingen av dessa bilder är tagna med min nya kamera.
Ska försöka vakna till & fixa till mig så jag kan ta lite bilder som jag senare kommer visa er :*

FÖRRESTEN...

Jag kollade på Diary of a mad black woman, den var jättebra, det var första gången jag såg den filmen! Tyckte det var lite drama i filmen men ändå lite komedi. Tyckte den var se värd!

Handling:
Amerikansk dramakomedi från 2005. Helen och Charles McCarter delar ett till synes perfekt liv med ett lyckligt äktenskap, ett vackert hem och gott om pengar. Men under den fina ytan döljer sig en helt annan sanning. På deras artonde bröllopsdag kastar Charles ut Helen från deras hus för att göra plats för sin älskarinna, tillika Helens bästa vän. Det blir startskottet för Helens nya liv och med lite hjälp från sina nära och kära börjar hon snart att se det komiska i situationen.
I filmen befann sig denna sexiga man, inga fel!
Inte undra på att filmen blev så bra :)

07:00

Såhär vackert är det utanför mitt fönster just nu...

Godmorgon!
Ni tror säkert jag är knäpp när ni ser vilken tid jag gjorde detta inlägg...
Jag kan faktiskt inte sova!
Jag funderar på om jag ska vänta tills klockan blir 08.00 så jag kan åka till maxi & hämta ut min kamera så jag kan sova länge idag? hm...
Jag ligger iaf just nu & tittar på soluppgången, jätte vackert! Min pojkvän fattas dock här bredvid mig :(
Första natten på flera dagar jag sover utan honom...ja ni ser ju hur det går..inge bra direkt, sitter vaken klockan 7 på morgonen helt pigg & känner saknaden efter honom!

Jag har nu bestämt mig...jag drar & hämtar ut min kamera redan nu på morgonen så har jag det gjort, kan även passa på att ta en promenad med Isador :)
Hoppas ni sover gott ni som sover :*

WANT THIS...


TOMORROW...

Hejhej. Jag kom precis ut ifrån en härlig dusch! Idag har det regnat hela dagen & kvällen, tråkigt! Om någon minut börjar en film på TV11, den ska jag titta på medans jag fixar mina ögonbryn, ska både färga & plocka dom :) Är ganska så pigg, men inte undra på...jag & min pojkvän vaknade klockan 6 idag!

Imorgon hämtar jag ut min kamera som jag beställde för några dagar sedan :) Jag kommer nog vakna tidigt imorgon för jag kommer vilja hämta ut min kamera & börja krångla med den så fort som möjligt :)

Äntligen mina kära läsare kommer ni få se mycket bättre bilder här i bloggen!

Canon EOS 1000D EF-S 18-55mm IS

THIS EVENING

Cursed börjar klockan 23:25 på kanal TV11!
Amerikansk thriller från 2005. Ellie har tagit hand om sin yngre bror Jimmy sedan deras föräldrar dog. En kväll när Ellie hämtar Jimmy på en fest blir de inblandade i en bilolycka. När de försöker rädda kvinnan i den andra bilen dyker ett mystiskt kreatur upp och dödar kvinnan och både Jimmy och Ellie blir skadade. Snart upptäcker de två syskonen att de förändrats både fysiskt och känslomässigt. Ellie och Jimmy styrs nu av något de inte kan kontrollera och för att rädda sig själva måste de lösa mysteriet.

När lammen tystnar börjar klockan 23:00 på kanal 3!
Amerikansk skräck från 1991. FBI-agenten Clarice Starling är på jakt efter den hänsynslöse seriemördaren Buffalo Bill som av någon konstig anledning flår sina offer. I hopp om att få hjälp med att luska ut varför Buffalo Bill stjäl sina offers hud kontaktar hon massmördaren Hannibal "The Cannibal" Lecter.

SÖNDAG

Jag vill först & främst nämna det som har hänt i Norge. Jag har inga ord till det som har hänt! Jag skriver detta till dom som förlorade sina liv & för dom som fick uppleva explosionen & alla unga som var på lägret! Detta är en riktigt hemsk sak som jag trodde aldrig skulle kunna ske i något av våra grannländer! Blir så ledsen & arg bara jag tänker på det som har hänt...

Hej alla läsare! Hur mår ni? jag hoppas ni alla mår bra! Jag & min pojkvän vaknade klockan 6 på kvällen. Jag har inte hunnit göra så mycket...som ni kanske ser håller jag på och fixar & trixar med min header, jag börjar bli riktigt nöjd nu! Vad tycker ni? Nu ska jag gå ner & börja med maten, börjar bli hungrig.

Hörs sen :*


MOVIES TONIGHT

Just nu går denna film på kanal 3 :)
Just nu går denna film på kanal TV1000 DRAMA :)
Klockan 00:25 börjar denna film på kanal TV4+ :)

GREAT DAY...

Hejhej, vi kom precis hem ifrån stan. Vi började med att käka på Burger King. Vi satt ett tag & vilade våra magar. Efter ett tag tog vi några steg till gottis & köpte en varsin glass, sedan gick vi ner mot slottet och satt där & mös. Vi har haft det jätte mysigt. Det har varit ganska så varmt här idag, häärligt!

Igår blixtrade & åskade det. Det var jätte mysigt, man såg blixtrarna på långt avstånd. Vi tände ljus på glasbalkongen & drog för gardinerna, sedan satte vi oss där & kollade på blixtrarna det var jävligt mysigt!

Jag tog några bilder när jag & min pojkvän promenerade runt stan!









LÖRDAG

Hejsan.
Jag & min pojkvän vaknade för 2 timmar sedan.
Vi sitter just nu & dricker cappuccino.

Jag har fixat mig inför en dag på stan, jag & min pojkvän tar snart bussen.
Vi ska köpa oss en varsin glass sedan går vi ner mot slottet & myser en liten stund, innan vi åker hem ska vi dra in på Burger King & käka :)
Det låter som en mysig dag på stan även om alla affärer är stängda!
Ha en trevlig dag :*

CATWOMAN TONIGHT

Klockan 23:55 börjar Catwoman på kanal 5, den måste jag se!

HÅRINPACKNING!

Hallå där igen! Jag har precis lagt hårinpackning i mitt hår. Det behövdes verkligen, mitt hår på längderna är så otroligt torra, förstår inte hur det har lyckats blivit så! Kommer nog sitta med inpackningen i några timmar. Dagens avsnitt på Paradise Hotel var riktigt spännande!

Om en liten stund kommer min pojkvän hit. Lite senare måste jag hoppa in i duschen för att tvätta ur hårinpackningen & för att raka mig, börjar se ut som en apa på benen! Jag sitter just nu & kollar på En Prinsessas Dagbok på tv4, den är så bra!
Ha en trevlig kväll :*

MY LITTLE PRINCE

Nu ska jag & Isador titta på Paradise hotel, jag är ganska nyfiken på vad som kommer hända i dagens avsnitt! :)

22 JULI

Hejsan alla läsare!
Ursäkta för den dåliga uppdateringen...jag vaknade för cirka en timme sedan, det är därför jag har vart så tyst här i bloggen.
Min mamma & syster har varit på stan idag, mamma kom hem med två överraskningar till mig som jag blev överlycklig över.
Hon kom hem med snack boxen ifrån mC donal´s & så kom hon hem med fransjackan ifrån Bikbok.
Jag har länge velat ha den där jackan, ända sen den kom in i butiken..så jag har liksom varit lite olyckligt kär i den, men nu är den min! :)

Jag sitter just nu i köket proppmätt & överlycklig.
Jag är fortfarande jättetrött, har ont i ryggen & benen, vet inte riktigt hur jag sover...man kan tro ibland att jag misshandlar mig själv i sömnen för jag brukar oftast vakna & ha ont lite överallt..
Ikväll kommer min prins hit, mysssigt!
Just det...det är helg, det brukar finnas mycket bra filmer på tv på helgerna!
Förresten hur mår ni? jag hoppas ni mår toppen!
Fransjackan, oooh happy meee :)

21 JULI


KÖP SHAMPOO & FÅ BALSAM PÅ KÖPET...

Mamma har nästan nyss kommit hem ifrån maxi..hon kom hem med detta till mig.
Garnier fructis inpackning & TREemmés shampoo & balsam, lyckliga jag!
I morgon ska jag ge mitt hår en behandling med inpackning & huvudmassage :)

STRÖMAVBROTTET...

Igår blev det strömavbrott här i ca 30 min... Jag råkade somna & jag vaknade av att allt blev svart. Säger bara en sak...TUR att min pojkvän var hos mig igår, jag var så jävla rädd, det var verkligen kål svart överallt, hela vår gata! Sen när vi fick tillbaka strömmen så trodde vi att det var tillbaka men inte fan var det så...efter 15 min så försvann strömmen igen & kom tillbaka efter mindre än 1 minut & så höll det på sådär 2-3 gånger.

Jag fick nästan flipp! Jag hatar när det blir strömavbrott, t.o.m. min pojkvän blev lite rädd för när strömmen hade gått första gången så började vår hemtelefon pipa, då var batterierna slut... Jag blev faktiskt jätte rädd!

RENT & FINT!

Hej på er.
För någon dag sedan kom mamma hem med ett nytt påslakan till mig, har bäddat sängen med det nya påslakansettet.
Nu är mitt rum städat & fint, känns skönt att ha det gjort.
Jag käkade efter jag hade kollat på Paradise hotel, sen började jag med städningen & jag blev precis klar!
Nu ska ja kolla upp om det kommer finnas något bra på tv ikväll...hoppas det!
Hoppas ni får en trevlig kväll!
:*

TORSDAG

Hejhej. Idag skulle jag & min pojkvän på stan, men eftersom vi vaknade för ungefär 30 min sedan så tar vi det imorgon istället. Igår somnade jag med huvudvärk & jag vaknade med huvudvärk, tog precis en alvedon, hoppas värken släpper snart.. Ikväll kommer min pojkvän hit igen som kommer spendera kvällen & natten med mig! Det känns inte rätt när han sover hos sig & jag hos mig, vi ska sova ihop, det känns rätt!

Idag ska jag inte göra något speciellt, ska kolla på Paradise Hotel nu. Sen städa mitt rum! Hörs sen :*

RIGHT NOW...

Just nu går dessa filmer på tv, 2 fast 2 furious går på tv6 och Den osynlige går på tv11!
Båda filmerna är riktigt bra, jag & min pojkvän valde att kolla på Den osynlige eftersom vi båda har sett 2 fast 2 furious för många gånger :)

Ha en trevlig kväll :*

A VERY NICE DAY!

Hallå där, vi kom precis innanför dörren!
Jag har haft en mycket trevlig dag idag.
Jag, min pojkvän & Isador tog bussen ner mot stan vid 5 tiden, då gick vi hem till min pappa för att äta middag.
Det var jättegott, vi åt som hästar!
Efter vi hade ätit drog vi ner till H&M, klockan var kvart i 7 så vi var där i sista sekunden.
Efter vi hade vart på H&M drog vi till gottis och köpte en varsin glass, sen gick vi ner mot slottet & satte oss där!
Innan vi tog bussen hem så gick vi in på Ica & köpte med oss lite grejer hem.
Jag & min pojkvän ska åka upp på stan imorgon igen för jag vill kika lite mer i affärerna, det är rea nästan överallt men jag tycker inte det finns något på rean, mest skräp!
Nu blir det tv:n :*

/Bjuder på lite bilder jag har tagit under dagen!

MIDDAG HOS PAPI

Hejsan alla kära läsare! Igår kollade vi som sagt var på en skräckfilm, den var inte så bra tyckte jag...Jag & min pojkvän vaknade nyss ungefär, han drog precis hem. Jag ska vakna till och fixa till mig för jag & min pojkvän ska till min pappa på middag om någon timme, det blir lammgryta med ris, mums!!

Efter vi har vart hos min pappa blir det nog en liten promenad runt stan, vi kommer nog hamna vid slottet som vanligt!

Hörs mer senare :*

TISDAG KVÄLL...

Hejhej. Jag ligger just nu i min säng & väntar på att min pojkvän ska ha duschat klart. När jag & mamma var på stan så hyrde vi med oss en skräckfilm som jag, min pojkvän & min mamma ska se strax. Är sjukt trött idag, kommer nog sova riktigt gott i natt! Hoppas ni har haft en trevlig kväll!

Hörs mer imorgon. Godnatt :*

19 JULI

Hejhej! Jag kollade klart på paradise hotel för en liten stund sedan. Jag har fixat mig och nu ska jag & mamma ta cykeln ner till stan för lite käk! Det blir mC donal's idag, mums!

Är jätte sugen på hot wings, så jävla gott! Ska även ta plus meny så jag kommer komma hem ett glas rikare :) hörs sen :*
Såhär ser jag ut just nu!
Nu ska jag packa ner Isador i väskan sedan drar vi i väg :)

FEATHER

Dom här fjäder örhängerna innehöll också i JFR paketet!
Som ni vet så älskar jag fjädrar, fjädrar är något som jag alltid tyckt om & som jag alltid kommer tycka om!
Fjädrar är nog det finaste man kan bära enligt mig, men som sagt vissa passar inte med just den stilen, då blir det inte fint alls!
Jag tyckte dock dessa örhängen var små & fjädrarna såg inte så bra ut...funderar på om jag ska skicka tillbaka dom..

H&M

Vågar man öppna? eller kommer det bli som vanligt att man vill beställa hem hela katalogen? :)

WATERMELON

Idag har det vart ganska så varmt här i Örebro.
Vattenmelon till frukost var perfekt!

THE NECKLACE

Mamma & pappa kom hem med JFR paketet ifrån maxi!
I morgon var sista dagen paketet fick ligga kvar i maxi, tur att pappa kom & räddade mig, jag ville så gärna ha halsbandet!
Jag kommer bära det jävligt ofta på halsen!

TISDAG

Hejhej! Min pojkvän sov hos mig i natt. Vi har haft det som vanligt (mysigt). Jag & han somnade 9 i morse & vaknade halv 4 idag. När vi vaknade fick jag en liten överraskning av pappa (visar er strax) jag blev jätte glad! Jag sitter just nu på glasbalkongen & tittar i VECKO Revyn som jag fick hem på posten idag!
Nu = Paradise hotel :)

PARADISE HOTEL - SÄSONG 7

Nu ska jag kolla på paradise hotel - Danmark.
Programmet går inte på tv, så om man vill kolla får man kolla via internet... www.tv6play.se :)
Hugs :*

THE LAZARUS PROJECT

Efter att ha avtjänat sitt fängelsestraff är Ben tacksam för allt han har i livet - en vacker fru, en bedårande liten dotter och ett fast arbete. Livet leker.
Men när han en dag oväntat blir av med jobbet, faller Ben tillbaka i gamla vanor och hjälper sin kriminelle bror vid ett rån som får ödesdigra konsekvenser.

Ben döms till döden och måste nu ta farväl av sin familj och förbereda sig på det värsta.
Men avrättningen får en oväntad utgång när Ben plötsligt återfår medvetandet och befinner sig på en kuslig psykiatrisk avdelning, där han får veta att han anställts som tillsyningsman.
Var hans tidigare liv bara en dröm, eller är han nu en del av något ännu mer skrämmande?
Den här filmen kollade jag & min pojkvän på igår! Så jävla bra, grät några gånger i filmen, den rekommenderar jag skarpt till er! Har ni inte sätt den? då har ni missat något jävligt bra!! Det krävs dock att man är med i filmen annars förstår nog man ingenting!

Den är nog den bästa filmen jag har sett på...väldigt länge!


MÅNDAG

Hejhej. Jag & min pojkvän vaknade halv 5, då drog vi ner för att dricka te & äta bullar :) Han gick precis hem, har vart ute med Isador och nu ligger jag i min säng, är fortfarande nyvaken så jag känner mig inte direkt så jätte pigg..men det går över! Igår kollade jag aldrig på Systrar i jeans - andra sommaren, när min pojkvän kom hit drog vi ut på glasbalkongen där vi tände upp ljus. Vi satt och pratade & spelade lite kort!

Idag har jag inga planer, tror min pojkvän kommer hit sen igen :) Hörs sen :*

NEW!

Har precis bytt header (som ni ser).
Vet inte riktigt om jag är 100 % nöjd med den, jag kanske byter lite längre framåt, eller så kommer jag ha kvar den tills jag har tröttnat på den :)
Hoppas ni gillar den.
PUSS :*

SYSTRAR I JEANS - ANDRA SOMMAREN

Klockan 21:00 börjar denna film på 3an, måste ses!

THE TREE


17 JULI

Hallå där! Jag, min mamma & min syster tog en promenad till Willy´s. Vi kom nästan nyss hem. Nu sitter jag & väntar på att maten ska bli klar, är jätte hungriiiiig! I natt sov jag som en prinsessa, allt var rent i sängen, t.o.m. madrassen :)

Det har inte varit så fint väder idag, hoppas det kommer dyka upp en sol snart, finns inget att göra i sånt här dåligt väder. Det mysiga med detta väder är att det blir sådär mörkt & svalt, passar bra om man vill mysa framför tv:n eller ligga i ett härligt bad med sin käre. Nu är maten klar! Hörs sen :*
Såhär ser jag ut idag! Igår fixade jag mina ögonbryn, blev rätt så nöjd, dom blir faktiskt bara mer & mer bitchiga, det gillar jag!

SÖNDAG

Hejhej. Jag & mamma tvättade till klockan 06:00 i morse, nu är allt rent & torrt! Jag vaknade nyss. Ska snart gå ner för att äta frukost. Ikväll ska jag & min pojkvän ses. Det känns så skönt att alla mina kläder är rena & torra igen, nu slipper man springa runt & leta efter något man kan ha på sig.

Nu ska jag gå ner för att äta frukost! Hörs sen :*

NOW...TAKERS


WANTIES


GINATRICOT


EN RÅTTA MITT PÅ VÄGEN!

Ja just det!!!!
Glömde berätta för er att jag råkade trampa på en jävla råtta på vägen till maxi :(
Blev så rädd, den var jätte hård & den var vid liv så den sprang fett snabbt i väg, trodde den skulle springa på mig så jag började hoppa lite :(
Det måste sätt fett roligt & fult ut, usch!
EN RÅTTA AV ALLT OCKSÅ!

MOVIES

Såg nyss att det går massa med bra filmer på tv ikväll!
Klockan 23:00 börjar The Last Song på TV1000 Family, en jätte bra film, ganska sorglig, passar bra om man vill sista & deppa kanske!? nej skoja, men den är riktigt bra!
Klockan 01:00 börjar Did You Hear About The Morgans? på TV1000 Family, har inte sett den filmen, men har hört att den är rätt så bra!

16 JULI

Hejsan. Vi kom nyss hem ifrån maxi. Klockan 12 i natt ska jag & mamma tvätta, vi kommer tvätta till 3 i natt om vi inte behöver tvätta ännu längre...hela min garderob är i tvätten ungefär! Ifrån Maxi köpte jag med mig jordgubbar. Jag ska nu dra ner & tvätta jordgubbarna och sådär.

Ikväll kommer jag bo i tvättstugan, kanske slår på någon film innan vi drar & tvättar! Hoppas ni har en trevlig helg, jag har/haft det rätt så trevligt är bara jävligt trött! Kram :*

SATURDAY


Hejhej. Tänkte kika in här ganska så snabbt för att säga att jag & min pojkvän hade en trevlig kväll igår. Han gick hem för en stund sedan. Nu ska jag & Isador dra ner och käka! Hoppas ni fick en trevlig fredag. Puss :*

P.S Kommer nog vara ganska så seg med bloggandet idag. Ska hjälpa mamma med tvätten & dra och handla i Maxi. Jag kommer blogga så fort jag får tid över till datorn!

Mr.CHIPP'S


FREDAG

Hej på er! Jag har hunnit...plugga, duscha, käka & fixa mig under den tiden jag har vart tyst här i bloggen! Just nu ligger jag & min pojkvän och kollar på film (Pirates of the caribbean).
Det går ganska bra filmer på tv ikväll.
Jag & min pojkvän kommer mysa framför en massa bra filmer i natt med varma bacon chips!
Såhär ser jag ut ikväll :)

15 JULI

Hej allihopa. Min pojkvän gick precis hem, men han kommer tillbaka ikväll igen :)
Vi vaknade runt 4 tiden, har diskat, rastat Isador & spelat lite spel!
Igår fick jag en härlig massage ifrån min pojkvän, blev helt avslappnad.
Mitt i natten slår vi på en skräckfilm som heter The Texas chainsaw massacre, den var ganska bra, eftersom jag har fått välja film dom har dagarna så tyckte min pojkvän att det var hans tur att välja vilken film vi ska titta på (han vet att jag skulle välja en till skräckis)!
Gissa vilken han väljer? jooo Jönssonligan :)
Jag känner min pojkvän, jag vet att han var rädd efter skräckfilmen så det var nog därför han valde att kolla på en sån film.
Iallafall vi kollade på Jönssonligan också, sen deckade vi!
Idag har jag inga planer, måste plugga & senare kommer min pojkvän hit igen :)
Vad ska ni hitta på en sån här dag då vädret inte är på topp?
hoppas iaf ni får en trevlig dag & kväll :)
PUSS :*

RIGHT NOW...


MY PLACE!

Jag var nyss ute med Isador, tänkte passa på att visa er vart jag bor :)
Här är vår gata (skaldegatan).
Vi bor i radhus som ni kanske ser!
Och om ni undrar vad det är för färg på radhusen så är det rosa/aprikos!
Älskar färgen :)
Nu kom min pojkvän hit.
Nu säger jag godnatt för idag, så hörs vi mer imorgon!
Puss :*

TORSDAG

Hejhej :) Jag åt en kebabrulle förut, efter jag hade ätit gick jag upp för att dammsuga & moppa golvet i mitt rum. Det känns att rummet är mycket renare nu, jag råkade spilla coca cola igår, det är nog det värsta som finns för golvet, jag torkade upp det men det blev jätte kletigt!

Jag har precis fixat mig inför kvällen! Min pojkvän kommer hit & gör mig sällskap idag igen. Jag har sån huvudvärk just nu, ska se om vi har några huvudvärks tabletter hemma...annars vet jag inte vad jag gör! Jag ser att vädret inte ser så bra ut...kommer det börja regna tror ni? jag tror det! Jag hoppas det kommer både regna & åska ikväll, det är så mysigt att vara med sin pojkvän när det är sånt väder :)

Såhär ser jag ut ikväll:


Linne - H&M
Väst - H&M
Leggings - Gina tricot
Halsband - Second hand



YUMMY


14 JULI

Hejhej!
Igår kom min pojkvän hit, han spenderade natten här hos mig :)
Vi kollade på 2 filmer, The tourist & The abandoned.
Jag tyckte inte att The tourist var så bra, men The abandoned var riktigt bra (en skräckfilm).
Jag & min pojkvän vaknade 4 idag, han drog precis hem.
Jag är jätte hungrig, ska käka strax & efter jag har käkat så blir det städning i mitt rum!
Hörs sen :*

THE TOURIST

Snart kommer min pojkvän hit.
Vi ska kolla på The tourist & mysa hela kvällen :)
Hoppas ni har en trevlig kväll.
Puss&kram :*

20:00

Hej! Jag kom nyss hem ifrån en promenad med Isador. Jag sov i ungefär 3 timmar, jag vaknade av att Isador stod och grät, han trodde Kickan (hans tjej) skulle komma hit idag igen, men det gjorde hon inte. Jag är fortfarande jätte trött kommer nog lägga mig ganska så tidigt ikväll :)

Såg nyss att She´s all that går på tv4 film, jag har sett den filmen några gånger, tycker den är ganska bra. Klockan 21 börjar en film på tv11 som jag ska kolla på. Börjar känna doft av mat...jag börjar bli hungrig (igen)!

CANON EOS 1000D

Snart kommer denna kamera bli min!

THE SUN

Hej igen! jag är lite halv sne på vädret...+20 grader bara! Det stod i tidningen att det skulle bli sååå fint väder i Juli, inte för att det känns eller syns men vad är detta för väder? ska detta kallas sommar?! detta är som hösten...nästan! Jag tror nog jag lägger mig & sover iallafall. Vädret är inte på topp, ögonen orkar knappt hålla sig öppna. Jaa, jag lägger mig för att få min skönhetssömn :)

Vi hörs sen igen när jag har vaknat och när jag vet vad dagen har att erbjuda mig :*

13 JULI

Hejhej! Jag kom nyss hem ifrån stan. Jag & min pojkvän tog bussen klockan 10:13, gud vad trötta vi var. Men jag hade möte och det var väldigt viktigt att jag gick dit. Allt gick bra. Efter vi hade vart på ''mötet'' så gick vi runt lite på stan, vi satte oss framför slottet & njöt av solen. Efter vi hade suttit en liten stund vid slottet gick vi till en ny skoaffär som har öppnat nere vid järntorget ungefär mittemot tatueringscentret vid arbetsförmedlingen, dom hade jättefina skor där! Innan vi tog bussen hem igen så drog vi och käkade på mCdonals.

Nu sitter jag i mitt rum, jag är jätte trött...funderar på om jag ska lägga mig & sova i någon timme. Men jag tycker det är bättre att vara vaken och sen försöka somna i tid i kväll så man vaknar lite normalare tider (jag har vaknat ungefär runt 14-17 tiden varje dag i några veckor nu, förutom idag). Hoppas ni har sovit gott & att ni är pigga och glada!

BURN BABY BURN!

Hallå där! Min pojkvän gick nästan nyss hem :( detta är första natten på flera dagar som jag sover helt ensam i min ''stora'' säng! Jag & min pojkvän har ju så mysigt tillsammans, det är knappt att man vill lämna varandra när han ska hem till sig. I morgon ska jag vakna klockan 09:00, så ni fattar vad jag gör här inne? jag vill såklart säga godnatt till mina underbara läsare innan jag somnar...om jag kan sova! Nu säger jag godnatt så hörs vi mer i morgon! Sov så gott :*

P.S Vill bara säga till er alla (jag vet att vissa av er inte direkt ''tycker om'' mig) men ni är så underbara... & trogna läsare! Detta är min dagbok, jag skaffade inte mig en blogg för att få uppmärksamhet eller för att folk ska veta vad jag gör om dagarna. Jag skaffade mig denna blogg för att jag gillar att skriva...skriva vad som har hänt dag för dag...som man egentligen ska säga till sin man varje dag man kommer hem ifrån jobbet/skolan. När jag väl har en man vid min sida, som kan lyssna vad jag har att berätta för honom varje dag...det är den dagen jag kommer sluta blogga. Jag älskar detta, skulle kunna sitta en hel dag framför bloggen...om jag hade tid! Förstår ni hur mycket min blogg betyder för mig ? Jag bloggar varenda dag (förutom när något har kommit i vägen) och det kommer jag göra framöver också! En trogen bloggerska bloggar varje dag, brinner för sin blogg. Det var detta jag ville säga till er.

SOOOO CUTE...


GRATTIS MAMMA!

Hej alla läsare. Idag har det varit en stressig dag. Jag & min pojkvän vaknade halv 2, då kom Isadors brud hit. Dom lyckades inte med parningen idag heller, tiken lät inte Isador göra det han behövde göra, men men det är bara att dom försöker nästa gång hon löper :) Efter Isadors brud hade vart här gick jag ner och bakade tårta åt mamma. Runt 7 tiden kom min moster, hennes man & Maria hit. Dom stannade inte kvar här så länge.

Just nu sitter jag i köket med min pojkvän, vi har käkat & spelat kort. Efter detta inlägg så ska jag & min pojkvän ta med oss tårta upp till mitt rum för att kolla på film. Hoppas ni har haft en trevlig dag! Puss&Kram ♥ Nu bjuder jag på lite bilder som jag har tagit under dagen!
Jag & mamma!
Tårtan jag bakade, muuuuuuuums!

GODNATT...

Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig kväll. Jag ligger just nu bredvid min pojkvän. Vi har haft en underbar kväll! Bakningen gick bra, kakan blev jätte god. Idag (12 Juli) fyller min mamma år som sagt, jag har funderat lite på vad jag ska ha på mig, släkten kommer hit på fika & Isadors tjej ska även komma hit, får hoppas på att dom lyckas denna gång.
Nu säger jag godnatt så hörs vi mer i morgon när jag får tid över till datorn.
Jag lovar att jag ska försöka ta en massvis med bilder under dagen.
Puss & Godnatt :*

DAGENS


11 JULI

Innan Kickan (Tiken som Isador ska avlas med) kom till Isador så tog jag en promenad med honom!
Helt nyvaken & osminkad :)

MÅNDAG

Hejhej! Idag vaknade jag & min pojkvän halv 4. Vid 5 kom en chihuahua hit som skulle paras med Isador, dom ska komma tillbaka i morgon igen eftersom avlingen lyckades inte helt. Imorgon fyller även min mamma 37 år. Jag & min pojkvän ska baka brownies ikväll som vi ska bjuda på imorgon, det kommer även bjudas på tårta m.m..

Jag har precis ätit, idag åt vi kycklingpytt & gräddfil, det var jättegott! Jag ska vila lite efter maten, orkar inte lyfta på röven just nu. Jag ska inte göra något speciellt idag, det enda jag vet är att jag & Adam ska baka ikväll :) Det kommer nog bli en mysig kväll! Puss :*

ROSTADE MACKOR MED KYCKLINGRÖRA...

Hallå där!
Någon vaken? Yes jag är :)
Jag & min pojkvän käkade ett par rostade mackor med kycklingröra på för en stund sedan :)
Min pojkvän har somnat, han ligger just nu & kramar mig!
Jag ska släcka ner överallt och sedan kryper jag ner i hans famn igen för att sova :)
Vi hörs mer i morgon..nu när jag vaknar!
God natt & sov så gott :*


10 JULI

Hallå där! Sorry för att jag har vart lite seg med bloggandet dom två sista dagarna. I fredags kom min pojkvän hit, vi gjorde våra baguetter som vi käkade medans vi kollade på en skräckfilm. Igår vaknade vi runt 4 tiden på dagen. Vi satt och njöt av det fina vädret en liten stund, det blev även lite fotboll på vår trädgård(!).

På kvällen tog jag & min pojkvän bussen mot stan för att dra och käka, vi hamnade på Alfredos, det var första gången jag åt där, tyckte dom hade ganska god kebabtalrik! Efter vi hade käkat drog vi en promenad runt stan, vi satt vid slottet och pussades medans vi lyssnade på romantisk musik. Runt 22 tiden tog vi bussen hem till honom, vi var där en liten stund sedan drog vi vidare hem till mig. Vi somnade vid 7 tiden i morse ungefär.

Idag vaknade jag vid 2 tiden, fixade till mig jätte snabbt, sedan drog jag & han vidare till Willys. Efter vi hade vart på Willys då drog vi hem till honom för att käka med hans familj. Jag drog hem vid 5 tiden men fick besök av min pojkvän redan klockan 6, nu sitter vi här helt döda. Ikväll ska vi ta det lugnt framför tv:n. På tisdag fyller min mamma år, hon vill att jag & Adam ska baka dom där brownies vi gjorde sist, så imorgon blir de att baka för mig & min pojkvän :) Hoppas ni har haft en bra helg, min har vaaaart helt undeeerbar!
Denna fina bild tog jag på slottet igår :)
Detta hade jag & min pojkvän i våra baguetter...gurka, tomat, paprika, rödlök och majs!
Kycklingröran glömde jag ta bild på... men det är en färdig kycklingröra som man bara fyller brödet eller vad man vill äta det till :)

8 JULI

Hejhej! Igår gjorde jag klart en stor uppgift som jag inte hade gjort klart i skolan, har skickat i väg det så nu är ett arbete avklarat! Idag vaknade jag och min pojkvän runt 3/halv 4. Jag kom nästan nyss hem ifrån maxi, vi hade tur som kom hem precis när ovädret började :)

Nu har det slutat regnat & åskat, snart kommer min pojkvän hit, vi ska fixa i ordning några baguetter som vi ska käka på medans vi kollar på tv och myser, i detta väder kan det inte bli bättre! Jag tycker det är jätte mysigt att vara med sin pojkvän när det spöregnar & åskar.


21:00


07/07

Hej igen! Jag är jätte trött, skulle kunna sova nu men måste göra klart ett arbete som jag ska skicka i väg ikväll eller imorgon.
Idag har det varit ganska fint väder, tog en promenad med Isador förut, då blåste det kallt i det varma vädret, så jävla skönt var det!
Nu ska jag börja plugga, hoppas detta kommer gå bra!
Puss&kram :*

TORSDAG

Hej på er! Igår kom min prins hit och tillbringade kvällen & natten med mig, vi låg och snackade med varandra hela natten, vi hade det jätte mysigt men vi somnade vid halv 10 imorse. Jag vaknade vid 5 idag och har inte hunnit göra så mycket, ska strax fräscha till mig. Ikväll kommer min pojkvän hit, jag måste dock plugga, ni minns väll att jag var så sjuk i våras ? jag kom lite efter i skolan så nu har jag fått 3 st uppgifter som jag ska göra under sommaren, har redan börjat med en utav dom.

Hoppas ni mår bra, jag mår kanon bra! Förresten...jag ska skaffa mig en systemkamera, så om några veckor så kommer ni att få se en fet jävla skillnad på mina bilder ;)

6 JULI

Hallå där! Träningen blev inte så lång förut, jag gick ner och åt mat ist haha.
Jag har bytit om, borstat tänderna och fixat håret, nu känner jag mig 100 gånger fräschare än vad jag gjorde för en stund sedan.
Om en liten stund kommer Adam hit, vi ska mysa framför tv:n (om det finns något bra på tv, annars slår vi på en film) med chips & dipp :)
Puss :*

MY FAVORITES FROM MY CLOSET


ONSDAG

Hejhej. Idag vaknade jag klockan 3 och då satte jag på mig min nya bikini (Ifrån H&M) och gick raka vägen ner till vår trädgård, åt även frukost där ute som blev kanelbullar & glass (nyttig frukost). Vi har haft ganska fint väder här idag, men jag solade dock inte så länge, tog en powerwalk med Isador ist, vi gick en ganska bra bit, när vi vände och skulle gå hela vägen tillbaka hem igen så var jag tvungen att dra Isador tills han typ gav upp och la sig ner på marken, tror nog det blev lite för varmt för honom, så jag bar honom hem :)

Nu sitter jag i köket helt död, funderar på om jag ska fortsätta träningen där uppe på vår glasbalkong, jag har nämligen flyttat ut min träningsmaskin ut dit. Här får ni några bilder jag har tagit under dagen!



GINATRICOT.COM

99 :- / st
149 :- / st
Jag blev nyss kär...i detta!
Miami & Los Angeles linnena är nästan ett måste för miiiig!!! :)

TISDAG

Hej igen. Snart ska jag hoppa in i en kall dusch.
Jag hoppas det kommer finnas något bra på tv ikväll, det är ganska tråkigt att det inte finns så mycket bra på tv, det är ju ändå sommarlov...
Puss&kram :*

2011 - 05/07

Hallå där, hur mår mina fina läsare? själv mår man prima ballerina!
Jag & min pojkvän vaknade vid 3 idag, om jag minns rätt. Han drog hem vid 5 tiden ungefär och då plockade jag undan i mitt rum.
Efter jag hade plockat undan i mitt rum började jag hacka lite gurka, tomat m.m.
Idag gjorde vi våra egna baugetter, man fick välja sin egen fyllning, jag tog kyckling röra med tomat, gurka + rödlök, det blev jätte gott!
Hoppas ni har haft en underbar dag :*

4 JULI

Snart kommer min pojkvän hit och tillbringar kvällen & natten med mig!
Hoppas ni mår bra & att ni har en trevlig start på veckan :)
Hörs imorgon, puss & kram :*

WHITE DRESS!

Igår hade jag denna fina klänning på mig!

Hejhej!
Igår hade jag och min pojkvän jätte mysigt, han drog hem för en liten stund sedan.
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska strax gå ner för att käka.
Idag har jag ingen aning om vad som händer...söndag är en ganska tråkig dag, men man kan ju alltid försöka göra den lite roligare :)
Hoppas ni har haft en underbar helg, min har vart bäst!
Puss :*

STORSTÄDAT!

Hej! Jag har precis ätit klart, har storstädat mitt rum, det är rent från golv till tak, kommer sova så gott i natt. Snart kommer min pojkvän hit, känner mig inte så jätte fräsch efter all städning, så jag tänkte ta en dusch och sen fixa mig lite om jag hinner det. Detta blir nog sista inlägget för idag, hoppas ni har en trevlig helg!

Puss&kram :*
<div><br />

02/07

Hejhej. Igår kollade jag på Burlesque, jag rös under hela filmen, den var verkligen se värd, har nog inte sett så bra film på ett jävla bra tag!
När min pojkvän kom hit kollade vi på ''Min låtsas fru'', den var rolig men samtidigt lite romantisk.
Adam drog precis hem, jag ska strax gå ner och skala potatis, sedan ska jag upp till rummet igen för att byta lakan & plocka undan lite grejer.

Ikväll ska jag och Adam ses igen, jag funderar på om jag ska tvinga med honom till Filmkedjan i västhaga, eller vart det ligger haha, vill sola solarium, har verkligen fått färg... men bara på ena sidan av kroppen, så baksidan behövs bli lite brunare och jag har sån tur att jag jämt får så mycket färg just på baksidan..när jag solar solarium.
Nu måste jag sätta i gång med potatisen, tiden bara rinner iväg!
Puss :*

A YELLOW DRESS

I H&M paketet innehöll det denna klänning, den är perfekt! Sitter snyggt på kroppen, perfekt längd, perfekt storlek, klänningen är verkligen perfekt!

16:40

Skämde bort Isador med lite massage idag :)

TOPSHOP


BEAUTIFUL JUMPSUIT

H&M.com

01/07

Hej igen! Hur mår ni? hoppas ni mår bra, jag mår toppen!
Nu ska jag städa mitt rum, när jag har städat klart ska jag käka och sedan kommer Adam hit och tillbringar kvällen & natten med mig!
Idag har inte vädret varit på top, men jag läste i tidningen att det skulle bli jävligt varmt här i Juli, det ser jag fram emot :)
Nu ska jag be mamma hämta upp dammsugaren, jag själv är så klumpig, ramlade nerför trapporna med dammsugaren för ett tag sedan, haha jag lever farligt!
Puss&kram :*

1 JULI


FREDAG

Hej på er! Idag vaknade jag halv 11, hade möte i skolan klockan 12 men kom dit redan tio i 12 så mötet fick börja lite tidigare, jag blev bjuden på jordgubbar och kallt vatten! Efter mötet så tog jag min cykel raka vägen hem, jag svettades ihjäl, hade en ganska tjock tröja på mig eftersom det var ganska molnigt när jag cyklade hemifrån. När jag kom hem slet jag av mig kläderna, nu sitter jag och mumsar på körsbär, så jävla gott!

Idag fyller min pojkväns mamma år, ett stort grattis till henne! Nu ska jag sätta på mig ett linne sen gå ut och sätta mig och fortsätta äta körsbär.

EN TREVLIG KVÄLL!

Hej!
Jag sitter just nu och kollar på ''I Spit on your grave'' riktigt hemsk men bra film, den kan jag rekommendera till er som tål att titta på riktigt hemska saker!
Jag och mamma gick aldrig till mC donals, vi gick till Lokus ist, det är en pizzeria som ligger mittemot krämaren ungefär, dom har godaste kycklingtalriken där!
Nu ska jag fortsätta kolla på film.
Hörs mer imorgon, godnatt :*






Dessa filmer hyrde jag och min mamma med oss hem idag!

RSS 2.0